Anonym?

Nu har Fru/fröken/Herr/pojke "Anonym" varit i farten igen och frågat om min header!


För er som inte vet så har jag numera ny sk partner..


Så uppdatera sidan med F5 så slipper ni se de gamla trashét

Lite bilder








Foto: Pär Adolfsson

En solig dag!

Idag blev det en sväng till min älskade ikea! Så nu ska det sys gardiner till nya lägenheten! Det bästa av allt va ju att det var 40% på ALLA tyger! Blev riktigt glad då, så det blev till och med två tyger! Sen blev det lite matlådor och lite ljus!

Gud längtar så mycket till vi får flytta in nu! Ska bli sååå himla roligt! Vill ju få ordning på allt fint jag köpt.. För igår blev det ett par gardiner till sovrummet inhandlat! Riktigt nöjd med dessa!


Min syster skrev så fint till mig idag, blev tårögd.. Har helt klart den bästa systern på jorden!

 
För mig är du den värdefullaste flickan här på jorden....
För mig är du vacker så in i norden.....
Du för mig är lycka....
Du min värld smycka.
Med värme omtänksamhet & underbar atmosfär
♥ Älskade syster jag håller dig så kär ♥




Igår var det 13år sedan våran älskade kusin gick bort! Detta gjorde min syster till minne av honom:




En trevlig midsommar!

Midsommarafton igår.. Först var det jobb, sen blev det en snabb dusch innan man skulle till pappa! Fick en välkomsdrink när man kom dit.. Själv fick man ju hålla sig till den barnvänliga, men gud så god den var! Helt galet god! Sen blev det lite pilkastning, men vem var det som vann egentligen?*Skratt* Sen blev det en god middag och efter lite efterrätt*Gott*

Sen vi sex tiden blev det herrgården och kolla på dans och köpa lotter. Sen hem till Helena och Pär där vi blev sittandes väldigt länge!

Nu är man tillbaka på jobbet, efter bara någon timmes sömn.. Dumma mage som börja göra så jävla ont! Hoppas det onda släpper snart! 

Idag ska vi fira mormor! Sen på kvällen blir det logen!


Du är den bästa <3


Midsommar!

Då var det midsommarafton idag då! Jobbar dag idag, sen ska jag hem till pappa och Kristina på middag! Mysigt! Blir säkert lite pil och så också! Så nu tycker jag dagen kan gå lite fortare så man får åka hem!


Sen blir det kanske herrgården en sväng på kvällen.. Måste ju köpa lite lotter, för man kan ju ju inte bryta traditionen*Haha* Sen vet jag inte mer vad kvällen har att bjuda på!


Vad vore midsommar utan:

Jordgubbar!




Älsklingen!




Familjen!















Absolut ingenting! Detta kommer bli den bästa midsommar någonsin!!






En trevlig dag!

Har idag hämtat hem en massa färgprover, så nu måste man fundera på hur man vill ha det.. Inte det lättaste tycker jag när man fick hem alla prover.. För en färg som ser vit ut kan helt plötsligt skifta i rosa tex beroende på vilka färger man sätter intill! Så de blir verkligen till att fundera ordentligt!! Så det inte blir helt knasigt!!

Nu har vi suttit och spelat lite spel, jag vann första omgången*Glad* Andra avsluta vi inte, får göra de imorgon kanske! Snart blir det till att hoppa i säng så jag orkar upp imorgon! Imorgon blir det gränby innan jobbet!!


Saknar mitt blonda långa hår!





Diskställ, färgprover och kläder!

Igår tog jag en runda i stan innan jobbet.. En sväng på ikea, jysk, chilli och gränby.. Hitta massa fint till lägenheten, så nu vill vi flytta in! Men fick bara ett diskställ med mig hem! Men är nöjd med det*Glad*

Idag blir det en tur till Örbyhus för att kolla lite färgprover! Måste ju planeras ordentligt nu! Så allt går undan sen, när vi väl får komma dit..

Men nu ska jag sätta lite fart så jag kommer iväg någon gång.. Så nu blir det till att fixa håret och hitta något att ha på sig. Alla kläder ligger ner packat igen nu.. Så det känns som att det närmar sig nu!

Min älskade sol är framme idag! Underbart!




Planering!

