Taxi, natt, Knåddas, stan, advent och glögg!



En passande låt så här vid första advent!




Ännu en helg har passerat, även första advent.. Nu är det måndag, alltså ny vecka nya händelser!

På fredagen sov jag i stort sett hela dagen, vakna strax före fyra! Blev en snabb dusch sen iväg och hämta Emil och Ludvig som skulle till pappsen och äta mat.. Efter taxi uppdraget åkte jag till Tobias, hämta upp honom, Carl och Robin! Sen åkte vi ut i skogen och hämta grejer till epan! Hoppas de får den att fungera som den ska nu! Sen åkte jag till jobbet!



Efter att ha jobbat natt kom jag hem vid åtta på lördag morgon! Sen sov jag typ tre timmar, innan det var full fart igen.. Eller full fart var kanske att ta i.. Robin ringde och de tyckte att jag skulle komma över en sväng! Så de var bara att klä på sig och knalla över till tre slitna grabbar! Ja vad ska man säga, man fick sig ett gott skratt av det ni berättade*Galet*.. Blir inga detaljer om det här! Eftre ett tag ringde syster, Knåddas hade rymt igen.. Till samma herre som vanligt, han verkar trivas där! Så vi åkte och hämta kissen, sen släppte jag av grabbarna.. Åkte ut med Knåddas till syster, får se om det går bättre den här gången*Hoppas*.. Sen åkte jag ner till österby igen, träffa Tobias och Carl! Robin gjorde oss sällskap sen också! Kvällen spänderade jag med Carl och Robin, även Dogge var med en sväng! Sen blev det en tripp in till stan på natten, lillasyster skulle hem! Tur att hon har en sånn snäll syster som hämtar henne mitt i natten! Men du hade ju kunnat varit lite mer sällskaplig tycker jag*Blinkblink*.. Så jag kom väl i säng runt halv fem, fem.. Helt galet!


Söndagen sov jag iallafall till halv ett tror jag det var! Sen skulle jag pynta, men blev det så? Nej självklart inte.. Får inget gjort alls.. Blir galen! Så jag har inte fått upp någonting alls i mina fönster*Fy mig*.. Eftersom jag inte fick någonting gjort hemma tog jag en promenad ner till österby, var ju julskyltning! Så jag köpte lite små saker! Sen blev det en promenad hem igen*Duktig* Sen kom Emelie ut på lite glögg innan jag skulle till jobbet! Riktigt mysigt!

En bra vecka har det varit.. Har haft jätte kul! Men varför känns det så konstigt?! Är jobbigt känslosam just nu*Ogilla´s*.. Helt sjukt, så här brukar jag inte vara! Hoppas nya veckan inte blir lika känslosam!! 








Lilla rummet, regskylt, farbror doktorn, målandet, fika och mat!




Jaha då var det helg igen då.. Fredagen har kommit och jag får snart gå hem!

Har varit en ganska bra vecka måste jag säga.. Förutom illamåendet i tisdags*Spyr*.. Vet inte alls var det var för fel på mig, något tok blev det.. På onsdagen fick Harry hem sin nya regskylt, som han har längtat! Tur att Robin kunde hjälpa mig få dit den..

Nu är äntligen lilla rummet klart, fint blev det! Nu ska jag bara in med alla kläder och sånt, kommer nog bli riktigt bra när det är klart*Glad* Känns äntligen som att jag kan se ett slut på allt fixande där hemma.. Nu är det bara ena hallen kvar, får se när jag börjar med den!

Torsdagen vaknade man runt tio, var tvungen att gå upp då.. Skulle med syster till farbror doktorn, tror aldrig vi går själva dit.. Vi har alltid stöd av varandra*Gillas* Men att vissa ens är läkare, det förstår inte jag.. Herre gud! Tur att det finns andra som tar det på allvar iallafall!!

Sen vart det en tripp till Tobias, han skulle ha skjus ner till skroten.. När jag kommer hem till honom håller han på och målar i garaget.. Så efter trippen till skroten så blev det en sväng in till sågen för att inhandla lite målarsaker, sen hem till Tobias igen.. Eftersom jag inte hade något för mig så hjälpte jag honom med målandet*Roligt*.. Så nu har han inte så mycket kvar.. Sen kom Robin över när han hade slutat skolan.. Sen blev det en fika på hembagerit*Gottis*.. Sen skulle vi hämta Carl, men när vi kom ut skulle han precis käka.. Robin försvann in till honom och vänta där.. Jag och Tobias satt och vänta och vänta.. Tillslut ledsna vi på att vänta så vi rullar iväg*Busigt*

När Carl och Robin är klara hämtar vi upp dem.. Sen blir nästa stopp grillen för lite mat, hämta även Emil, Albin och Ludvig! Det var riktigt gott med mat! Sen till dannemora och lämna av pojkarna, sen ner till grillen igen och plockar upp de andra tre grabbarna.. Sen iväg på lite bus, innan vi åker hem till Tobias igen!

