Mors dag

Grattis på mors dag!! Kan inte fira min mamma idag, för jag måste jobba.. Så det får bli imorgon istället.. Men det blir ett inlägg i bloggen iallafall=)

En mor finns med från början

som källan till ditt liv.

Med kärleksfulla blickar

hon följer varje kliv.


Sen livets första måltid

har hon bjudit dig att smaka.

Hon ger dig av sin omsorg

utan krav att få tillbaka.


Hon tas så lätt för given

som lindring av besvär.

Och sällan blir hon tackad

och sedd för den hon är.


I livets alla skeden

förblir hon dock densamma...

Din alldeles unika

högt älskade mamma

(Dikten finns ofta på mors dag kort)


Vet du hur söt du är när du ler?

Det är kanske lite töntigt med dikter.. Lite fjortis över den kanske, men det kan inte hjälpas.. Tycker den är lite små fin ändå..


Vet du ur söt du är när du ler?
Och att jag tittar på dig när ingen ser?
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Och att jag drömmer om dig varje natt?
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att jag alltid vill vara där du är?
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
 Och att jag önskar att det kunde bli vi två?

Trötter

Tröttheten verkar inte vilja släppa.. Är tröttis hela tiden.. Men nu kan jag ju iallafall pina mig att vara vaken lite längre på kvällen.. Men det är inte kul sen när man ska upp dagen efter, för då får man kämpa för att orka upp.. Jag vill vara pigg nu!!!

Stan

Idag fick jag åka med Emelie in till stan.. Skönt att slippa åka buss, hatar bussen.. Var till plantagen en sväng, fanns massa fint.. Skulle vilja köpa nya krukor men det får nog vänta ett tag.. Sen vart det en vända på stan.. Emelie skulle köpa grejer till studenten.. Bara en vecka kvar nu.. Kuligt=) Men jag var tvungen att gå upp till jobbet nästan på en gång.. Stanna och köpte en sallad först, vart jätte sugen på det*mums* Sen var jag ju bara tvungen att köpa jordgubbar också, klara mig inte utan det.. Hihi.. Jordgubbar och mariekex är oslagbart just nu.. Är helt galen i det..

Massa folk

Igår när jag kom hem gick jag hem till syster en sväng=) Hon var mycket piggare.. Sen följde jag med Emelie till Örbyhus och hämta folk.. Var massa folk över allt, gick ju knappt att köra ibland.. Vissa flytta ju inte ens på sig... Men det gick bra iallafall, körde inte på någon.. Hehe.. Sen var det bara att åka hem och sova..

Lördag

Till slut kom man ju upp iallafall.. Hade tänkt gå upp tidigare, ville hinna lite innan jobbet.. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig! Men har hunnit plocka lite iallafall, får ta resten när jag kommer hem ikväll.. Nu försöker jag få i mig lite frukost, men det smakar inte så gott.. Skulle vilja ta en promenad i det vackra vädret, men måste ju åka snart.. Får hoppas det är lika fint på måndag när jag är ledig.. Så man får njuta lite av det vackra vädret!

Varför ens hoppas längre?? Det blir ju ändå aldrig som man tänkt sig!!!

Nattis

Nu har man kommit hem då.. Har varit ute och åkt med Emelie nu på kvällen.. Var förbi syster en sväng och sa hej också.. Men nu blir det sängen, är tok trött.. Ett under att jag är vaken fortfarande.. Nattis!!


Längtar till imorgon.. Men man ska kanske inte hoppas för mycket, för risken finns ju att man blir besviken..

Efter filmmyset...

Efter filmmyset igår åkte vi ut hämta upp Johanna som hade kommit på att vi skulle ut och kolla på en sak.. Träffade grabbarna grus ute me.. Vilken kväll det vart igår eller natt kanske vi ska säga.. Kom väl hem runt två inatt.. Helt galet var det, men riktigt roligt.. Åkte runt på massa äventyr.. Sånt är aldrig fel.. Var till herrgården och kolla, men inga spöken... Eller? Men riktigt kul var det iallafall..

