Tolv timmar

Oj hur jag har sovit inatt, blev nästan tolv timmar! Så nu har ju fan halva dagen gått, typiskt.. Har käkat lite nu så snart blir det en dusch och sen ut och kolla på lägenheten!! Ska bli så kul..

Internet

Nu funkar mitt internet, allafall i sovrummet! Har varit en väldigt händelselös eftermiddag/kväll har träffat syster en sväng, sovit och snurrat runt med emelie! Just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska sova lite, så jag inte over bort hela morgondagen.. Och hoppas jag mår bättre imorgon, less på att ha en mage som gör ont från och till.. Måste plocka undan här hemma, det är kaos just nu!!! Hatar det! Nu är det bra en månad kvar till flytt, gud så jag längtar! Jag tycker att det ska bli så skönt! Vill bara bort härifrån!

Äventyr, cigg och prat!

Vart lite äventyr med syster igår.. Vi hämta Emil och pappa skulle till folkan.. Hoppas det var mycket folk där nere, skulle ha gått om jag inte hade jobbat idag.. Men vi prata med lite folk utanför iallafall.. Sen satt vi och snurra runt lite och prata massa skit! Alltid lika kul! Sen stanna vi till vid vita huset i kurvan och prata lite, en trevlig pratstund blev det.. Men tror det var någon som var väldigt rastlös.. För du satt bara någon minut sen var du tvungen att resa dig och röra på dig!! Men ibland är man ju sådan! Sen vart det ut till Dannemora och hämta bilen.. Sen hem och sova, skulle ju upp tidigt! Men det var en hemsk natt.. Har inte sovit någe bra alls.. Bara snurrat runt runt! Hitta aldrig något skönt sätt att ligga på.. Men jag kom upp imorse iallafall..

Undra vad som händer ikväll då? Hoppas något kul iallafall!

Ännu en dag!

Snart har ännu en dag passerat.. Idag har man jobbat och nu sitter jag hos mamma! Ska nog ut till Dannemora snart och hämta syrran, vi tänkte ta en runda i uggan!! Gillar faktiskt ugglan lite ovant i början, men nu börjar vi komma riktigt bra överens! Vi liksom passar ihop! Men snart måste vi väl skiljas åt*SNYFT* Men jag får kanske låna den ändå någon gång?! Men det blir nog inte så sent idag, ska ju upp och jobba imorgon igen! Men får lite sovmorgon iallafall.. Mamma var snäll och lät mig ta bilen till jobbet imorgon! Sååå skönt! Nej nu blir det snart äventyr med syster!


En fredag passerad

Jaha då har ännu en fredag passerat, vart en väldigt lugn sådan.. Låg hemma och kika lite på tv, städa lite och babbla en massa i telefonen! Undra vad jag skulle göra utan min lilla mobil?! Känns som att man skulle gå under om man inte hade den.. Men fick som sagt lite gjort där hemma igår, plocka undan lite saker.. Hade tänkt att jag skulle börja packa men jag orkade inte! Var för trött och seg för att orka ta tag i det, ovanligt.. Jag vill ju vara som vanligt igen, den jag var förr.. När jag hade hur mycket energi som helst, när man kunde städa vilken tid på dygnet som helst och vara ute sent.. Visst kunde jag vara trött förr, men inte så här.. Då klarade man sig med att sova på bussen på vägen hem från jobbet eller bara vila några minuter, men nu måste man ju vila när man kommer hem också.. Jag måste liksom ha min eftermiddags vila.. Det känns så himla tråkigt, skulle vara lättare om man visste att det fanns en anledning till det.. Men det verkar det ju inte göra, för proverna var ju bra.. Hmm, konstigt det där.. Det är inte kul när man känner att någonting är fel, att det är någonting som inte stämmer.. Och så hittar de inget fel på en! För jag är inte den här tjejen, jag är inte så här tråkig.. Jag älskar ju att hitta på saker och hatar att sitta stilla.. Men nu blir det ju nästa att man ibland drar sig från att göra något bara för att man vet att jag blir helt slut.. Fan vad jag hatar det här.. Och sen när jag pratade med läkaren nu i veckan så frågade han mig om det bara var när jag reste mig upp som jag blev snurrig.. Men hallå...? Lyssna han inte på vad jag sa när jag var där nere.. För det är ju oftast inte när jag reser mig upp som det blir snurrigt, utan det kan komma när som helst.. Ibland undrar man om de verkligen lyssnar på en när man kommer ner.. Och så undrar de varför man väntar så länge med att gå ner....! 

