Bertil 6.. Enkel 6:a

Idag är ingen riktigt toppen dag.. Mår lite små mysko idag, är så himla snurrig.. Känns nästan som att jag ska ramla om kull ibland.. Kanske är dags att ringa farbror doktorn nu, men jag tycker ju inte om att gå dit.. De sitter ju bara o stirrar på en och frågar vad som är fel, sen klämmer och känner de lite.. Men det kanske skulle vara bra ändå.. För man kan ju inte gå runt och vara snurrig hela dagarna..

Ikväll blir det bilbingo i Vendel med Marika! Ska bli riktigt kul tycker jag.. Hoppas på lite vinst, skulle verkligen behövas! Tänk så kul vi ska ha Marika! Hihi!


En underbar ängel!

Det finns en person som känner mig bättre än någon annan.. En person som bara kan titta på mig och ser då hur jag mår, utan att jag behöver säga ett enda litet ord.. Det är en person som jag ibland har tyckt ska låta mig och mitt liv vara.. För det har funnits gånger då man tycker att du är jobbigast i världen.. Men du vill ju alltid mitt eget bästa.. För du är en person som alltid finns där för mig.. Vilken tid på dygnet jag än behöver ett råd, så vet jag att du finns där.. Ingen har det tålamod med mig som du har.. För jag tror även du några gånger har tyckt att jag är jobbigast i världen! Men det spelar ingen roll hur jobbig jag än tycker du kan vara ibland.. För du är den som förgyller mitt liv.. För mig är du den vackraste ängeln som går här på jorden.. Mitt liv skulle inte vara det samma utan dig.. Kan inte tänka mig ett liv utan dig.. Du har en speciell plats i mitt liv..

Under de senaste åren har jag fått lära mig att man inte kan ta allting för givet, saker kan förändras fortare än vad man tror.. Ska jag vara ärlig trodde jag nästan ett tag att du skulle försvinna från mig.. Har nog aldrig varit så rädd som jag var då! Jag var så fruktansvärt rädd att jag skulle mista dig! Men det fick mig att förstå att livet kan ändras på ett ögonblick.. Man kan aldrig vara säker på hur livet kommer att bli!

Du är den personen som jag har känt längst här i livet.. Men du är inte den samma som du var förut.. Ibland är det lite jobbigt, man saknar den du var då.. Men tänk om du hade fått hjälp på en gång om läkaren hade tagit allt på allvar.. Då hade det antagligen inte blivit så här.. Ibland känns det så fruktansvärt hemskt.. Jag kommer ihåg mer från när din minsta son var liten, än vad du gör.. Det kan göra så ont i mig.. Det känns så grymt! Ibland skulle jag bara vilja vakna och att det hela är en dröm..

Man kan säga att jag fick en "ny" syster efter det som hände.. En lika underbar syster som förut, den bästa som finns.. Men det finns saker som inte är som förr.. Det tog ett tag innan man insåg att min "gamla" syster inte skulle komma tillbaka.. Man kan inte planera saker som man gjorde förr, inte bestämma saker och inte bli irriterad för att hon inte ringer tillbaka fast hon säger att hon ska.. För helt plötsligt kunde 5min vara nästa dag.. Man ser inte på min syster att hon är sjuk, men om du känner henne så märker man det.. Det är nog det som folk har så svårt med, att det inte syns.. För hon är ju precis som förut, eller?! Och allt detta pågrund av att läkare inte tar saker på allvar, det gör mig så arg!  

Men det spelar ingen roll att min syster inte är som förr.. För hon är den mest fantastiska systern man kan tänka sig.. Hon är verkligen en ängel, för vingarna ser jag ibland! Jag skulle önska att alla hade en sådan syster som jag! För en bättre kan man inte ha!

Jag älskar dig min älskade systeryster! För vad vore livet utan dig<3<3

Chokomuffins

Nu har jag bakat muffins*Gottis* Ser så himla gott ut..


Chokomuffins      15st

Vispa 2 ägg och 3 dl socker pösigt.
Blanda sedan i 1½ tsk vaniljsocker, 1 krm salt, 4 msk kakao, 1½ dl vetemjöl.
Rör sedan i 100 gr smält avsvalnat margarin

Fyll i muffinsform max 1/3
Grädda 15-20 min i 160 grader

Fyllning

100 gr margarin
4 msk socker
2 tsk mjöl
4 msk kakao
2 dl gräddmjölk

Sjudes på spisen 5-6 min
Häll i ca 1 msk varm fyllning på varm kaka









                                                        GOTTIS!!