Gårdagen började bra, sov till typ tolv.. Sen blev det en vända in till stan.. För jag och Robin skulle kolla på saker till lägenheten och Helena och Pär skulle handla lite.. Så det blev några små saker, men vi kolla ut massa saker som vi ska inhandla! Riktigt glad tjej kan jag säga!

Kommer bli så underbart att få en lägenhet! Känns som vi kommer trivas kanon bra där jag och min älskling! Så måste börja planera lite nu så att allt blir bra när vi ska flytta in*Glad*

Sitter nu och kollar på lite möbler på ikea, måste ha någon byrå eller liknande!



Äntligen är den vår!

Nu är pirret och väntan över! Nu är den våran, lägenheten vi ville ha! Fan så underbart måste jag säga.. Blev så glad igår när vi fick veta att vi fick den! Så nu ska det grejas och fixas massa! Kommer bli så himla bra!

Gårdagen bestod av jobb på kvällen, sen en träff med Wanna! En sen middag på max*Gott* Sen hämta vi upp tre fulla pojkar som inte orka gå.. Hihi! Verkade som de hade haft en lyckad kväll.. Men klockan blev mycket innan jag fick krypa ner i sängen.. Va nog hemma vid fyra halv fem eller något sånt! Trött tjej var jag då iallafall! Men alla kom hem som de skulle och tur är väl det! Även fast vissa var mer sega än andra*Blink*

Denna dag började inge vidare.. Har ett huvud som jag mer än gärna skänker bort och en kropp som gör tok ont!! Förkylning på G? Hoppas inte, för det har jag inte tid med!

Hoppas på att få komma in och kolla i lägenheten idag, så vi kan kolla lite mått så vi kan köpa lite grejer! Men det verkar svårt att få tag på nyckeln*Irriterad* 


Min finaste <3





 

Pirrig även idag! Men snart så!

Gårdagen var som sagt väldigt pirrig! Även denna dag känns lite pirrig.. Men imorgon, det är dagen vi hoppas på min finaste och jag*Glad*

Denna dag började med tidig frukost och sen sova en stund till innan det var dags att åka till jobbet.. Ett ruskväder vart det inne i staden! Men man kunde ju ändå fördriva tiden lite med att gå i affärer och som vanligt hittar jag massor jag vill ha.. Men bäst att inte handla en massa nu..

Hoppas på att finaste är vaken ikväll när jag kommer hem, för han har en liten överaskning som väntar*Glad*


Pirrig!

Söndagen var härlig.. Tillbringade typ hela dagen hemma hos Fredde och Eleonore.. Så det vart film mys gånger flera och god middag! Så det var en toppen söndag tycker jag! Måste göras om*Glad*

Gårdag har jag inte gjort mycket alls. Gick upp med Robin när han skulle till jobbet och var vaken någon timme.. Sen somna jag om och sov till tolv tror ja! Sen var datorn mitt tidsfördriv tills Robin kom hem.. Sen blev der fika hos mamma på kvällen*Mysigt*

Natten har varit lång, har inte sovit mycket.. Så jag kände mig mer död än levande när jag skulle försöka få upp söt, för att han skulle till jobbet.. Sen somna jag om och sov en stund till.. Nu sitter jag här hemma hos Robin och är vädigt prrig och hoppas hoppas hoppas på att det går bra!

Nu blir det en dusch och fixa sig lite!



Du är den bästa <3

Till min underbara älskade <3

Det är så himla underbart när man kommer på sig själv,
 att man sitter och små ler lite och känner sig så himla lycklig!
Du ger mig den känslan varje dag!

Känns som du varit min en evighet.
Som att det alltid varit vi, du&jag!







Hejsan hoppsan vad dagarna går fort!

Då har ännu en dag snart passerat!

Va så mysigt när man kom hem imorse och fick krypa ner brevid pojken sin*Lycka* Vid två blev vi väckta av Emil som tyckte att vi skulle kliva upp.. Så då blev det lite frukost.. Fick fina saker idag av Helena*Glad* En klänning och en tröja, superfina. Tackar än en gång för det*Kramar om*

Sen åkte jag och Robin ut till DC för att spendera lite tid i solen med syster och ted, riktit skönt var det.. Sen blev det middag och en liten sväng över till pappa och hälsa på! Sen iväg till jobbet för mig..

Hoppas på sol imorgon också så jag kan ligga och njuta lite!