Nog om detta nu... Hoppas kvällen har någonting kul att bjuda på.. Vet en sak som måste göras idag, betala räkningar! Gud så kul! Haha.. Men det måste ju göras iallafall.. Ska försöka leta efter en ny liten rallybil också.. Denna gång blir det nog en liten bil.. En golf kanske..? Eller? Hmm...? Är svårt det där, passar verklilgen jag i en golf?!  

Förra helgen!

Tänkte berätta lite om helgen.. Eftersom mitt internet krånglar hela tiden så har jag inte kunnat skriva..

I fredags jobbade jag först på dagen.. Sen hämta jag tapeter åt min älskade syster så att hon skulle slippa åka in bara för att hämta dem.. Sen vart det hem och laga lite mat, vila lite.. Sen vart det fredagsmys med Emelie och Lisa! Massa onytigheter åt vi, inte bra alls.. Sen blev det en runda med ugglan! Haha! Träffa massa människor ute.. Trevligt!

I lördags skulle jag hjälpa mamma och moster på aktionen.. Men det var så lugnt så jag behövde inte komma.. Ganska skönt om jag ska vara ärlig.. Mamma kom med frukost som jag aldrig åt, massa annat kom i vägen.. Fick besök av Robin på eftermiddagen.. Vi kika på tv och tog det lugnt i soffan, riktigt skönt.. Just ja, det vart ju lite popcorn krig också.. Hela köket var fult med popcorn! Men kul hade vi! Sen åkte vi hem till Robin för han skulle käka lite.. Sen vart det en tripp till Morkarla och hämta Albin, han hade varit på kalas eller något sånt! Sen var jag bara tvungen att åka och köpa mat, var tok hungrig.. Sen vart det skräckfilm ihop med robin! Den var riktigt bra!! Sen skulle Robin ut till Dannemora och jag skulle träffa Emelie! Men det vart inte en så sen kväll, ganska skönt faktiskt!

I söndags vart det lite sovmorgon, sen en tripp över till Robin! Sen tog vi ugglan ut till Dannemora och hälsa på stinsen och hennes familj! Den lilla herren i familjen var väldigt rastlös så vi tog en sväng till Österby och köpte glass på grillen.. Sen en sväng hem till Robin och sen hem till Dannemora igen.. Sen hade jag och Robin lite beslutsångest vad vi skulle käka.. Båda var väldigt sugna på kina mat, även tacos lockade! Men det slutade med att det blev en pizza! Usch vilken onytig helg det blev för min del, inte bra alls.. Sen vart det en liten tripp ute på byn.. En händelse rik kväll, tänk hur folk håller på.. Vissa borde ju ta och växa upp tycker jag! Sen vart det lite bilkurragömma! Men vi var tokdåliga.. Haha! Men det var kul ändå!

Nu har jag berättat om förra helgen.. Nu är det bara att vänta och se vad denna helg har att erbjuda?! Hoppas på någe trevligt!

Jävla internet

Har inte kunnat skriva på jätte många dagar.. Mitt internett bara krånglar.. Blir så less.. Ska nog träffa Emelie nu när jag kommer hem.. Hon skulle få mig på bra humör sa hon! För idag är jag inge trevlig alls känns det som.. Var nog lite grinig igår också, FÖRLÅT!!

RIP Pälle!