Film mys

Film mys med Emelie=) Äter lite gottis me.. Jordgubbar, vattenmelon och glass*mums*

Torsdag

Har äntligen kommit hem från jobbet.. Har käkat lite nu också.. Man måste ju göra de sägs det.. Håller på och tvättar också, hade tok mycket tvätt.. Så det blir tvättning och städning för mig idag.. Måste få lite ordning här hemma.. Sen kanske Emelie skulle komma och göra mig sällskap..


Älskade syster<3

Satt precis och läste lite på min systers blogg.. Där hade hon skrivit om när jag ringde mitt i natten och var lite små ledsen.. Jag är så glad att jag har en sådan syster, som jag vet finns där.. Det är inte alla som har en så underbar syster som jag har.. Hon har varit en ängel de senaste månaderna, för vad skulle jag ha gjort utan henne? Utan hennes råd och hennes kramar? För ibland så är det så lite som behövs.. För ibland är ensamheten väldigt jobbig och då behöver man bara ha någon runt sig.. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva hur mycket min syster betyder för mig.. Men hon är den mest underbara personen på denna jord!!

För en sak är säker.. Utan DIG ingen MIG!

Älskar dig så fruktansvärt mycket hjärtat<3

Hemma

Nu har man äntligen kommit hem.. Sitter i soffan och slappar lite, ska hoppa i säng snart.. Har så himla ont i huvudet, inget är bra just nu tror jag=( Men måste vara pigg imorgon för då tänkte jag ta en tripp till stan och handla lite.. Behöver ha hem lite mat och så.. Sen tänkte jag och emelie gå på ikea en liten sväng.. Hihi..

Nattis på er

Gottis

Såå gottis det var med jordgubbar.. Måste köpa imorgon igen=) Kommer nog bli väldigt mycket jordgubbar för mig när jag jobbar kväll.. Nyttigare än godis iallafall=) Har inte ätit nå godis på flera dagar, duktig jag känner mig!! Konstigt nog är jag inte sugen på det, jag som aldrig brukar tacka nej till en godisbit..

Mat snart?

Gud vad hungrig jag är.. Längtar efter min paj och mina jordgubbar nu=) Hoppas man får käka snart.. Är helt galen i jordgubbar!!


Emelie vi måste göra Skottlands mackorna snart igen.. De var riktigt goda*Mums*=)

Konstig!

Nu är jag riktigt less på att vara trött hela tiden.. Jag orkar verkligen ingen ting.. Jag försöker dricka mycket, försöker äta ordentligt, äter vitaminer och sover mycket... Ändå så är jag trött.. Men varför?!! Blir det inte bättre denna vecka får man väl ringa farbror doktorn.. Men gillar inte att gå dit.. Men man kanske måste.. Mår riktigt knasigt just nu.. Sovit oroligt och drömt jätte mycket de två senaste nätterna också.. Drömmer konstiga saker, så när man vaknar tror man nästan att det är sant.. Hoppas det blir bättre!

Hm...

Jag orkar verkligen ingenting=( Blir trött av lilla minsta grej jag gör.. Skulle vara skönt att ta en promenad, men jag vet inte om jag orkar det.. Är hur trött som helst.. Skönt att man jobbar kväll imorgon iallafall, så får man lite sovmorgon.. Nej ska försöka göra något nu.. Lite mat skulle inte vara helt fel.. Får se om man kan hitta något gottis här hemma..

Söndag

Nu har man äntligen tagit sig upp.. Men är riktigt trött fortfarande.. Som inge vidare inatt.. Har snurrat runt hela natten och drömt massa knas.. Ska försöka orka städa lite idag tänkte jag.. Får väl se hur det går med den saken..


Seg dag...

Idag skulle jag och Emelie käka frukost på hemmis.. Hade bestämt att vi skulle gå upp vid tio, men kom vi upp då? Nej inte riktigt då.. Vid tolv ringde jag och ingen av oss hade kommit upp då.. Hehe.. Så då skulle vi skynda oss.. Men jag lyckades somna om igen, vakna strax före ett.. Stressa in i duschen, på med kläder och iväg.. Vi köpte mackor och åkte hem till Emelie och satte oss på altanen och käka.. Inte varje dag man käkar frukost kl. två.. Hihi.. Sen har vi åkte runt och gjort ingenting resten av dan.. Får se om det blir lite äventyr ikväll kanske=) Alltid lika kul..