Smile!

Nu är det ett år sedan jag och Emelie tog golfen upp till Rättvik.. Fan så kul vi hade.. Trångt och mysigt vart det iallafalll.. Haha! Skulle vilja åka upp igen dit i år igen.. Men nu jobbar jag så det blir ju lite svårt! Tråkigt! Men får tänka tillbaka på hur kul det var förra året istället! Två knäppisar som sov i en golf.. Hihi! Men riktigt skoj vart det!


Jag och lillsyrran i Rättvik sommaren -08

                         Jag och lillsyrran i Rättvik sommaren -08

Segis

Usch så tröttis jag var imorse, skulle gärna ha legat kvar.. Men var ju tvungen att hoppa upp fort, så jag skulle hinna med en dusch.. Det var riktigt skönt kan jag säga.. Men vart inte så mycket piggare, för jag somna så fort jag kom på bussen! Så fick lite mera sömn iallafall, är väldigt skönt ibland.. Hmm.. Undra vad kvällen har att vänta då?! Får se om Fredde kanske har tid att komma över och kolla på min dator.. Den är inte riktigt som den ska just nu*Snyft* Tur att jag har Milles dator hemma.. Så vi får väl se om Fredde kan fixa den eller om det bara är att köpa en ny.. Men det lär väl visa sig.. Men jag har ju så mycket på datorn som jag vill ha kvar, så jag vill inte att den ska vara förstörd.. Sen får vi se om kvällen bjuder på något skojigt.. Ska man kanske försöka baka idag istället då?! Har ju sagt det i två dagar nu att jag ska baka kladdmuffins.. Men fan tiden räcker inte alltd till, har för mycket att göra hela tiden..



Nomy

Idag skulle jag kanske åka med syster hem från jobbet.. För hon och barnen skulle till arlanda och lämna Ted.. Hon skulle ringa om det var så att de skulle vänta på mig.. Men ingen ringde och ingen svara när jag ringde.. Så jag gick till bussen istället.. Men kom inte så långt så ringde syrran, så jag hoppade av vid gamla uppsala.. Så vart det en sväng till gränby, skulle köpas lite blommer! Vart en ljuslykta också! Kommer bli kanon det där syrran.. Sen kunde det ha slutat illa när vi åkte hem.. Det var en bil som var nära att köra in i oss.. Jävla idiot! Vissa ska inte ha körkort, så är det bara! Men hem kom vi iallafall! Tur var väl det.. Sen vart det en vända upp till mormor... Belgarna åker hem imorgon så skulle upp och säga hejdå och lite så.. Så vart kvar där längre än planerat, så det vart inget bak idag heller!! Men imorgon kanske? För efter besöket hos mormor, var jag ut och träffa Emelie.. Robin kom efter en stund med, så vi åkte runt lite.. Var mycket folk ute för att vara onsdag och Österby!!

Nu sitter jag här och funderar på att ta en liten dusch och sedan hoppa i säng.. Klockan ringer ju 04.45, helt galet! Är så jobbigt när klockan ringer så tidigt.. Men det kanske blir en dusch imorgon bitti istället...? Är ju rätt skönt det med! Men det har ju en förmåga att bli väldigt stressigt då.. Men men.. Nu ska jag hoppa i säng!



Jag har världens bästa syster! Älskar dig så mycket! Tänk om alla hade en sådan syster som jag har, så lyckliga dom skulle vara då<3<3<3<3

