Paket från Belgien

Förra veckan fick vi ett packet från våra bekanta i belgien! I paketet låg det två kilo godis.. Där nere ger man dessa godisar till dem som fått barn :) 
 
 
 
 
 
 

 
 

Midsommarfirande på dagis!

Idag var det midsommarfirande på Milo´s dagis! Så typiskt att det skulle regna.. Men det var riktigt mysigt iallafall :) Milo dansade med mormor och farmor (plus alla andra barn och fröknar) och jag, morfar och stela stod under tak och kolla!  Sen blev det fika inne på avd eftersom vädret inte var det bästa :) Milo sprang mest runt och lekte, fikat var inte så intressant. När vi skulle gå hem blev han jätte nöjd när han fick ha sina gummistövlar på sig, för det fanns ju massor av stora vattenpölar ute på gården ;)
 
Lite bilder från firandet
 
 
 
 
 
 

Nutellabollar

Detta recept på nutellabollar kan jag verkligen rekommendera! Super goda! Råkade visst göra dessa ikväll igen ;)

 

ca 20 st
75 g rumsvarmt smör
1,5 dl strösocker
1,5 dl Nutella
1,5 dl kokosflingor
2,5 dl havregryn
1 msk kakao
ev lite vatten
Rör ihop alla ingredienser till en jämn smet. Rör eventuellt i lite vatten i smeten blir för hård. Rulla bollar och vänd dem i kokosflingor. Förvara kallt

 

 

Mitt första maj tal

 
 

Dop

Då var det dags att planera dop igen! Vi har börjat skriva ner vilka vi ska bjuda.. Det är ju tur att jag inte har sådan stor släkt ;) Haha! Får se hur bjudningslistan blir! Så nu ska det köpas kort så vi kan skicka inbjudningr! Sen ska det planeras med mat/fika! Kommer göra egna tårtor :) Men hur ska dom se ut? Vilka smaker ska det vara? Mycket att fundera över :)
 
Pratade precis med prästen vi ville ha till dopet, men hon kunde inte det datumet vi ville.. Så typiskt! Så hur ska vi göra nu.. Ska vi byta datum eller ta en annan präst?! Får prata lite med R också och se vad han säger.. Men det är nog mest jag som är kinkig på vilken präst det är!
 
Plats för dopet och fikat är iallafall bestämt.. Även vad vi ska bjuda på är klart :) Är bara inbjudningarna kvar som ska fixas och datum och tid :) Hoppas det blir klart idag med datum och tid för då kan inbjudningarna skrivas :)
 
Sen är det lite med musiken och sånt under dopet som ska väljas :)
 
 Någon som har förslag på musik man kan ha på ett dop? :)

Kandidat på landstingslistan!

Nu börjas det räkna ner till höstens val! Nu är det dags för ett regeringsskifte i Sverige! 
 
Detta val känns extra spännande och speciellt för mig! För i detta val kandiderar jag till landstinget.. Vilket känns riktigt kul och spännande! Därför har jag valt att lägga till en ny kategori här på bloggen (politik) där man kan följa valarbetet som görs och förhoppningsvis även ett fortsatt arbete för mig inom landstinget!
 
Politik är någonting jag altid tyckt varit intressant.. Men det var när vi förlorade makten i valet 2006 som jag valde att bli medlem och på den vägen är det! Jag vill vara med och förbättra Sverige! Jag vill inte stå bredvid när jag kan vara med och göra skillnad!
 
För några veckor sedan var jag på ett möte där bla. Agneta Gille pratade! Hon gav ett väldigt bra tips.. Hon sa att man skulle fundera ut sin egen "berättelse" om varför jag just blev socialdemokrat! Så man kunde berätta för andra som undrade varför just socialdemokraterna är bra! Jag kommer att berätta det i ett annat inlägg!
 
 
Men nu laddar jag för höstens val!
 
Plats fyra på listan!
 
 

RSS 2.0