Redo för Uppsala!



Redo för en tripp till Uppsala med mormor! 




Nya lägenheten!

Nu har vi haft nyckeln i en vecka! Så himla underbart! 

Så inatt har vi sovit här i en vecka! Men det är galet va med saker man har! Jag tycker inte jag gör annat än att rensa, säljer och kastar! Finns fortfarande saker som ska packas upp, men tror det sista kommer upp idag!*skönt*

Men det är inte lätt att packa upp när man har en liten prins som gärna vill hjälpa till! Så idag får han följa med mormor till stan, så jag kan plocka lite! Så snart är det dags att göra prinsen klar! 

Sen ska jag sätta igång igen! Vi kommer nog få upp våran lampa idag som ska sitta i vardagsrummet!! Måste ha hit en stege, så vaktmästaren kommer och hjälper oss! 


Måste se om vi har någon lampa som passar i hallen också! Har lite beslutsångest vad vi ska ha för lampa där! Får klura lite!

Min lilla skatt

 
 
 
 
 

Lägenhet!

Gud vad jag längtar tills vi får nycklarna till nya lägenheten! Ska bli så skönt att få något nytt.. Den är så fin, ska bli så kul att göra iordning! Så nu rensas det hemma, för allt onödigt som man sparat på sig ska bort! Tänker inte flytta med allt igen.. Har varit riktigt duktig där hemma och rensat bort mycket gammalt! Känns sååå skönt!
 
Men det kommer bli lite nya saker inhandlat till lägenheten också... Vissa saker vi har nu passar inte där.. Så vissa möbler säljs, så att det nya får plats! Finns så mycket fint som skulle passa där.. Har även hittat massa fina saker till Milo´s rum... Det finns så sjukt mycket fina saker!
 
Så snälla ge mig nyckel nu!!!
 
 
 
 
 

Finaste prinsen!

Det var nog riktigt kul att krypa runt i nya lägenheten! För det var en riktigt glad kille efter besöket där!


Onsdag

De blev en ganska tidig morgon här hemma idag! Man är rätt bortskämd med att Milo oftast vaknar runt nio! Så vad ska vi hitta på nu jag och Milo?

Fika med morfar senare iallafall, tror han saknar Milo lite.. Sen blir det till att packa vidare, en del av köket är ner packat! Ska även rensa bland gardiner! Kommer inte ha plats för det i nya lägenheten! Så hoppas Ica har några kartonger idag som jag kan få! Hihi!

Men nu blir det frukost sen ska vi greja lite med tvätt och annat!


RSS 2.0