En liten kusin!




Jag har många gånger fått höra uttrycket
"av någonting dåligt/tråkigt kommer alltid någonting bra"..
Men det är inte riktigt det första man tänker på när någonting tråkigt händer!

När jag fick reda på att morfar hade lämnat denna plats, trodde jag aldrig att det skulle föra med sig något bra.. Den tanken fanns liksom inte riktigt i mitt huvud då..
Men det var en person som helt plötsligt bara fanns där,
som det vara många år sedan jag prata med!
Vi började prata lite, datorn är en väldigt bra grej ibland!

Har ett kort hemma på oss från första gången jag såg honom, en riktigt liten kille var han då..
Vi brukade träffas ganska mycket när han var liten.. Många minnen från tiden då vi var mindre! 
Men med tiden växte vi nog ifrån varandra, kanske för att det skiljer sju år emellan oss..
För när man är liten bryr man sig inte om åldern.. Det är liksom inte så viktigt då.. 
Men sen blir man lite äldre och det blir svårare att umgås när det skiljer för många år..
Tråkigt men det är tyvärr så! Vi två växte ifrån varandra, du fick ditt och jag mitt..



Men nu flera år senare så möttes våra vägar igen och de där sju åren känns inte så mycket längre.. Vi kan umgås, skratta, skoja och ha kul! Vi har liksom växt ikapp varandra igen..

För några månader sedan hade jag aldrig trott det här..
Att du och jag skulle hitta på så här mycket ihop som vi gör nu.. Jag har fått se vilken underbar person du är! Innan har du varit den där lilla pojken för mig, den som jag skildes ifår..

Jag har blivit mycket äldre, men det har ju även du blivit!
Någonting jag inte tänkt på förr, inte på det sättet..

Jag är så himla glad att våra vägar möttes igen..
Att få lära känna den personen du blivit nu, nu när även du blivit mycket äldre!
Nu hoppas jag bara att våra vägar inte skiljer oss åt igen.. För du är en kusin jag inte vill mista!

Ja tänk den där lilla kusinen som jag håller i på kortet, tänk så liten du var då!
Men nu har den där lilla Robin blivit stor!


Stan, julklappar, godis och sova!



Igår blev det en tripp in till stan med Emelie, skulle handla lite julklappar.. Men vart mest grejer till lilla mig*Skratt*.. Men det var en trevlig liten tripp.. Men är som sagt var inte klar på långa vägar.. Fattar inte att jag är så sent ute jag som alltid brukar vara ute i god tid, men icke i år.. Börjar fan bli stressad!!

Grejade iallafall lite när jag kom hem från stan.. Men allt blev inte klart, fick ju lite besök.. Två pojkar kikade över.. Undra hur mycket utav mitt godis som finns kvar*Blink*.. Tror de försvann en hel del om jag ska vara ärlig.. Men men finns ju nytt på affären som tur är, får väl fixa det imorgon!


Snart får jag åka hem och sova*Skönt*.. Får se vad dagen har att erbjuda när man vaknar sen.. Lite fix hemma kanske, skulle ju inte skada direkt!




Julfest, paket, måla, krogrunda och max!



Helt underbar låt!




Nu var det ett tag sedan jag skrev igen.. Men har ändå skrivit mycket, verkligen på skrivhumör.. Men inget som kommit med i bloggen..

Helgen har varit riktigt bra måste jag säga. *Gilla´s*

På fredagen var det julfest med jobbet, riktigt trevligt! Vart till och med lite dricka för min del.. Ja ni läste rätt, inte ofta det händer.. Men riktigt kukl var det! Måste snart göras om.. Kul att träffa jobbar kompisar utanför jobbet, blir en helt annan stämning! Till och med tomten kikade förbi festen.. Tänk att det alltid är lika kul med paket! När vi var tvugna att gå från lokalen drog några av oss vidare.. Är lite chockad att till och med jag följde med på krogen*kors i taket*.. Men galet kul hade jag! Jag som sagt till Emelie att jag nog skulle hel runt elva tolv någonting.. Men klockan var fram åt tre när jag behaga åka hem, en sväng förbi alunda blev det också.. Vi var snälla och körde hem Johan! Sen blev det raka vägen hem och i säng!

