Stan!

Har varit i stan idag med fina mamma! Vi har handlat saker till bebiskorgen, så nästa vecka ska den fixas! Blev lite inhandlat på Ikea och chilli också! Såååå nöjd med mina köp! Hitta en super fin ljuslyckta som jag bara var tvungen att köpa!

Så ikväll ska det fixas på hallen uppe, för nu har soffan kommit hem! Kommer bli riktigt bra!


52 dagar!

Tänk 52 dagar kvar! Tänk vad tiden går! Känns lite konstigt att två snart blir tre! Men längtar så mycket efter liten i magen! Tänk när vi får se h*n för första gången!

Längtar till det ögonblicket, då vi möts!



Vinst!

Inte alla dagar man har turen med sig och vinner! Spännande att se vad det blir!


Torsdag!

Helt plötsligt efter att rensat på hallen uppe är hela min strumplåda full!! Tänk vad man hittar ibland! Ska fortsätta greja där uppe nu så soffan får plats imorgon! Så skönt det ska bli med lite ordning!

Har även tredje kakan i ugnen nu! Bara två kvar sen! Skönt!


Onsdag!

Nu har jag legat på soffan och slöat sen hjärtat åkte till jobbet! Men nu ska jag ta och sätta lite fart! Så jag får klart på övervåningen. För på fredag kommer soffan hem!

Ska försöka baka lite idag också! Så tanterna slipper gnälla på söndag! *skratt*


Tisdag!

Nu har jag kommit hem från DC! Carola har fixat mina naglar, så nu är de lite längre och fina! Såå nöjd! Robin, pappa och Adde grejade lite ute också! Duktiga pojkar!

Nu blir det soffmys resten av kvällen! Ska nog gå upp och köpa lite glass först tror jag! Vore väldigt gott! Sen blir det hollywoodfruar!

Tack Carola


En seg dag!

Idag är det en segis dag! Har bara legat på soffan.. Men ibland har man väl sådana dagar också! Men energin kommer nog mot kvällen istället skulle jag kunna tro. Brukar bli så när jag är seg så här på dagen!

Men har fått undan disken iallafall och en maskin tvätt är snart klar! Så nu blir det en dusch och sen vidare ut till DC!

Mamma längtar efter dig <3


Måndag!

Så var det måndag igen! Veckorna går väldigt fort tycker ja... Fast de gör inget, för då har vi ju våran lilla skatt här snart*lycka*

Ska ta och plocka undan lite här hemma idag tänkte jag och skruva ihop badrumsskåpet! Hoppas på att det nya är helt! Svärfar skulle hjälpa oss att få upp det sen! Sen ikväll blir det bilbingo! Ska bli kul! Vi hoppas på vinst även denna gång.

Nu får jag sätta lite fart! Så jag får lite gjort!


Lördag!

Sitter i DC och har precis ätit en god macka från hembagerit! Är två galna hundar som springer runt på gräsmattan, tror de fått spel! Haha!

Idag är det trav och fotboll som gäller! Blir kräftor och kex&ost till! Gott gott! Ska även fixa lite inför aktionen imorgon!


Har blivit vän med Rocky igen! Lilla charmtrollet! Han blev riktigt nöjd när han fick följa med och sitta ute!


Fredag!

Idag blir det en vända till stan! Ska byta badrumsskåpet jag köpte. För igår när jag skulle skruva ihop det så var ena glasskivan helt sönder! Så typiskt! Men får passa på att handla lite annat när vi ändå ska till ikea! Blir en sväng till ÖB också!

Nej ta en dusch nu så man kanske blir lite pigg!


Bm

Idag fick lilla mamma följa med till BM och lyssna på liten! Älskar det ljudet.. Man får en sådan härlig känsla i kroppen! Denna gång låg de på ungefär 130 slag i min! Sjuk fort det slår! Magen följde kurvan fint och liten låg med huvudet neråt idag.. Hade de på känn att den låg så! Hihi!


En vanlig dag!

Väntar på mamma och Loke nu som ska komma över och hälsa på! Jag passar på och plocka undan lite innan de kommer! Kanske hinner skruva ihop nya badrumsskåpet också! Kommer bli ännu nöjdare med badrummet nu när de kommer på plats! Känns som de har blivit bättre ordning där inne.

På eftermiddagen blir det ett besök hos BM! Längtar efter att få höra litens hjärtljud <3


Magbilder!

Tack älskade syster! Såå himla fina bilder!


En seg dag!

En seg dag idag! Tror en dusch skulle sitta fint, då blir man kanske lite piggare. Sen ska det diskas och lagas mat!

Senare ska jag ut till bästa syster och knäppa kort på magen! Så måste hitta nått fint att ha på mig! Ska bli riktigt roligt och fint minne sen när bebisen tittat ut!


Sista natten!

Nu var sista passet på jobbet gjort! Känns ganska skönt faktiskt! Så nu ska jag och magen rå om varandra tills det blir dags för liten att kika ut. Har lite små pyssel kvar att göra på övervåningen!

Sitter på tåget nu på väg hem! Är någon som vaknat till där i magen.. Så härlig känsla att känna alla sparkar och buffar! Även på utsidan syns de för det mesta nu.


Litens rum!


Vecka 29

Från denna graviditetsvecka erbjuder MVC ofta kontroller varannan vecka. Förmodligen känns det nu som om alla organ trängs undan av magen och barnet. När du börjar närma dig slutet av din graviditet känns benen ofta tunga och trötta. Räkna med att du behöver extra mycket vila. Trycket på venerna som leder blodet från benen tillbaka till hjärtat kan ibland bli för hårt, och det kan leda till åderbråck. Många kvinnor börjar nu fundera på den förestående förlossningen. Skriv gärna ned dina tankar om att vänta och föda barn. Det är ett bra sätt att bearbeta det du har framför dig.

Barnets vikt är ca 1,4 kg och längden runt 26 cm från huvud till stjärt. Det fortsätter att lägga på hullet, samtidigt som hjärnan och de inre organen växer till sig. Nu finns det inte plats för akrobatik konster i livmodern längre, men barnet kan fortfarande sträcka ut sig och sparka. Barnets huvud står i proportion till den övriga kroppen. Hjärnan växer mycket snabbt och gör så att de mjuka skallbenen pressas utåt. Vindlingarna som är karakteristiska för hjärnans utseende, blir allt fler eftersom den blir snabbare och kraftfullare samt förbindelserna mellan nervcellerna ökar. Hjärnan kontrollerar nu andning och kroppstemperatur. I ögonhålorna rör sig ögonen och barnet börjar bli känsligt för ljus, ljud, smaker och lukter. Det kan också skilja på naturligt och artificiellt ljus genom livmoderväggen.

RSS 2.0