Shopping

Igår vart det en shoppingtur med Emelie innan jobbet.. Men det blev ingen te burk! Typiskt! Jag som så gärna ville ha den.. Så typiskt när man hittat något som man tycker om och så är det slut när man ska köpa det.. Men men, får leta vidare, hittar kanske någon liknande.. Om jag har tur! Men det vart lite kläder inhandlat istället! Köpte en vit klänning som hade text på ena sidan och ett par ljusblå jeans med massa hål i! Hur snyggt som helst! Riktigt nöjd över mitt inköp! Sen skulle vi käka lite lunch också, innan jag skulle till jobbet.. Hade lite beslutsångest om vi skulle vara nyttiga eller onyttiga.. Antingen så skulle vi käka på max eller så skulle det bli sallad på cupido.. Båda lika gott! Men efter lite fundering kom vi fram till att max lockade mest! Hur gott som helst.. Såg en gammal kompis inne på max också.. Var länge sedan jag såg honom så det var lite kul.. Var in på kaktuz och kika lite igår också, hittade en tok snygg väska som jag inte skulle tacka nej till.. Vill verkligen ha den, får se om man tar sig råd att köpa den kanske! Sen jobbade jag kvällen.. När jag kom hem fick jag åka till pappa och Kristina, belgarna var där och jag skulle vara snäll att köra dem.. Så då vart man ju sittandes där en stund, riktigt trevligt.. Åt lite kladdkaka, ica´s egna recept! Eller hur vart det nu?! Hihi.. Men tok gottis var det.. Träffade Robin en sväng ute också innan jag skulle hem och sova..

Idag ska jag försöka hinna med att baka, jag vill verkligen göra det idag! Men får se hur det ligger till med tiden..

Black&White

Det vart inget muffins bak idag! Typiskt! Men men, får göra det på onsdag istället.. Men det var riktigt trevligt i Öregrund iallafall, tog ett tag innan vi kom iväg.. Men det är ju inte så ovanligt i våran familj.. Haha! Men maten var god, tycker jag iallafall.. Åt black&white, som alla andra i sällskapet.. Nästan Robin och Ludvig åt pizza istället.. Men det var riktigt trevligt, får vi göra om tycker jag.. Tack igen för maten mamma! Du är snäll du! Sen åke vi till syrran för belgarna skulle få se deras fina hus! Men jag är riktigt stolt, cyklade från Dannemora.. Jag var snäll och hjälpte robin hem med sina cyklar.. Eller hem och hem, dom står här nu! För han följde med in så vi har druckit te och käka vaniljbulle*GOTTIS* Sen kolla vi på slutet av beck och sen vart det en massa klipp på youtub! Sen tog vi en sväng med bilen, plocka upp Emelie gjorde vi med.. Men det var ganska dött ute.. Som vanligt! Men nu väntar sängen på mig.. Imorgon ska jag in och gå på stan en sväng innan jobbet! Jag och Emelie tänkte ta en shoppingrunda.. Hoppas men te låda finns kvar på myrra! Vill ha den.. Den skulle passa i nya lägenheten! Hihi!!

Nej nu ska jag sova! God natt!

Måndag

Idag vaknade man av att det var ett himla liv utanför, lät tok illa.. Sen vart det frukost och film.. Harry´s döttrar, den är riktigt bra! Sen har jag betalat räkningarna också, så fattig man blir.. Tråkigt! Men det måste ju göras.. Nu sitter jag och kikar lite på youtub.. Funderar på om jag ska baka nu eller om jag ska göra det senare ikväll, efter Öregrund.. Hmm... Ska iväg och käka där!

Det är så skönt att vara ledig.. Jag riktigt njuter! Längtar till helgen.. Då blir det två dagars ledigt.. Men nästa vecka är ändå bäst, ledig fyra dagar då! Underbart, längtar!


Is och massa god mat!

Helt slut är jag.. Har fan inte samma ork längre, undra vad som är knas?! Är jobbigt att det är så här.. För efter en dag på jobbet är man helt slut.. Idag när jag kom hem så kom Marika och Jocke över en sväng! Sen drog jag iväg till pappa och Kristina.. Hon fyllde år, så det vart mat och tårta! Hur gott som helst, maten var kanon! Hon var hel nöjd med presenten som hon fått från pappa.. Det var en ismaskin.. Så den går på högvarv nu.. Hihi! Men gott var det med is..

Nu sitter jag och kikar på film.. Emelie åkte hem för en liten stund sen.. Så det blir nog sängen för min del snart, är jätte tröttis nu.. Sovmorgon imorgon! Underbart!

Shopping och bullbak!

Igår vart det storhandling efter jobbet.. Fick sällskap av anna som tog tåget in! Alltid roligare när man är två.. Hade ju typ ingen mat alls hemma.. Så massa mat blev de, massa gottis saker! Hihi.. Så nu är kylskåpet riktigt fullt igen! Var in på expert också.. Är lite sugen på att köpa en ny tv! Hitta några riktigt fina! Sen när jag kom hem vart det bullbak.. *GOTTIS* Gjorde både vanilj och kanel bullar.. Var länge sen jag bakade nu, så det var riktigt kul! Det jobbiga är ju bara all disk som man måste ta reda på efter.. Så en diskmaskin skulle inte vara helt fel hemma i mitt kök.. Efter bullbaket vart det en åktur med syster i ugglan.. Värsta rallybilen! Åkte förbi pappsen och hjälpte honom lite.. Sen var klockan så mycket så det var bara att kasta sig i säng..