Igår hade man ledig dag, vakna till och med innan klockan.. Men det var inge kul sätt att vakna på.. Får inte ha min älskade Pälle kvar*Snyft* Jag som älskade min lilla rallybil!! Han fick namnet Pälle av Emelie under våran tripp i sommar.. Men nu får jag och teddan börja kolla på ny bil.. Men vad ska jag ha nu?! En saab, volvo eller kanske en gul polo? Hmm.. Inte lätt det där.. Men får låna ugglan lite under tiden! Men sen gjorde jag mig i ordning och åkte till hembagerit och käka frukost med pappa.. Inte alla dagar man äter bakadpotatis till frukost! Hihi! Sen åkte vi ner och hämta lilla Pälle, en sista åktur.. Hämta kartonger hos pappa, plocka upp Robin sen ut till syster.. Fick hjälpa Ted att hämta grejer i Örbyhus, dit följde även Emelie med! Trevligt! Sen vart det en sväng till hembageriet igen, fika med Emelie och Robin! Riktigt gottis var det! Sen tog vi en runda, sen lämna av Emelie hemma.. Då ringer syrran, så upp till hembageriet igen.. Sitter där en stund igen, för tredje gången.. Men då ringer pappa, han måste ha mitt kontonummer.. Försäkringsbolaget behövde det så de kunde betala ut pengarna för Pälle! Så har pengar inom tre dagar tror jag! Så det var bara att åka hem var tvungen att plocka ur bilen.. Massa saker hade jag i den! Tur att Robin hjälpte mig.. Sen plocka syrran oss för en tripp in till stan! Köpte en blomma på ikea och en tavla på gränby! Riktigt nöjd med mina inköp! Sen vart det en runda med Emelie när hon kom hem! Sen stupa man i säng!

Men sov inge vidare inatt, vaknat flera gånger! Bara snurrat runt i sängen, hitta inget skönt sätt att ligga på.. Men men kom ju upp iallafall.. Hoppas på att mamma skulle in till stan idag så man får åka bil hem!    

För trött för film

Det blir ingen film för mig, är för trött.. Men framför datorn hamnar jag alltid en liten stund innan jag går i säng.. Längtar till morgondagen, är ledig då! Så de blir sovmorgon, ska bli sååå skönt!!! Pappa ville ta en fika på hembageriet också, så det blir väl kanske frukost där imorgon då! Sen ska jag hämta kartonger hos pappa, så jag kan börja packa lite!! Vill flytta nu!!!!

Blod och sprutor

Idag fick man gå upp tidigt, även fast man skulle jobba kväll.. Skulle ju ner till farbror doktorn idag.. Så han tog blodtryck både när jag låg ner och när jag reste mig upp och det hängde väl inte med som det skulle.. Sen var pulsen hög också! Sen fick man stå och blunda, blunda och träffa näsan med pekfingret och massa sånt.. Sen skulle jag lämna massa blod, jag som hatar det.. Men måste säga att kille som tog de var riktigt duktig! Det kändes inte mycket alls och det gick jätte fort*Skönt* Så nu får vi se vad proverna visar.. Hoppas på svar imorgon! Efter besöket hos doktorn åkte jag och hämta Emelie för vi hade bestämt att vi skulle käka frukost ihop.. Så det blev frallor från hembageriet*Gottis* Sen stod polisen på bruket idag också och tog dem som körde för fort! Undra om det var några som blev tagna?! Jag tycker inte om polisen, får panik när jag ser dem! Sen skulle jag åka till jobbet, kan ju säga att man vart blöt av att vänta på bussen! Sen sken solen när jag kom in till stan, men när jag kom ut från hm då regna det! Inte kul alls, man blir ju så blöt! Men jag gillar regnet om jag får ligga hemma på soffan och ha det skönt!! Hihi! Undra om man ska kika på film när man kommer hem idag? Eller ska man kanske hoppa i säng?! Hmm?! Får se hur tröttis man är.. Risken finns ju att jag somnar om jag lägger mig på soffan!

Film mys

Nu blir det film mys med Emelie.. Vi ska kika på bröllops duellen, en riktig tjejfilm blev det.. Men nu tjuvlyssnar vi på de som bråkar utanför! Lite små kul att lyssna på faktiskt! Tänk så nyfiken man kan vara!! Haha

Min bil

Gårdagen började inte bra igår.. Först var jag sen och sen förstörde jag min bil!! Så kvart i sju på morgonen ringde jag mamma och tok grina.. Var helt knäckt över att min lilla bil blev förstörd.. Snacka om att man är klanting.. Sa till mamma att jag aldrig mera skulle köra bil.. Haha! Tänk hur man kan bli.. Sen försökte pappa få mig att komma över med bilen när jag kom hem från jobbet.. Men det vägrade jag, pinsamt! Sen ville syrran att jag skulle komma ut till dem, för Teddan ville se bilen.. Men när jag sa att jag ville så kom de ner och hämtade både mig och bilen.. Sen ville syster muntra upp mig lite, så då fråga hon om vi inte skulle åka på bio! Så bio blev det för oss, sena som vanligt.. Kom precis när bion började, så vi slapp ju reklamen iallafall!! Efter bion vart det äppelpaj och glass från donken! Det är ett måste när vi varit på bio!!