Sen blev det jobbet för min del!

Undra vad fredagen har att erbjuda?*Nyfiken*


Mys, new moon, måla, middag och solstråle!






Ny vecka, har till och med hunnit blivit tisdag.. Veckorna bara springer iväg, på söndag är det redan första advent! Men det gilla´s av mig! Julen är bland det bästa jag vet*Längtar*

Helgen har varit riktigt bra, tänk två toppen helger på raken! Helt underbrat!

Fredagen var riktigt mysig! Jag och Emelie skulle ha en mys fredag! Först blev det mat på kina*Mums*.. Åt hur mycket som helst.. Sen köpte vi en massa godis.. Förstår inte att vi ens kände oss sugna på godis efter all mat vi hade ätit! Sen gick vi vidare till bion.. Skulle se new moon som hade premiär! Nu väntar vi bara på att nästa ska komma, men det dröjer nog.. Om jag ska lyssna på vad Emelie säger.. Hoppas hon har fel*Blink*.. När vi kom tillbaka till österby blev jag stannad av polisen för första gången*Skakar*.. Ingen trevlig upplevelse kan jag säga.. Jag vill absolut inte bli polis längre kan jag säga!

Lördagen sov jag typ bort, vaknade runt halv fyra.. Sen fick jag hämta Knåddas hos mannen i österby, igen! Han verkar inte förstå att han ska stanna i dannemora! Sen hämta Emelie mig hos syster så vi åkte och handlade mat och plocka upp Lisa.. Blev fläskfilé, kroketter, rödvinssås, bearnaisesås och vitlöksbröd! Riktikt gott! Sen åkte vi ut en sväng.. Men det hände inte så mycket, till en början.. Men sen hände det en massa saker, tråkigt nog.. Kom väl hem vid tre någon gång.. Man brukar ju gå i säng på en gång när man kommer hem så sent, men inte jag.. Jag kom på att jag skulle vitlasera min köksö! Så jag var väl klar vid fem eller något sånt.. Knasig jag är!

Söndagen var full med energi! Jag tvätta, städa och målade köksön en gång till! Fick ett samtal från mr X på dan också.. Han ger mig alltid en klump i magen*Ont*! Vi prata ett tag, men vi kommer inte fram till något vettigt alls.. För hur mycket vi än pratar finns vårat "misstag" kvar! 
Sen lagade jag mat åt Emil, Albin och Ludvig! Blev en lyckad middag framför tven, kolla på "tomten är far till alla barnen".. Moster älskar sina små killar! Riktigt mysig stund! Sen kom Emelie och lisa ut, vi käka chips och kika på film.. Vi kolla på "Ingen kan älska som vi".. Helt underbar film! Men Lisa åkte hem lite tidigare.. Så hon missa det bästa i filmen! När Emelie åkt hem borde jag egentligen ha lagt mig.. Men då kom jag på att jag skulle måla lilla rummet.. Så nu börjar det bli klart där inne, ska måla det svart/gråa en gång till bara.. Hel nöjd är jag! Fick besök av Marika när jag målade, älskar våra prat stunder på kvällen/natten*Glad*.. Inte alla som har en solstråle till granne! Helt underbar är hon!
Efter att jag målat klart satt vi i soffan och drack te och prata! Så vid fem tror jag att jag somnade*Tokigt*


Helt galet måste jag nog säga!

Oj nu var det länge sen jag skrev igen.. Måste bättra mig, för jag tycker ju om att skriva här.. Det är så skönt att skriva av sig, även fast det kanske inte hänt så mycket..

En händelserik helg har det varit iallafall.. Gilla´s till max måste jag säga.. Tänk så underbara människor det finns.. Massa kärlek till er <3

Fredagen innehöll lite allt möjligt! Spökjakt var planen för mig och Robin.. Men det blir inte alltid som man tänkt sig alla gånger.. Vi snurra mest runt i österby, vart nog även någon vända på någon liten grusväg.. Men när klockan började närma sig tolv åkte vi till ett "spökhus".. Tycker inte det är ett spökhus egentligen.. Finns andra mycke läskigare.. Men de i andra bilen tyckte inte om att det prassla i buskarna *Skratt*.. Sen plocka vi upp Emelie och tog en annan runda.. Men inge spännande hände..

Lördagen var händelserik dag måste jag säga.. Jag och Robin skulle fixa lite med Harry, men först blev det en resa in till stan.. Det var ju någon som fyllde år på söndagen, så var ju tvungen att fixa lite presenter! Så jag, Robin och Tobias åkte in till stan, handla en massa saker.. Sen blev det mat på donken, riktigt gott *Mums*.. När vi kom hem fick Harry vinerskor på sig och även en tvätt! Tur att jag fick hjälp av tre snälla pojkar *Glad*.. Ni är snälla ni! Men jag tror det kommer bli annan färg på Harrys skor.. Men frågan är om det blir vitt eller svart?! Sen blev det handling på ica, Emelie stod för matlagning! Kocken själv liksom! Jag stod för undan plockning och ballong blåsning! Herre gud så jobbigt! Tur att Lisa, Robin och Tobias hjälpte till..