Crazy!

Oj nu har jag varit dålig på att skriva igen.. Skulle ju berätta om lördagen..

Lördagen var fylld av många känslor.. Men snälla ni, om ni bara hade svarat i telefonen så hade det inte blivit såhär.. För jag ville bara ha tillbaka min nyckel.. Men jag vet inte varför ni inte ville svara.. Vad var ni rädda för? Men ni svrade inte och då blev det som det blev.. Men jag kan säga att det var länge sedan jag var så här arg.. Jag menade allt som jag sa då.. För det är vi som har trott på dig, stöttat dig och som vill hjälpa dig.. Men när du gör så här så är det vi som måste försvara dig.. Det är vi som får höra orden VAD VAR DET VI SA!!! Men det är ju ditt val hur du vill leva ditt liv, men beter du dig så här så har du inget att hämta här.. Jag hoppas för din egen skull att du tar tag i saker och ting..

Förlåt igen Jimmy!! Men det kändes som att ni förstog.. Sen vart jag allt det gamla uträtt också! Himla skönt.. Vart riktigt kul tillslut!

Men vissa saker var inte lika lätta.. Inget jag orkar gå in på här och nu.. Ända kommentaren är ONT!


Annars har veckan varit lugn har jobbat.. Lägenheten vart kollad nu i veckan, verkade inte som att de hade något att klaga på!! Kändes väldigt bra!

Hoppsan!

Vilken kväll säger jag bara.. Oj oj oj.. Har varit arg, glad och även lite ledsen.. Orkar inte skriva om allt det just nu.. Men det kommer upp imorgon... Nu blir det go´natt!


Vila i frid!

Tänk hur konstigt livet är.. Man träffar många människor varje dag.. Vissa glömmer man bort, medans vissa gör speciella intryck och på något sätt stannar kvar i ens minne.. Men varför ska livet vara så orättvist? Varför ska personer som har hela livet framför sig behöva dö? För vissa tas livet ifrån dem innan de ens hinner börja leva på riktigt..

För lite över en vecka sedan träffade jag och Emelie två killar nere i Göteborg.. Vi satt och prata och hade jätte trevligt.. Just ena killen gjorde ett speciellt intryck.. Sen idag när jag fick upp aftonbladets första sida på internet, så tyckte jag att killen såg så bekant ut.. O så var det, det var han.. Han från krogen i Göteborg, den där 24 åriga killen från Jönköping.. Jag fick en klumt i magen när jag läste va som stod.. *EMANUEL 24ÅR MISSHANDLADES TILL DÖDS* Det kändes så hemskt, även fast man inte kände honom.. Men man visste vem han var, man hade pratat med honom.. Han var inte bara en främande person som vem som helst..

Vila i frid Emanuel!

Fredag!

Inatt har jag sovit i min säng!! Gud sååå skönt det var.. Den är inte så dum ändå, riktigt skön faktiskt.. Hihi.. Snart ska jag iväg till hembageriet och fika med mamma, innan det bär av till jobbet.. Ska försöka hinna hem till pappa innan också, han behövde hjälp att lägga om sitt sår på ryggen.. Så det är bara att sätta fart så jag hinner med allt.. Men stressa innan jobbet är jag ju riktigt bra på! För det är inte så ofta som jag är ute i god tid..

Kommer kanske något mera sen!


Road tripp avslutad

Har inte kunnat skriva.. Datorn dog i onsdags..

Men i onsdags vart det liseberg.. Men jag kunde typ inte åka någonting, vart bara åksjuk.. Jag som aldrig varit det i hela mitt liv, man börjar väl bli gammal lr nått.. Sen vart det en liten tripp på avenyn.. Tog en glass och njöt av solen.. Sen bestämde vi oss för att åka vidare till Västervik.. På vägen dit hamna vi bakom tre lastbilar som körde max 50.. Gud så less man vart efter en stund.. Men till slut kom vi fram, men då hade vi ingen stans att bo.. Så vi fick sova i bilen, men det funkade ju det också..