Idag fick jag ta en senare buss till jobbet, skönt! Har haft planeringsdag, så har lyssnat på en massa prat om olika saker hela dagen.. Lite jobbigt att sitta stilla så där länge.. Prata med pappa idag också, han var iväg med min bil, så nu får vi se vad som händer.. Det kan bli så att de struntar i att lage den, min älskade bil.. Jag som älskar den, så nu håller jag tummarna! Sen har jag fått en tid hos farbror doktorn, så får se vad de säger när jag kommer ner.. Sköterskan tyckte inte att det lät bra att jag varit snurrig så länge.. Men det blir väl massa prover som ska tas också.. Så trevligt! Nej snart blir det film med Emelie..

Kväller

Nu sitter jag här med min mage som gör ont, inge kul ska jag säga.. Men det är inte så snurrigt just nu iallafall, har varit väldigt snurrig idag.. Ibland känns det som att man ska ramla omkull! Var ut till syster en sväng på kvällen, Lisa var lite nyfiken på hur det såg ut! Syrran grejade i tvrummet på övervåningen, riktigt fint kommer det att bli! Du är duktig du! Sen lämna vi tillbaka en film på affären som Lisa hade hyrt.. Sen vart det vara lite snurrande i Österby, men det hände inte så mycket.. Så gav upp efter ett tag.. Så nu blir det snart duschen för mig, sen sängen.. Är ju en tidig morgon som väntar, ska jobba.. Men det kommer nog att bli en trevlig dag på jobbet!  

Tom kha

Idag blev det en tok god soppa till middag, tom kha soppa med kyckling! Hur gott som helst.. Sen kom Lisa hit så nu har vi kikat på en beckfilm, blir nog en till snart.. Men först blir det nog en sväng till affären! Lisa skulle lämna tillbaka en film och jag ska nog handla lite.. Sen blir det mera film mys!


En ny dag!

Var en lugn kväll igår, var helt slut.. Men lite duktig var jag igår iallafall, tvättade ju all tvätt!! Kors i taket! Haha! Klockan ticka iväg och jag skulle sova, även fast den inte var så mycket.. Strax efter elva tror jag, men kände verkligen att jag behövde sova.. Men så ringde min älskade syster som är värld all tid i världen, så tidsplanen sprack.. Men vad gör väl det, vart ju inte så långt samtal.. Men jag somna direkt när jag lag ner huvudet på kudden! Tänk så skönt det kan vara att sova, helt underbart tycker jag! Nu har jag klivit upp, man ska inte behöva gå upp så här tidigt på en LÖRDAG.. Känns lite  jobbigt, men man måste ju.. Men jag känner mig inte så trött inte än iallafall*Skönt* Men min mage gör ONT! Inte kul alls kan jag säga! Hoppas det går över snart, väldigt snart!





Det är bättre att leka med elden
Och bränna sin hand
Att älska och förlora
Än att inte ha älskat alls

One week

Bilder från eldfest veckan!












Fredag!

Igår vart det torsdags mys i dannemora! Jag, Emelie och pojkarna.. Sen kom robin och hans kompis också.. Riktigt mysigt var det!

Idag vart det en tripp till arlanda och hämtade teddan! Sen var vi upp till systeryster på sjukhuset och hälsade på.. Sen vart det donken och en sväng till gränby.. Hämtade upp syster innan vi åkte hem också, hon vart utskriven idag! Nu är det bara att hoppas att allt blir bra.. När jag kom hem hade katterna levt rövare här hemma, inge kul alls.. Sen kom det en tjej och tittade på lägenheten! Hon verkade gilla den, underbart.. Hoppas hon kan flytta fort, för nu vill jag ha min nya lägenhet!! Gud så jag längtar! Har hittat massa saker som jag vill köpa till nya lägenheten, känns så himla bra.. Men idag har det varit en riktigt snurrig dag, hatar det här! Är nog dags att göra någonting åt det hela!

Blir nog bara en slappar kväll idag.. Bara ligga på soffan och ha det skönt! Just ja, måste ta hand om tvätten först*TRÅKIGT*

Eldfesten!

Har haft fullt upp, så har inte hunnit att skriva.. Men nu tänkte jag skriva om hur helgen har varit.. För nu har ju eldfesten varit, bara ett år kvar tills nästa gång!