Du är den bästa <3

Dagens!

Dagens humör : Underbart!
Dagens saknad : En lägenhet!
Dagens musik : Sing me a song - Return 
Dagens mat : Mexikansk räkrätt, ris och sallad
Dagens dryck : Pepsi
Dagens roliga : Mysmiddag 
Dagens frisyr : Hårband och toffs
Dagens person : Du!
Dagens klädsel: Vita mjukisbyxor och svart linne!
Dagens parfym: Escada sentiment




En underbar dag!

Idag har det varit skolavslutningar! Först var det Emil´s och sen gick vi vidare till kusin Robins avslitning! Riktigt trevligt! Österby´s nior gick ut med bästa betygen i kommunen! Från sämst till bäst på ett år, bra gjort tycker jag!

Sen var det sova som stod på listan och när jag vakna njöt jag i solen i någon timme.. Sååå underbart, älskar den ljusa saken på himlen! Den ger mig massa energi känns det som! Så det gillas! Sen blev det en sväng till affären för det skulle handlas mat, jag och Robin skulle ha middags gäster*Mysigt* Mexikanskräkrätt stod på menyn idag*Gott* Så Ted, Emil, Lundvig Och Charlie kom över på middag.. Syrran var tråkig och var hemma och städa*Ledsen* Men det kommer flera tillfällen!

Sen slängde jag ihop en liten jordgubbstårta också, eftersom Emil hade slutat skolan idag! Som även Lilla Albin kom och smaka!

Så en riktigt mysig dag! Sånna gillar jag!


 



Sommar och sol!

Gårdagen var en härlig dag.. Började med en promenad klockan sex på morgonen när hjärtat åkte till jobbet.. Sen kröp ja ner i sängen igen och gick upp vid halv ett och då var det solen som gälde.. Gud så skönt det var att ligga i solen och bara ta det lugnt o lite färg tror jag att ja fick också*Glad*

Sen blev det lite mat när Robin kom hem och sen iväg till Morkarla skola på avslutning, Albin och Ludvig som fick sommarlov då.. Så det var fika i det fina vädret med trevligt sällskap*Mysigt* Sen blev det jobbet för min del!

Nu får jag snart åka hem och då blir det Emil´s skolavslutning jag ska gå på innan jag lägger mig för att sova! Men tror ja ska försöka komma upp lite tidigare idag så jag kan njuta i solen ett tag också på eftermiddagen! Man kanske till och med kan somna en liten sväng i solen! Skulle inte vara helt fel! Förstår inte att man kan må så himla bra utan lite solljus?! Men jag tycker det är sååå himla underbart! Mår såå bra när den är framme*Glad*

Denna sjöng Albin´s klass på avslutningen igår! Duktiga var dom!

Eric Saade - Popular



En vaken natt!

Då var det ännu en natt avklarad! Har funkat riktigt bra att jobba.. Även riktigt skönt att man fick sova länge, gick upp när hjärtat kom hem från jobbet! Men idag blir det inte så lång sömn.. Max någon timme eller så.. Är det varmt och soligt blir det kanske till att sova i solen?*Skönt* Kanske blir en tripp till staden med Helena och Pär också..

Natten som kommer får jag tillbringa med min bästa, tror jag ska fråga om vi ska kolla på pearl harbor.. Jag älskar den filmen och det var väldigt länge sen jag såg den, så det skulle inte vara helt fel att se den!


There you´ll be - Faith Hill




Akon - Sorry, Blame it on me

Kärlek är lycka - övertyga aldrig dig själv om att lidande är en del av det.

Hittat massa saker som jag skulle vilja inhandla.. Så nu fattas bara lägenheten, men jag kan ju kanske börja shoppa lite innan*Skratt*





Älskar glasen som Carolina Gynning satt sin design på! Varje glas har även några tänkvärda ord!





Även lite saker från Chilli skulle sitta fint, måste bara åka dit någon dag!





Varför måste jag vara så galen i kakfat? Men faller alltid för dessa!







 
Dessa två skulle passa sååå bra ihop! Men är soffan skön?*Skratt*







Så sant så sant!


Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville, så skulle jag förstå
Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Och jag älskar livet
Det får du inte ta ifrån mig
För om nu hat är motivet
Så finns där inget hat hos mig

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det aldrig värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

RSS 2.0