Inväntar en efterlängtad semester!

Nu är det inte ens en timme kvar till semester!! Gud vad det ska bli skönt!

När jag kommer hem ska jag hämta älsklingen hos sin kusin och sen packa lite saker. För vi ska tillbringa några dagar i Sikhjälma! Älskar att vara där, det är så lugnt och skönt! Hoppas på lite sol någon dag så man kan njuta vid havet! Blir säkert lite mys vid solnedgången gågon kväll också!

Längtar tills på tisdag, för då blir det en sväng till Gävle! Då blir det en vända till divasboning, älskar den butiken!


Vi hoppas på att få lägenheten nästa helg! För gud vad vi längtar till att få flytta in! Känns så härligt!


Underbara stunder <3





Solnedgångs mys!

Nu var det länge sen jag skrev.. Har bara inte orkat skriva.. Eller det jag skrivit har hamnat i utkastet.. Publiceras? Hmm.. Det visar sig..

Hade en trevlig helg ute i sikhjälma.. Helt underbart ställe, så lugnt och skönt! Vi bara slappa, spela lite minigolf, kolla vid någon hamn och satt på klipporna och titta på solnedgången.. Såå himla vackert det kan vara, så mysigt.. Det är så fint med alla färger som blir på himlen! Sen när man får tillbringa den stunden med den bästa så blir det ju ännu mera underbart! Längtar till helgen då jag får tillbringa några dagar till där!

Tyvärr har vi ännu inte fått komma in i lägenheten.. Lite drygt kan jag tycka! Men men, hoppas på den 1 aug! Fast man kanske inte kan hoppas för mycket?! Men det hindrar inte mig från att fortsätta blanera på hur jag vill fixa och så när vi väl kommer in... Jag längtar sååå mycket! Har några idéer, men vi får se hur det blir..


Bjuder på några fina bilder från sikhjälma!



Bästa svärmor



Du&Jag

Hmm.. Är det ett spöke som smygit sig med på bild?!

Min egna lilla "James Dean"!

Solnedgångs mys!

Äkta kärlek!



Minigolf, tur att du fick vinna över mig älskling!

Dagens!

Dagens humör : Upp och ner!
Dagens saknad : Att få flytta till nya lägenheten!
Dagens musik : Chris Medina - What are words
Dagens mat : Grillat!
Dagens dryck : Pepsi
Dagens roliga : Bus?!
Dagens frisyr : Fläta sen utsläppt
Dagens person : Syster <3
Dagens klädsel: Treggins vit kjol och randigt linne!
Dagens parfym: Den glömdes idag!







Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat!

Less brud nu!! Kan någonting flyta på? Tydligen inte..

Mitt humör är inte det bästa idag, känner mig helt slut.. Lite smått grinig..? Ja, lite grann då! Känner mig varm som en kamin och ett konstigt illamående som verkar hålla i sig! Min mage som vill bråka lite med mig igen kanske..?  Så för mig blir det nog en lugn kväll på soffan med mitt hjärta!


Sen lägenheten som jag inte blir riktigt klok på! Kan inte människan bara flytta ut?! Vad är problemet?! Hoppas få komma in någongång iallafall! Vi har ju massor vi vill fixa ju!! Och man vill ju gärna veta ett datum.. Iallafall jag.. Så man kan planera lite iallafall! Hoppas på ett posetivt besked ikväll!

Sen trilla ett brev från östhammarshem ner i brevlådan igår! Där de valda att inte ge mig någon ersättning! Men valet är deras, nu kommer det gå längre! Aftonbladet, expressen eller tv? En sak är säker jag kommer inte ge mig! Är såå förbannat less på erat sätt att behandla era hyresgäster! Tycker alla borde får reda på hur jävligt ni kan bete er! Ni hade ett val och som vanligt tar ni inte den smidiga vägen! Men som sagt valet var erat! 


Kap verde!

Nu är det ungefär fem månader tills vi ska åka utomlands, gud sååå jag längtar! Hoppas hösten går riktigt fort! För tänk så underbart att åka till solen och värmen när det är mörkt och kallt här hemma! Bara ligga och ha det bra!


Här ska vi tillbringa en vecka i vinter!








You are the reason i wake up every day!

Har trixat med lite bilder inatt! Gud så kul det är, iallafall när man vet hur sakerna fungerar!






You are the one <3


Trött tjej!

Seg natt!! Hur trött som helst är jag! Längtar hem till sängen och min älskling! Men snart får jag åka hem! Sååå skönt de ska bli!

Har nördat tre kronor typ hela natten*Skratt* Kommer så väl ihåg när jag var liten och kolla varje onsdag! Har även kollat lite på ikea´s hemsida! Finns så mycket fint jag vill köpa! Så en vinst på en liten lott skulle sitta fint!



Så himla fin bild!

 

Tänker alltid på min älskling när jag hör denna låt <3



Segaste natten på länge!

Denna natt har varit segast än segast! Men nu får jag snart gå hem, sååå skönt.. Ska sova ända tills älsklingen kommer hem från jobbet!

Gårdagen var lugn, gjorde inte mycket alls egentligen! Försökte ringa lite samtal, men fick inte direkt fram något vettigt! Blev även en tripp ut till syster, så vi åt middag tillsammans innan jag skulle till jobbet!


Fick en bok igår*Glad* Tack så jätte mycket Pär! Finns så mycket gott jag vill testa göra i den!


RSS 2.0