Fredagen var riktigt trevlig! Men det var en nykter Ida som var vid simbadet.. Prata med massa folk hela kvällen.. Prata en massa med Fredde, fan va kul vi hade där en sväng! Sen fick man köra hem massa folk, som alltid! Så vid fyra tiden var jag äntligen hemma.. Var bara till att hoppa i säng, skulle ju upp och fixa massor i simbadet på lördagen!

Lördagen började inte så bra, sov lite för länge.. Som vanligt, jag kan verkligen inte komma upp i tid! Hämta Emelie uppe i simbadet för hon ville hem och fixa sig lite, hon var lite sliten kan man ju säga.. Sen åkte jag tillbaka till simbadet och började städa i bastun, vilket verkligen behövdes! Gud hur det såg ut.. Det tog lite tid innan det vart snyggt! Sen åkte jag och lämnade maten hos Emelie så att hon kunde börja med det.. Vi skulle göra egen potatissallas sen hade vi rostbiff, skinka och sallad som vi skulle bjuda artisterna på.. Så medans Emelie fixa med maten åkte jag och handla dricka och ställde upp den i simbadet.. Sen hämta jag Emelie och vi tog en sväng förbi grillen för vi var lite små hungriga.. Sen upp till simbadet och fixa det sista! Mitt i allt fixande kom dansbandet, lite tidiga.. Men det är bara att göra det bästa av situationen! Sen hem duscha, försöka hitta kläder, sminka sig och sen upp till simbadet igen! The matchman hade kommit så vi skulle hälsa dem välkomna.. Även vakterna hade sitt lilla rum med fika och grejer, men får kanske fixa lite bättre till nästa år!! 20.30 samling för oss som jobbar under kvällen i 12:an.. Skålar, gör raketen och eldfesten kan börja! I år var det även ett kamera team med som filmade.. Så när jag och Emelie skulle följa the matchman till scenen ville de gå efter och filma! Panik var min första tanke, andra tanken HUR FAN SER JAG UT och den tredje och sista tanken var ta det lugnt det här kommer gå bra!! Haha! Men filmningen fick bra tror jag, ingen ramla och inga snesteg.. Eller hur var det Emelie? Haha! Efter uppträdandet gick vi till hopptornen och väntade på att de skulle komma tillbaka till land.. Stod och prata med ena vakten under tiden.. Vilken rolig filur han var.. Sen när vi hade tackat för ett bra uppträdande så gick jag och Emelie ut på långbryggan och satte oss för att kolla på resten.. Så vi satt där hand i hand och tårar i ögonen, så fint det är.. Helt sjukt! Man har sett det så många gånger, ändå är det lika vackert varje gång.. Men vilket fyverkeri det var i år, 10 min höll det på!! Helt otroligt och musiken till, det var bara så himla häftigt! Sist ut var ju eldhoppet från 10:an.. Vilken kväll! Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, var nog mest överallt.. Men det var en lugn kväll, det var så skönt! När det hela var slut så fick jag köra hem Malin, sen anna, efter det pappa och sist Emelie! Var väl hemma runt fyra kanske, helt död kan jag ju säga..

Söndagen vakna jag inte heller till klockan, men jag kom upp iallafall.. Sen vart det en sväng till simbadet, Lisa hjälpte mig att fixa massa saker där uppe.. För Emelie var nog lite sliten och behövde sova lite.. Men det gick fort att få i ordning allt till kvällen.. Vilket var skönt! Sen hämta jag Emelie, tog en vända till grillen.. Hungriga som vanligt! Sen åkte vi hem vila lite, det behövdes kan jag ju säga! Sen hämtar jag upp Emelie och Lisa, släpper av Lisa hemma och vi fortsätter till simbadet.. När vi kommer dit har rongedal redan kommit, vilka häftiga människor.. Ena han började fiska på en gång, lite små kul tycker jag! Sen visade vi dem ner dit de skulle vara.. Riktigt trevliga var de! Sen köpte jag lite lotter med grabbarna grus. Sen började allt, först rongedal på flytscenen sen allt det vackra en sista gång för detta år.. Får samma känsla i kroppen varje gång jag ser blommerna komma upp, musiken spelas, när fackelsimmarna kommer gående på bryggan och när fyverkeriet färgar himlen så där vacker! Helt underbart! Det jobbigaste med söndagen är att det är sista gången, sen får man vänta ett år igen.. Sen plocka jag och Emelie undan lite, sen åkte jag ut till syster och sov där!!

