Allt annat än vacker!

 

Frukt lunch

Tänk att det kan vara så gott med frukt:D Mums!




Baka liten kaka

 

Tåg

I söndags fick Milo ett födelsedagståg av farmor och farfar! Så nu har han ett till nästa kalas:) Jag hade tänkt köpt, men nu behöver jag inte! Tycker de är så fina:)







Inskolningen fortsätter

 

Lite inredning

 

Dagens godaste

Iskallt vatten är ju underbart gott! Så de va tur jag frös in en flaska med vatten igår, gott gott... Kallt och gott!




Jobbig dag!

 

Sjukstuga

 

Sticka

 

Inskolning på dagis

 

Knut!

 

Tävling hos babytalksweden.se

 

Mys



Lilla prinsen kröp upp i soffan imorse och lag sig intill kusin Emil! Mys morgon på hög nivå <3

Älskade unge

Mamma älskar dig <3




Elodie details!

 

Förlossningar

 

Frukost gott

 

Vecka 30

 

Läkarkontroll

 

Trött tröttare tröttast!

Tror all min energi gick åt imorse när jag bakade bullar.. För efter de har jag känt mig mer död än levande! Men bullarna blev mycket uppskattade så då är det värt att bli trött!

Morfar och Kristina kom över och fika mitt på dagen! Trots att Milo var super trött så orka han busa lite efter fikat.. Men dem han knappt gå så sov prinsen.. Så då passa jag på att sova jag också, vilket var behövligt!

När vi vakna var det dags att för middag! Det bästa var att vi var bort bjudna, så man slapp tänka på de.. Svärmor och svärfar bjöd på middag! Milo hade ett kort som väntade där ute med, från dagis! Där det stod att han var välkommen till humlan den 13/1 kl 9.30! Spännande att se hur det går!

Nu på kvällen har vi kollat på små kronorna, vann gjorde dem också! Så nu laddar vi för nästa match.. 



Tror jag säger godnatt nu! Så jag är pigg imorgon! Hoppas på lite finare väder imorgon bara!

Mag gördel

Är det någon som använt sig av mag gördel efter förlossningen? Har kollat och läst lite.. Tycker det verkar vara en bra grej att använda.. Men är det någon som har erfarenhet om det funkar bra? Skulle gärna vilja höra råd från andra




Bort städad jul och ett gott nytt år

Igår städa jag bort julen! Kändes rätt skönt att få undan allt nu när man vill få ordning på det nya! Milo fick en ny liten lekhörna, vilket blev super bra.. Även fast alla leksaker ligger utspridda under dagen så blev det ändå mycket bättre!

Sen till hockeyn kom Frida, Gustav, Emil och Samuel förbi! Men jag och Frida tillbringade mer tid i köket.. Efterrätterna skulle fixas och förrätt och varmrätt skulle förberedas! Allt flöt på bra både för oss och små kronerna!

Kvällen spenderades i DC city! En riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap och god mat! Milo sov gott under hela fyrverkeriet medan Nova-Li var vaken nästan hela! Tur våra barn inte var rädda för alla smällar!  

Det gångna året har varit väldigt händelserikt, så jag tackar för ett underbart 2013! Nu blickar jag framåt mot ett lika underbart 2014! Gott nytt år på er alla där ute! Hoppas ert år har varit lika fantastiskt som mitt! 

RSS 2.0