Humör, sov, fika och big brother!

Har inte varit på något vidare humör idag! Lite små grinig kan man säga.. Kanske har att göra med att jag bara sov tre timmar idag.. Så nu är jag lite tröttis kan jag lova, även fast jag sovit en sväng på soffan nu på kvällen!

Men det blev en fika med mamma iallafall, hon bjöd på en riktigt god räkmacka!! Snäll hon är min mamma*Glad*
Snart blir det big brother och lite trocadero*Gott* Sen ska det sovas så man kommer upp imorgon, för då ska det städas och bakas! Tur Ludvig kommer och hjälper moster!

Natt, förbannad, ledig och underbara!

Denna natt har varit lång.. O den är ännu inte slut! Har fått trösta min älskade syster inatt som blev nekad hjälp på akuten! Helt sjukt att de får bete sig hur som helst!!! Jag blir så jävla förbannad! Man åker väl inte 5mil om man verkligen inte behöver!

Tur man går av nu på morgonen och är ledig till söndag! Har lite att göra fram tills på fredag då jag fyller år! Ska bakas och städas! Hoppas bara jag har orken! Börjar bli förkyld, så känner mig helt slut i kroppen! Blää! Hoppas robin är piggare än mig och vill hjälpa mig lite.. Ska ju även få bakhjälp av Ludvig på torsdag. Han är snäll som vill hjälpa sin moster!



Dessa två underbara personer har jag väldigt mycket att tacka för!
De har gjort så fruktansvärt mycket för mig, vad skulle jag göra utan er?!


Sov, energi, fika, april och fundera!

Sov inte alls så länge som jag behövde idag.. Men det var ingen ide att försöka somna om.. Vaknar oftast och har super mycket energi nu, men den försvinner oftast när jag varit vaken en stund!

Blev en tidig middag, för vi skulle till Robins mormor.. Hon fyllde år idag! ¨Så det blev en massa fika*Gott* Var riktigt trevligt! Sen blev det till att gå hem och vila lite innan man skulle åka till jobbet!

Har suttit och kollat på massa fina saker nu för att få tiden att gå liiite fortare! Massa saker som jag vill köpa! Så nu längtar jag till april och våren så man kan shoppa lite fina saker!

Känns så kul nu också när man har lite yta att plantera på under våren och sommaren! Känns riktigt roligt! Blir grillningar på lilla gården också! Gott gott! Längtar tills det blir lite varmare så man kan sitta ute och äta!



Sitter och funderar på om man ska ändra namn och utseende på bloggen.. Hmm.. Får nog fundera lite till! Det har ju blivit lite av min grej just nu! Tänka, fundera och grubbla! Ja det är väl en sådan period nu!







Fisken, toan, trött och mat!

Fisken har fått nytt vatten idag och toan är städad! Rätt nöjd faktiskt!
Men nu är jag super trött! Men ska ta och laga lite mat nu sen blir det till att lägga sig på soffan och sooooova! För sen ska det jobbas natt! Hoppas bussarna går som dom ska nu bara! Annars blir jag grining!! Nej sätta fart nu så maten är klar när Robin kommer hem från jobbet!

Trött, god, innebandy och glass!

Är väldigt trött idag! Har fan inte orkat ett dugg! Det har varit jobbigt att bara ta sig från soffan till köket! Åt en god middag nyss, fläskfile och strips! Gott var det!

Nu sitter Robin och Emil och kollar på innebandy.. Så jag fördriver tiden här.. Vet inte om det kanske blir sängen snart för mig eftersom jag är så trött! Inte alla kvällar man är trött redan halv åtta! Men de är väl bäst man lyssnar på kroppen, den behöver förmodligen lite somn!

Men först ska jag smälta maten lite, sen blir de kanske lite glass.. Om jag orkar!

En söt liten Robban!

Ett år, kostigt, vandring och möts!

Ett år har gått! Känns så konstigt, på något sett overkligt fortfarande! Du fattas här, så fruktansvärt mycket! Kan fortfarande höra dig skratta och prata! Det var någonting som försvann med dig! Du tog någonting med dig när du gjorde din vandring lite före oss andra!

Hoppas och tror att vi möts en dag igen! På en annan plats och i en annan tid!





Trött och hungrig!

En trött tjej är jag idag! Även fast jag somna vid tio igår ikväll! Tror jag får lägga mig och sova en stund strax, så man orkar med jobbet inatt! Hoppas på en lugn natt iallafall!
Men börjar bli hungrig också, väldigt sugen på stark mat! Den indiska köttgrytan från Mora skulle sitta fint nu! Den var helt fantastisk, precis något sådant som jag är sugen på just nu! Men lite långt att åka dit för lite mat! Tänk om man ändå frågat om receptet*Skratt*

Sov, frukost, bb och fika!