Bilder kommer snart! Nu är det ett år kvar till nästa eldfest! Undra vilka man får träffa då?!

Kläder?

Har precis kommit ut från duschen.. Nu blir det till att fixa till sig lite, sen simbadet.. Men det största problemet nu är att jag inte har några kläder!!! Blir tokig! Nej nu lär jag sätta fart! Emelie blir tokig på lilla mig som alltid tar sådan tid på mig.. Hihi! Sen blir det party party!

Pubkväll!

Igår vart det inte mycket skrivet.. Hade ju tänkt skrivit om kräftskivan och så där, men det var fullt upp ändå.. Så  jag får väl skriva om allt nu istället!


Som sagt så vart det ju kräftskiva i onsdags, riktigt trevligt.. Även fast jag inte käka några kräftor.. Det fick räcka med kex och ost för mig och Emelie.. Men det fanns även andra som gillade våra kex, min pepsi försvann rätt  fort den med! Det vinnande laget från vollybollen fick ett pris också, massa godis.. Som helt plötsligt regnade över alla andra! Sen kom så klart musiken fram också, så det vart vart dans på både bänkar och bord.. Utan att något gick sönder, eller?! Satt vid ena stugan nästan hela kvällen, så inget dansande för mig.. Men jag hade riktigt trevligt ändå, satt och kika på alla tokar som dansade! Vid tre tiden gav jag och Emelie upp, då lockade sängen för mycket.. Tänk så skön sängen kan vara ibland!

Men det var inte lika kul när man skulle upp igår, har inte ens hört klockan.. Men vaknade vid tio av ett mess! Så det vart en snabb dusch och sen iväg upp till simbadet.. Sen vart det en liten promenad med lilla nova, vilken go liten tjej! Alltid glad! Så vi gick till hembageriet så jag fick i mig lite lunch och lilltjejen sov så gott i vagnen! Sen gick vi tillbaka till simbadet.. Åkte hem vid fem tiden, var tvungen att sova en liten sväng.. Var helt slut.. Efter sov stunden blev det en sväng till pappa.. Sa hej till Fredde, Kristinas son! Satt där ett tag, sen tillbaka till simbadet.. Jag och Emelie fixade inköpslistan på allt vi behöver ha till helgen! Vid nio åkte jag hem till Alle, hon var så snäll och hjälpte mig med håret! Jag är tok nöjd, känns lite ovant bara.. Men man är nog snart van..

Idag  var man tillbaka på jobbet, men bara idag.. Sen ledig helgen, kanon! Blir en sväng in på gränby efter jobbet, måste inhandla en ny borste! Sen blir det hem, fixa sig och simbadet ikväll, pubkväll! Ska blir riktigt kul! Så schemat är fullt hela helgen.. Har massor att göra, blir väl stressigt som vanligt!! Men det är väl så det ska vara!


Fortfarande onsdag!

Nu är jag nyss hem kommen från simbadet.. Har varit där uppe och kikat lite idag, ska tillbaka snart.. Måste bara ta en dusch och lite så.. Vart ju så varmt när man satt och kolla på vollybollen, så en dusch kommer sitta fint! Var på hembageriet idag och åt lunch med mamma idag också.. Hämta upp Emelie efter jobbet också, snäll man är!! Hihi! Ikväll blilr det kräftskiva, men jag hoppar nog kräftorna! Blir bara lite ost och kex, för min del! Gott! Men nu vila sen duscha och sen simbadet igen!

Eldfest onsdag

Jaha, då har klockan blivit för mycket igen då.. Jag som skulle upp runt åtta! Men det är ju som vanligt det där, blir inte som jag tänker mig.. Men hade det trevligt uppe i simbadet igår kväll iallafall.. Skulle hämta Tommy runt kvart i tolv, men klockan var två innan vi kom därifrån! Men det gjorde inte mig någonting, jag hade trevligt iallafall! Nu sitter jag och käkar mina goda kalas puffar, som jag vart akut sugen på när jag var på affären igår.. Helt galen är man! Men nu måste jag ta och sätta fart, först får det bli en dusch! Sen ska jag upp till simbadet och kika lite.. Eldfesten närmar sig, känns konstigt!

