Kläder till prinsen

Igår fick prinsen massa fint av sin farmor och farfar! En super fin vår jacka, en fin mössa till, strumpor och gummistövlar! Han var så fin i jackan:) 

Jacka och mössa från lindex

Strumpor från lindex
Stövlar från stadium


Han fick även fina bilar:) Nöjd prins!
Bilar från BR 



Lek på gården

Idag blev det lite lek ute på gården efter att prinsen sovit middag! Kommer bli perfekt i sommar när vi kan vara där ute och leka på dagarna! Vi gjorde massa sandkakor, åkte sparkbil och cykla:)







Tidig morgon!

Idag bestämde Milo att det var dags att vakna strax innan sex:) Så det var bara att försöka känna sig pigg och kliva upp! Stella har sovit mycket bättre inatt och jag börjar bli van att vakna och mata mitt i natten;) Man var inte alls van vid detta nu eftersom Milo oftast sover hela nätterna! 

Men nu har vi ätit frukost! Så nu ska vi göra oss redo för dagen! Fixa till oss och sen blir det nog en promenad, kanske blir lite lek i lekparken också:) Då blir nog Milo glad! 

På eftermiddagen får vi lite besök! Så måste köpa hem lite fikabröd:) 

Får se vad dagen mer har att bjuda på!

Mam vinsten!

Nu kom bilden jag lovade innan Stella föddes:) Vinsten blev ju perfekt! 




Namn, vikt och längd!

Nu har snart vår första dag passerat med våran lilla prinsessa.. Milo kom för att hälsa på lillasyster.. Han klappa lite fint på hennes huvud och slet liiiite i håret;) Men han tyckte hon var lite intressant! Mina tårar trilla när Milo kom, var så härligt att få mysa med honom:) Men när han skulle åka hem igen så trilla inte tårarna, de verkligen spruta! Fy så jobbigt det kändes! Vi ville ju också åka hem! Men jag och lilltjejen måste vara kvar en eller två nätter till! 

Nu har lilla tösen fått ett namn! Eller vi har nog vetat hela tiden vad hon skulle heta:) Hon har fått namnet Stella och är 51cm lång och väger 3690g:) 






En prinsessa är här

Nu har våran lilla prinsessa kommit:)




Förbereda inför bebben!

När packar man bb-väskan?! Med Milo packa jag den runt vecka 36, tror jag.. Läste på en blogg om en tjej som packa den i vecka 25???! Tyckte det kändes väldigt tidigt! Ha! Men det är ju vad jag tycker;) Alla är vi olika! Nu är jag i vecka 38(37+1) och har inte packat väskan! Kanske man ska göra det...? Fast nej kan nog vänta liiite till! 19 dagar kvar till BF sen yttligare 14dagar:p Så jag har gott om tid! *skratt* 

Har inte förberett: bebbens säng,  tvillingvagnen, babyskyddet, korgen, kläderna eller skötbordet uppe! Med Milo var jag ute i god tid med det mesta! Nu har jag inte ens köpt hem första blöjorna eller hämtat ut babybox!  

Är det någon som känner igen sig?;)



Morgon mys

Finns det något bättre än att ha en mysig stund med sin största skatt? Nej jag tror inte det! Så mysigt att ta vara på alla små stunder och bara mysa ner sig i soffan med lilla prinsen:) Nu kollar vi på Lotta på Bråkmakargatan och äter jordgubbar! Detta kallar jag vardagslyx, någonting gott och en mysig stund med prinsen!





Ett måste varje dag!

Kan inte vara utan detta te! Är verkligen ett måste varje dag och ingen smak slår detta =D




Vinst!

Var med och tävlade på babytalksweden.se och vann denna söta napp:) När lilla bebben kommer ut så kommer det bild på bebbe med napp;) 




RSS 2.0