Sov lite små dåligt inatt! Vakna lite då och då! Så därför blev det en sovmorgon till tolv idag! Skönt! Så nu sitter jag och älsklingen och äter lite frukost och kollar på bb! Laddar upp till helgen då nya säsongen börjar! Har inte sett så många avsnitt förra säsongen, såg mest på slutet för att Robin och Emil alltid kollade*skratt*  Så lär nog inte behöva vara orolig på att man ska missa något avsnitt den nya säsongen*Skratt*
Snart ringer nog mamma, hon skulle komma förbi på fika när hon kom hem från stan! Hoppas hon har med något gott! Hihi! Sen blir det nog en lugn dag på soffan!
Bilder från sommaren!

Sofias änglar!

Har kollat på två avsnitt av Sofias änglar! Vilket underbart program det är! Det ger så mycket glädje för människor som har det jobbigt på olika sätt! Det är så härligt att de allas miner när de får se vad de har gjort! Allt blir så himla fint! Så underbart att man kan hjälpa personer på detta sättet! Tycker det är ett program som gör skilnad.. För när jobbiga saker i livet händer så stannar allt upp! Då till och med den lättaste grejen känns som ett helt projekt! Så underbart att det finns program som underlättar för människor som verkligen behöver det!

Riktiga änglar

Skriva, åtta och popcorn!

Har fan inget att skriva idag, får bara ihop några meningar! Inget blir bra! Men sånna dagar finns det ju också! Nu hoppas jag klockan blir åtta snart, för då börjar kontoret! Så då ska jag mysa ner mig i soffan med en stor popcorn skål!! Gotti gotti!!
Bjuder på lite bilder!

God, vin, melodifestivalen och hockey!

Gud så skönt, ledig tills måndag natt! Härligt! Gud vad jag ska njuta!

Har inte sovit allt för många timmar idag! Men hoppas jag orkar hålla mig vaken hela kvällen*skratt* Har ätit en god middag med älsklingen, pappa och Albin! Tack så hemsk mycket för maten pappa! Nu är det hockey som gäller.. O vi smuttar på lite vin*gott* Nu hoppas vi bara att Sverige vinner! Hejja hejja!
Sen lite senare blir det melodifestivalen, tror jag! Får se om det blir något besök här hemma! Eller om vi sitter här i soffan själva! Hoppas iallafall det är några bra låtar med idag!
Nej nu ska jag vara lite mera inne i hockeyn!

Arbetspass, TACKA, sova och barn- och utbildningsnämnden!

Alla dessa arbetspass tog ut sin rätt på magen! Får TACKA så hemskt mycket för det! Nu gäller det att ta det väldigt lugnt! Inte stressa, stänga av ljudet på mobilen, sova mycket och inte försöka hinna med allt på en och samma dag bara för att man är ledig!

Men fick ett mejl idag som gjorde mig väldigt glad! Så nu måste jag prata med mig chef, om att jag ska vara "ledig" från jobbet en dag varje månad! För nästa vecka blir det möte med barn- och utbildningsnämnden! Ska bli så kul*GLAD* Sen på kvällen samma dag är det möte här i österby!

Natt, soffan, lilla rummet och trappen!

Snart har natten passerat och jag får snart sova! Har en ledig natt innan mördar veckan kommer!!!! Så ska försöka få massor gjort hemma!

Har tvättat tyget på soffan så det ska på plats under dagen, även byte av gardiner! För hos oss är julgardinerna fortfarande upp*Fy mig* Sen ska det städas uppe i lilla rummet! Det behövdes verkligen.. Sen ska det bäddas rent också!

Håller på och funderar på hur vi ska fixa i lilla rummet.. Tror jag hittat den perfekta tapeten! Det skulle bli såå snyggt! Tror jag iallafall.. Sen måste det fixas lite nya saker in dit också! Men det kommer bli bra när det är klart! Får se när man ska börja?! Måste kolla lite hur man jobbar så man kan fixa när man är lite ledig!

Sen ska vi göra om på trappen.. Bänken ska bort, så det blir bord och stolar där istället.. Idag fick vi bort alla kartonger som låg där.. Så nu ska det grejas där ute också! Det finns så mycket man skulle kunna göra där ute!

Har fått någon liten energi kick tror jag! Är så sugen på att greja hemma! Känns riktigt bra!

Kan någon av dessa vara något?







RSS 2.0