Kväller

Gick bra att jobba idag, lite små snurrig var jag en sväng.. Men det funkade bra ändå.. Fick åka upp till affären och handla när jag kom hem, vart jätte sugen på köttförssås och spagetti! Sen vart det till att ligga och ta det lugnt en stund på soffan, jätte trött var jag.. Men sen lyckades Emelie få upp mig till simbadet.. Det var väl helt okej där uppe, kände mig inte direkt taggad.. Men imorgon åker man kanske upp lite tidigare, göra någon nytta iallafall.. Jag och Emelie skulle planera lite inför helgen imorgon eftermiddag iallafall.. Så vi vet vad vi ska köpa hem och vad som behöver fixas! Känns inte som att det är eldfesten nu till helgen.. För vart tog sommaren vägen? Men nu ska jag upp till simbadet en liten snabbis, Tommy ville hem! Sen blir det sängen för mig.. Är döds trött!

Tisdag

Sovit ganska bra inatt, inga mardrömmar! Skönt! Lite små segt att gå upp bara.. Men får ju min lilla sovstund sen när jag åker hem, somnar alltid på bussen.. Ibland måste jag sova en sväng på lunchen också, är oftast helt slut då.. Så ofta blir det att man sover en sväng två gånger under dagen.. Konstig man har blivit, är ju som ett litet barn!!

Spyan

Kunde köra lugnt till jobbet idag! Var ute i god tid och det är inte vanligt för att vara mig!! Men kvällen fick fort, kolla på spyan klippet på youtube! Riktigt bra! Haha! Men jag har varit lite små snurrig idag också, inte bra.. Men det har varit en händelse rik kväll.. Har fått reda på massa spännande saker.. Men det är en sak som jag inte förstår och det är vad du får ut av att ljuga? Varför inte bara hålla sig till sanningen.. Det skulle nog vara lättast skulle jag tro.. Men du kanske inte är så pass smart.. Men du förlorar ju på det i längden.. Men men! Nu har jag kollat lite på beck på fyran och käkat lite, var tok hungrig när jag kom hem.. Inte bra, men vad ska man göra när man är hungrig?! Är ju typ små hungrig hela tiden, förstår inte varför.. Blir knäpp på mig själv just nu! Nej nu väntar min underbara säng!


Hobby

Jag kan bara inte låta min blogg vara.. Haha.. Tänk att man har hittat en ny liten hobby, som till och med verkar intressera andra! Lite små kul tycker jag! Ska ju försöka fixa en egen design på den hade jag tänkt.. Men det är inte det lättaste om jag ska vara ärlig.. Men jag ska lyckas, även om det tar tid! Nej nu ska jag ta och åka till jobbet! Måste tanka först bara! Tack igen mamma! Du är snäll du!


Skulden

Gick upp vid tio idag.. Pigg och utvilad, eller kanske inte riktigt.. Men så svår var det inte att gå upp.. Sen har jag kollat på wallander skulden och käkat lite frukost.. Vad vore livet utan äppeljuice, bara älskar det! Ska iväg och jobba kväll snart.. Men behöver inte åka buss idag.. Tack mamma, så snäll du är!! Vilken tur jag har som har en sådan snäll mamma!! Inte alla som har det! Snart blir det nog en dusch tror jag, så att man vaknar till ordentligt..


Mirrors

Var bara tvungen att skriva lite innan jag ska sova.. Har väl egentligen inget direkt att skriva.. Men jag bara älskar att skriva.. Det är så skönt att bara skriva av sig.. Ibland skriver man hur mycket som helst och nästa gång skriver man typ ingenting.. Men bara det här att sitta ner och skriva lite, det är så skönt!