Igår var man ganska stel när man vaknade, det är ju inte direkt bekvämt att sova i en bil.. Det jobbigaste var att vi inte kunde duscha, men kände sig inte så snygg direkt.. Sen var vi på lager 157, men det fanns inte direkt något kul där.. Sen var vi ut på en lite rund tur för att se vad som fanns där.. Var jätte fint, synd att det var så dåligt väder bara.. Sen hamnade vi på en fest med riktigt trevliga människor.. Var riktigt kul! Sen vart det hemresa vid typ elva, det regnade hela vägen hem.. Inte kul alls att köra i sånt väder..

Idag har jag varit ut till syrran. Lämna luddes presenter.. Han vart jätte glad! Vilken tur.. Sen har jag varit och hämtat mitt packet från H&M.. Så himla kul.. Älskar när man får massa nya saker.. Nu blir det till att plocka med allt jag har köpt under resan! Sen ska jag nog träffa Marika och Jocke..


Göteborg

Vi var lite sena som vanligt imorse, men vi kom iväg runt tio tror jag.. Så då bar det av mot Göteborg, men vad vi hamnade på för väl har vi ingen aning om.. Haha.. Men vi kom rätt iallafall, som ut var.. Vid tolv anlände vi till Göteborg!! Det första problemet vi hade var vart vi skulle sova.. Men det löstes ganska så fort, vi hítta en liten stuga en bit utanför stan.. Kanon! Så idag har vi hunnit med lite saker iallafall.. Har fått åka min padda som jag har pratat om hela tiden!! Haha.. Nu ligger vi i stugan och ska strax fixa till oss.. Ska ta oss in till Göteborg och kolla läget ikväll=) Hoppas att det finns något snyggt!!

Shopping på Ullared

Idag sov vi länge, lite för länge.. Men vi gjorde oss i ordning och sen drog vi till ullared.. Det var hur mycket folk som helst, bilar över allt.. Så idag har jag spenderat en massa pengar.. Har köpte lite kläder, ett par skor, present till ludde och en massa annat.. Hihi.. Var helt slut efter allt  shoppande.. Imorgon bitti drar vi vidare till Göteborg, där stannar vi en eller kanske två nätter.. Så imorgon får vi inte sova länge.. Nej nu ska jag sova, Emelie har redan somnat.. Som vanligt..


Första dagen på resan

Sitter i våran lilla stuga nu.. Emelie har somnat för en stund sen.. Jag ska väl också försöka sova strax.. Så man orkar upp imorgon, blir ju shopping för hela slanten imorgon!! Men resan ner gick riktigt bra iallafall.. Vart en liten sväng in i Gränna, verkade vara en mysig stad.. Får väl besöka den ordentligt någon gång sen..

Jag hatar tystnaden just nu.. För det är i ensamheten och tystnaden som jag inte kan tränga bort verkligheten.. Det är då den smyger sig på.. Det är då man känner hur ont det gör.. Det är då man känner längtan och saknaden..

Please, please don´t leave me...

Varma dagar

Igår vart det två vänder in till stan.. Först åkte jag och Teddan in till stan för att köpa färg till taket.. Massa färg blev det och mer blir det.. Fick beställa hem mera.. Det ska ju målas om på ladan också.. Sen vart det donken, ingen av oss hade käkat frukost.. Hälsosam frukost.. Men vi fick ju rosa glas iallafall.. Haha.. Sen vart det rundan förbi Örbyhus och hämta Milles tapeter och färg till golvet.. Hans rum vart klart igår och fan så snyggt de blev!!

Sen fick man köra in pappsen till akuten, igen.. Han har fortfarande problem med sin rygg.. Hoppas att de hittar nå fel denna gång, så han får ordentlig hjälp.. Kommer bli tokig om de inte gör någonting åt honom.. För nu får de ge sig...

Idag vart det lite sovmorgon.. Sen åkte vi ut till syster, för att sen åka till aspo.. Men först åkte jag och ted och köpte mera saker till taket, så att han och Adde kunde börja greja.. Sen bar det av till aspo för mig, syrran, Carola, Ludde och Robin.. Mamma satt där och vänta.. Det var tok varmt där uppe, men skönt..

Nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt, ska snart hoppa in i duschen.. Sen får vi se vad som händer..


RSS 2.0