Vaknade på lördagen och kände mig tok förkyld*Ogillas*. Inte det minsta bakis, bara ont i halsen! Lördagen spenderade jag med Lisa, tobias och Robin i garaget.. Fixade med Tobias epa.. Jag målade, riktigt kul! Fint blev det också, om jag får säga det själv! Sen kom även Ludvig och Johan förbi och sällskapade oss en sväng.. Tog en sväng upp till Robin och kollade på hans lilla projekt som han har köpt.. Blir nog kanon när det är klart.. Speciellt med en blå spärr, eller hur vart det?!*Skratt* Sen tog vi nogra rundor, men det var inte så speciellt kul.. Så vi åkte tillbaka till Tobias.. Eller vi och vi, jag och Tobias.. De andra gav upp, tröttisar alla är*Blink* Fast Ludvig och Johan kikade över efter ett tag! Sen blev det hem byta om sen in till stan och hämta Emelie! Hon hade tagit sig en krogrunda.. Som vanligt blev det en drive in på max*Gott* Sen hem och sova, var riktigt trött!

På söndagen blev det frukost med Emelie! Sen hämta upp Lisa sen vidare till Tobias.. Måla lite och sällskapa grabbarna.. Sen iväg till jobbet..

Måndagen sov jag till typ halv fyra, föruton alla gånger jag vaknat av mobilen! Gud vad jag hatade den!! Upp tog en dusch, körde Lisa till träning sen iväg upp till Robin och kolla när de greja med hans projekt! Sen iväg och klippte Carl, men det blev inte riktigt klar. Nog bäst han går med mössa på sig.. Körde honom sen till träning och sen skulle Tobias hem och käka lite mat.. Sen upp till affären, köpte lite mat.. Hem, käka umgicks med Tobias.. Sen iväg till jobbet.. 

Undra vad tisdagen har att bjuda på.. En massa sömn till en början hoppas jag! Och en snäll mamma som kommer och hjälper mig*Glad*

  


Full fart, fika, städa och ljusparty!

Igår kom man hem från jobbet vid kvart i åtta.. Sprang in till pojkarna som låg o sov så skönt i sängen! Fick stressa på dem lite så att vi skulle hinna till skolan i tid! Blev frukost i bilen, bra att macken finns! Sen full fart ut till morkarla.. Sen ner till österby, prata lite med Tobias och Carl innan jag skulle hem och sova! Somna efter nio och gick upp vid tolv igen! Tog en snabb dusch sen ner till österby, träffa kusin som var hemma och var lite små sjuk! Sen hämta Ludde vid bussen och plocka upp Emelie och pappa.. Vi hade bestämt att vi skulle ta en fika på hembagerit!

Men när vi kommer in dit hinner jag bara bestämma vad jag ska fika, sen ringer syrran.. Albin hade blivit sjuk så jag fick åka och hämta honom i skolan! Så pappa, Emelie och Ludvig fick typ fika själva, jag kom tillbaka när de var klara! Sen kom Lisa så hon följde med ut till dannemora.. Lämna av bil och Ludvig, sen åkte jag hem och städa.. Tack Emelie för hjälpen*Glad*..

Vid klockan sex kom Christina över och började göra ordning för ljuspartyt! Gud så mycket fins det finns! Helt galet! Riktigt mysigt var det! Sen efter party´t blev det lite middag för mig, hade jag helt glömt bort att äta tidigare*Fy* Sen kom Emelie ut och hämta upp mig, tog oss en liten runda*Brumbrum* Men det hände inte så mycket! Så vi gav upp och åkte hem!

Igår hade jag planerat att gå i säng tidigt.. Men blev det så...? Nej inte direkt då.. Sov bara tre timmar på morgonen för att jag skulle vara trött på kvällen så jag kunde läggamig tidigt! Men klockan var väl två innan jag kom i säng*Galet*..

Nu sittet jag hos systeryster, gick hit strax innan åtta.. Körde ner pojkarna till bussen, sen ut till syster igen!

Hmm undra om man ska baka idag kanske.. Känns väldigt lockande måste jag säga!

RSS 2.0