Brända mandlar!

Godsaker till jul! Om de inte är slut till dess:)







Landstingsfullmäktige

Då var fullmäktige slut och nu är det bussresan hem som gäller!

Det var ett intressant möte med många olika synsätt men även vissa då vi var överens. Budgeten är nu lagd för kommande år, efter en lång debatt! Även två voteringar gjordes under dagen. Min tanke blir alltid "tänk om jag säger fel"! Men rätt sa jag BÅDA gångerna! Men alla fick sig ett gott skratt när en ledamot råka säga fel. Så kan det bli! 

Nu ser jag fram emot kommande år med alla dess utmaningar! Både i uppdraget inom landstingspolitiken och det nya valarbetet som drar igång i januari! 










Mot Uppsala!

Efter en natt med inte allt för många sömntimmar sitter jag nu på bussen mot Uppsala. Man får vara glad för de timmar man får när barnen är sjuka! Kändes skönt att inte behöva stressa upp med barnen också, för dem fick sova vidare! 

Idag väntas årets sista landstingsfullmäktige inne på UKK! Blir mitt första besök i den byggnaden! Mycket som är nytt så här i början. Man blir lite virrig men det känns så jäkla kul på samma gång! 

Är ni intresserade av vad som händer på fullmäktige idag så är ni välkomna att komma och lyssna! Ni kan även kolla på webben inne på lul.se


Febrigt dygn!

Idag är ingen bra dag för älskade prinsen! Den höga febern tar verkligen alla hans krafter och mat lust. Lite välling mitt på dagen och en glass på eftermiddagen är det enda som gått i. Lite vatten och mer också! Det är illa när inte ens glassen är lockande, det som i vanliga fall är en favorit! På kvällen låg tempen på 39,6 och då hade vi givit honom alvedon! Lider med min stackars prins!

Så idag blev det inget S-grupps möte för mig! Hade gärna varit med men man kan inte hjälpa att barnen blir sjuka! 

Så idag blev det mest en massa mys! Lite fix fick jag till inne på barnens rum. Får fortsätta imorgon, känns som det kommer bli jätte bra när det blir klart! Bilder på rummet kanske dyker upp imorgon:) 

Ge Stella lite mat nu sen blir det förhoppningsvis godnatt:) Om prinsen kommer till ro och kan sova!

RSS 2.0