Sen vart det polis underhållning utanför.. Efter ett tag fick vi ju veta varför de snurra utanför! Sen skulle vi till juffen och kolla läget lite, men där hände det inge kul alls tycker jag.. Sen blev det en tripp till grann kommunen.. Oj vilken resa säger jag bara, vill jag inte göra igen! Men ni var så snälla allihopa, det tackar jag för! Jag förstår inte varför jag alltid ska lyckas med allt konstigt! Men jag är väl bara sådan!

Senare på natten bar det av till syrran som fyllde 30år! Hade fixat en liten tårta *Mums* Söndagen var stressig.. Skulle fixa en dikt till syster, men dn vart väldigt lång! Kommer nog att komma ut här på bloggen om ett tag! Robin kom ut till mig och hjälpte mig lite, även lilla Lisa var med.. Sen stressa vi iväg till österby, vi skulle fira syster där nere.. Mamma hade fixat massa mat och sånt.. Riktigt trevligt! Sen åkte jag och Robin hem till honom och invänta Tobias! Sen åkte vi runt med Tobias hela kvällen.. Riktigt varmt var det, äkta volvo värme!*Galet*

Verkligheten, fantasin, trygg, gå sönder, paniken och våga känna igen...



Du fick mig tillbaka till verkligheten, bort från bubblan.. I den bubbla jag levt i de senaste månaderna, för verkligheten gjorde för ont att komma tillbaka till..

Efter allt som hänt tappa jag bort mig själv och skapade en världen, där mitt vilsna jag kände mig trygg!

Man blev trygg i sin värld, där man kunde stänga allt ute.. Där kunde man bara stänga av, sluta känna.. För när verkligheten försökte tränga sig in, så blev det bara kaos.. Det bara slet inom mig, det kändes som att man skulle gå sönder.. Så det var lättare att tränga bort verkligheten, än att ta tag i den.. För ibland kände man inget, inget alls..

Ibland var ensamheten jätte skön, men bara ibland.. Det bästa var ändå med människor runt sig, när man slapp tystnaden.. För ibland fick jag panik av att vara ensam, för då försökte verkligheten tränga sig på.. De gångerna gjorde man allt för att få sällskap.. Det jobbiga var när man ringde eller messa någon och fråga om den ville komma över, och svaret blev "nej jag kan inte just nu". Då kände man sådan himla panik, man visste inte vart man skulle ta vägen.. För man visste inte vad man skulle ta sig till, det blev bara kaos.. Det gjorde såå ont, en känslan av att man skulle gå sönder.. Eller när man var ute och åkte och man gjorde allt för att inte åka hem.. Man sa bara "nej men vi tar en sväng till o en sväng till".. För man visste att den hemska tystnaden väntade på en där hemma, tystnaden som man väldigt gärna ville slippa!

Man vart helt slut av den där känslan, den tok knäcken av en..

Hemskt egentligen hur man bara kan sluta känna, bara tränga bort allt.. Men det var mitt sätt att klara av vardagen!

Men någon gång kommer verkligheten alltid ikapp, hur man än försöker undvika den.. Men sen kom möten med den som lyckades, lyckades få mig tillbaka.. Då jag kunde släppa in verkligheten utan att det slet i mig. Det var en underbara känsla. Det var en befrielse att slippa paniken och kaoset..

Jag vågade känna och leva igen.. För man lever inte sitt liv när man tränger bort verkligheten, man liksom bara finns där utan att känna.. Men har jag kommit tillbaka till mitt liv? Eller befinner jag mig någonstans mitt emellan..?

Jag vet inte varför just du lyckades få mig tillbaka, men jag är glad att du lyckades.. Att få upp ögonen igen, att börja se.. Bara det här att man vågar känna efter hur man mår, det ville jag inte förr.. För Jag ville inte känna efter, ifall det skulle göra ont! Så då var det lättare att köra på att "det är bara bra me mig".. För jag var rädd för svaret jag skulle få om jag kände efter hur jag egentligen mådde..

Nu kan jag acceptera att jag har en dålig dag, att man är trött och grinig.. För man kan inte vara på topp alla dagar, vissa dagar tycker man allt är skit.. Så kan alla känna ibland!

Ibland är jag rädd för att hamna där igen.. För den där hemska känslan skrämmer mig, jag vill inte känna den paniken igen!


Dagens citat!

Dö ung...
Och bli ett vackert lik!


Dagens citat!

Ångra aldrig något som fått dig att le!


RSS 2.0