En riktig talang!

Har inte blivit någonting skrivit idag.. Men bjuder på en till låt!


Lyssna och njut!


Tro!


Lutar mig tillbaka och lyssnar!


Ömmande hals, sola, funerar och less!

Gårdagen var ingen kul dag! Vill inte få en slang i halsen igen! Gjorde galet ont måste jag säga, även fast man var halvt borta i huvudet.. Men de glömde bedövningen i halsen.. Men jag överlevde ju iallafall! Men sov bort hela den dagen, väldigt skönt va det!

Denna dag har varit väldigt lugn.. Haft lite ont i halsen bara efter undersökningen! Först bara hemma och segat, sen en sväng till Robin.. Sen har jag spenderat resten av dagen ute i DC! Sola en liten sväng med och drömde mig bort till solen och värmen! Skulle vara underbart att komma iväg på en liten solsemester kan jag tycka! Men så blir det väl inte..


Nu sitter jag här och funderar lite, har ett inlägg som jag ännu inte bestämt om det ska publicera eller inte.. Det inlägget är ett typiskt som jag skulle kunnat skrivit förr.. När jag fullständigt strunta i vad folk tyckte, tänkte och trodde! För kunde jag skriva hur jag tyckte, tänkte och kände rakt från hjärtat! Men det försvann för ett tag, men det kanske börjar komma tillbaka.. För det sättet är helt och hållet jag till 100%!

Nej undra om man ska ta och lägga sig och kolla på en liten film! Imorgon blir det ett besök till farbror doktorn! Har väl aldrig sprungit så här många gånger till doktorn någon gång i mitt liv! Men är skapligt less på min mage nu! Vill kunna klä på mig vad jag vill igen! Eller ska jag behöva lära mig leva med denna jobbiga mage?!




Så fin

2008? Oj vad tiden går!

Min älsklings flicka <3

Jag och lillsyrran i Rättvik sommaren -08

Whiteangel!



Life is hard!

 


Såå fin!

Vet inte hur många gånger denna låt har spelats hos mig under årens gång!
Helt jävla underbar!

I will always love you



If I should stay
I would only be in your way
So I'll go, but I know
I'll think of you every step of the way

(Chorus)
And I will always love you
I will always love you

You, my darling you

Bittersweet memories
That is all I'm taking with me
So goodbye, please don't cry
We both know I'm not what you, you need

(Chorus)
And I will always love you
I will always love you

You, my darling you
I hope life treats you kind,
And I hope you have all you've dreamed of
And I wish you joy and happiness
But above all this, I wish you love

(Chorus)

I will always love you (x3)
I, I will always love you
Darling I love you
I'll always, I'll always love you



Jag gick från glad mun till ledsen mun!

Vilken dag! Var på bra humör när jag åkte till jobbet, men det fick inte vara länge.. Så himla dålig stil att göra så som denna person gjorde.. Så himla besviken, jag som tyckte att det hade gått jätte bra.. Men tydligen inte!! Fan fan fan!!

Nu vill jag bara att kvällen ska ta slut så jag får åka hem och dra täcket över huvudet! Allmänt less nu! Så typiskt när man verkligen vill någonting! Och så blir det bara skit!!

Natten går mot sitt slut!

Nu börjar natten lida mot sitt slut, så snart får man åka hem! Blir några timmars innan det är dax att kliva upp och ge sig iväg på en liten tripp! Är lite nervös kan jag säga, men jag kan inget annat än att hålla tummarna! Men om jag kan lite på min magkänsla så kommer det gå bra!

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik på spotify*Gillas* Men min mage har varit en pina inatt! Skulle ha struntat i att äta på jobbet, hade kanske funkat bra då?! Så jag koppas nog över frukosten när jag vaknar sen! Bra less på den!




Man kanske ska dela med sig med en liten låt!


Håller tummarna!

Nu håller jag tummarna! Imorgon kommer beskedet om hur det kommer att bli, lite nervös är jag! Men jag hoppas verkligen att det kommer gå bra*Glad* Känns så nu iallafall! Men imorgon kommer svaret!


Åh jag bara älskar filmen jag såg igår! Så underbar! Kan fan se den hur många gånger som helst! Älskar vissa citat i filmen, de är bara såååå klockrena!

Undra om man kanske ska försöka få i sig lite frukost, men har en mage som inte vill vara på min sida idag*Less* Så får se hur det går med mat ätandet idag!



En låt från filmen!

Ny kategori inom kort!

Snart kan det komma en ny kategori här på bloggen! Jag hoppas verkligen det går som jag vill nu, för det kommer bli så underbart! Tänker inte avslöja mer om det just nu.. Men jag kan inget annat än att hoppas hoppas hoppas just nu!


Blir nog lite film för min del strax, kanske blir "I rympen finns inga känslor"! Den gillar jag riktigt mycket! Så underbar film.. Men först ska jag hänga tvätten, tredje maskinen idag! Så nu är det snart slut med tvätt i korgen, härligt! Sen ska jag krypa ner under täcket!


Så fin!

Hold on little girl!

Detta är en låt som mitt kusinbarn Emma har skrivit och tillägnat min bror, syster och mig!


Första låten är tillägnad oss!




A little girl is six years old. She doesn't understand what she've been told. Her brother stays at the hospital.
She doesn't understand what's wrong.
She sees her mother cry, as the days walk on by and she knows that someting's wrong.

Then one day they get a call
Her brother past away and left them all.

Hold on little girl,
There is still hope in this world.
Even if your brother is gone,
you need to know that you are not alone.
You're not alone.

The little girl lives with sorrow. And everyday she says "He comes home tomorrow".
But she has to understand that he can't hold her hand
cause he's gone.

Then one day a child is born.
A baby sister is here to stay
and the little girl finds hope.

Hold on little girl,
There is still hope in this world.
Even if your brother is gone,
you need to know that you are not alone.
You're not alone. ♥

Söndag!

Usch verkligen inte min grej att behöva kliva upp innan fem! Blir så seg hela dagen! Men snart får man börja röra sig mot bussen! Sååå skönt måste jag säga! Tur att man jobbar kväll imorgon så man får lite sovmorgon! Underbart!

Får se vad som händer när man kommer hem från jobbet, blir nog lite vila först och kanske nått avsnitt av skilda världar!

Är så sugen på att knäppa kort! Tror jag får ta och göra de någon dag!







Skilda världar!

En trött tjej är jag idag, blir nog lite vila när jag kommer hem från jobbet skulle jag tro! Kanske även något avsnitt av skilda världar, har blivit lite beroende tror jag! Trodde inte ja skulle gilla den nu när den kom ut, men oj vad fel jag hade*Skratt* Blev så glad när det låg nya avsnitt ute igår kväll! Så nu längtar jag hem!





Hur många lingon finns det i världen?

Har varit och sett "Hur många lingon finns det i världen?" med Elin, så jäkla härlig film.. En litet glädjepiller var det! Den måste ses! Jag längtar tills den kommer ut på dvd, den kommer att inhandlas på direkten då*Glad* Det var helt klart min typ av film!

Så jag tackar Elin för en trevlig bio kväll!


RSS 2.0