Men eftersom jag inte har något speciellt att skriva om, så kan jag väl skriva om dagen.. Det började med att jag vaknade typ halv tre! Total panik.. Hatar att sova bort hela dagen.. Förvånad var jag över att ingen hade ringt, brukar alltid vara någon som stör!! Haha! Sen drog jag upp till aktionen, men där var det ganska tråkigt.. Så det fick bli en vända upp till simbadet istället där Emelie väntade.. Det är ju eldfestveckan nu.. Får se hur mycket tid man tillbringar där detta år då.. Sen fick lilla Lisa sin vilja igenom.. Hon ville se spökhuset i dagsljus, knasig som hon är.. Hihi! Sen fortsatte vi på vägen, vi ville se vart vi kom ut.. Tillslut kom vi fram nästan i Alunda.. En trevlig liten tripp var det.. En glad Lisa iallafall.. Sen skulle de upp till simbadet igen, men de var inte jag så sugen på.. För mig vart det en vända upp till mormor istället.. Så där blev man bjuden på mat*Gottis* Efter det åkte jag hem och satte mig i soffan och slappa framför datorn.. Vart även lite film mys, med sällskap! Såg mirrors, riktigt bra tycker jag!

Nej nu blir det sängen för mig! Ska ju jobba imorgon, så bäst att man lägger sig nu!


Konstigt!

Tycker det är så kul med vissa personer.. Varför bli vän med någon som man absolut inte tycker om? Tycker det är lite mysko jag.. Vad är det du får ut av att ha mig på din vänlista? Är jag verkligen så intesant så att du måste kunna se vad jag gör? För vi känner ju typ inte varandra, jag tror aldrig jag har pratat med dig.. Inte vad jag kan komma ihåg iallafall.. Det är ju inte direkt något jag lider av heller om jag ska vara ärlig.. Känner inte direkt något behov i att lära känna dig.. Men om jag skulle tycka så illa om en person som du verkar tycka om mig, så skulle jag ju inte lägga till den som vän.. Men på något sett måste det ju vara så att mitt liv intreserar dig.. Så hoppas att du hittar något spännande om mitt liv nu!!


Frågetecken

Nu har jag suttit flera timmar och försökt klura ut hur jag ska kunna fixa bloggen.. Men nu ger jag upp för ikväll.. Får ta nya tag imorgon och då tänker jag inte ge mig.. Jag ska klara av det, men det är ju bara massa koder och grejer.. Blir ju snurrig på allt det där.. Men jag tror jag börjar fatta lite iallafall.. Men det är ju inte direkt det lättaste jobbet.. Men men.. Man jag ska klara av det! Jag är duktig på att vara envis! Haha! Ska man klara av det där ska man nog både vara envis och ha bra tålamod.. Hmm, tålamod är ju inget direkt min starka sida.. Blir ju galen när saker inte går som jag vill på en gång.. Nu ska jag ta en tripp till stan, Emelie och Jossan ville hem.. Tänk så snäll jag är som hämtar er så där mitt i natten! Hehe..


Varför bryr jag mig?! Jag har ju lovat mig själv att sluta med det... Ändå blir jag besviken! FAN!

Sovrummet!

Nu har jag städat lite.. Fixat fint i mitt sovrum iallafall! Så nu är det rent och snyggt. Ska fixa resten av lägenheten med tänkte jag.. Men var tvungen att ta en liten mat paus*Gottis* Nej nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång!






Lördag

Idag hade jag tänkt mig en lång sovmorgon.. Men blev väckt som vanligt, denna gång av katten.. Men fick sova till 10 iallafall, men hade gärna sovit lite till.. Men nu hinenr man ju även med att göra andra saker idag och det är inte helt fel de heller.. Skulle behöva plocka undan lite.. Är lite rörigt just nu, hatar det.. Blir så stressad av att se saker över allt.. Undra vad denna dag annars kommer att bjuda på?! Något skoj hoppas jag!


Bingo!

Vart lite stressigt när jag kom hem från jobbet idag! Bussen var hemma fem och då skulle jag hem och byta om, upp till affären och handla, ta ut pengar och försöka få i mig lite mat.. Det fick bli en korv.. Kan väl inte direkt kalla det mat, men har man bråttom så har man.. Sen vart det full fart till Marika.. Så jag, Marika och Jocke åkte på bilbingo! Man kunde vinna 100.000! Tänk om man hade vunnit de, hade ju inte varit helt fel.. Men vann ju iallafall 500kr, inte helt fel de heller! Så jag ska väl inte klaga..

Nu sitter jag och kikar runt lite på datorn och lyssnar på lite musik.. Just nu är det river flows in you, den är bara så bra! Helt underbar.. Ska nog ta och lägga mig strax.. Är så himla trött, jag förstår inte.. Men imorgon blir det ju sovmorgon iallafall! Älskar det!


Det här är svårare än vad jag trott att det skulle vara

RSS 2.0