Nej nu ska jag hjälpa Emelie med mackorna*Mums*

Äventyr ikväll?

Längtar tills jag kommer hem.. För då ska jag och Emelie ut på lite ävetyr.. Det brukar sluta med en massa tok.. Hihi.. Knasiga som vi är, men några måste ju vara det också.. Men vi har alltid riktigt kul på våra äventyr=)


Jordgubbar

Idag var det jobbigt att kliva upp.. Trött trött trött, är så less på att vara trött nu.. Så fort man börjar röra sig i sängen kommer lill kissen och ska gosa, inge kul när man är trött och vill vara ifred.. Han ska alltid ligga uppe vid ansiktet också, blir lite jobbigt med hans lurviga päls.. Sen vart det en snabb dusch och iväg till bussen.. Köpte jordgubbar på stan innan jag skulle upp till jobbet.. Ska bli så himla gottis=) Är galen i jordgubbar och vindruvor just nu..


Torsdag

Idag var jag duktig och gick upp vid åtta.. Hade tänkt att jag skulle ha hunnit att plocka undan lite innan jag skulle åka till jobbet.. Men vid nio var jag döds trött igen så de var bara att lägga sig och halv sova en stund.. Så jäkla tråkigt att man ska vara så trött.. Orkade ju inte vara ute med emelie så länge som jag ville igår heller.. Men får försöka vara lite piggare i helgen istället=) Om det går, verkar ju nästan som att det är omöjligt.. Nej nu ska strax kila till bussen.. Hoppas kvällen går fort...



Varför ska det alltid bli så här? Saknar ju dig...


Jobba snart..

Nu har jag vaknat, eftre väldigt många timmars sömn.. Tänk att det kan vara så skönt att sova.. Sov mellan halv sex och nio igår.. Sen somna jag vid halv tolv igen och sov till nio nu på morgonen=) Så nu har jag tagit en dusch och käkat lite frukost.. Ska åka till jobbet klockan tolv... Jätte kul.. Skulle hellre ligga hemma och sova.. Är så sjukt trött för tillfället.. Börjar nästan bli lite jobbigt.. Jag brukar ju aldrig vara så här trött.. Men men det går väl över får man hoppas..

Nu väntar jag på att mamma ska komma över på fika=)

Måndag

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet.. Har varit så himla trött idag också.. Jag fattar inte varför, är jätte jobbigt.. Somnar så fort jag lägger mig ner.. Mår inge vidare alls just nu.. Men annars har det varit en bra dag på jobbet, lite mer att göra idag=) Nu ska jag lägga mig och kika på film och kanske sova en stund.. Lr jag vet att jag kommer att somna..


Snurrat runt runt hela kvällen

Jag lyckades ta mig ut en sväng idag iallafall.. Jag vart akut godis sugen, så var bara tvungen att köpa lite.. Sen har jag och Emelie snurrat runt runt hela kvällen.. Träffa syrran och Steffi en sväng också=) Men jag fattar inte varför jag ska vara så trött hela tiden, det är inte likat mig.. Så nu blir det sängen för min del, klockan ringer ju snart.. Ska ju upp och jobba imorgon.. 



Tröttare än tröttast

Nu har man lyckats sova bort hela dagen.. Vaknade vid halv tolv och skulle kliva upp.. Men jag lyckades somna om och sov till strax före fyra.. Fan vilken dag, sovit bort hela dagen bara så där.. Det som är ännu konstigare är att jag fortfarande är jätte trött, skulle jag lägga mig ner skulle jag somna på en gång igen.. Kan sova hur mycket som helst just nu.. Jag behöver bara lägga mig ner så kan jag somna hur lätt som helst.. Men jag får väl försöka hålla mig vaken ett tag till, om det går.. Försöka laga lite mat kanske, men känner mig inte så hungrig.. Men man måste ju äta.. Får försöka hitta något gott är hemma, för jag orkar inte åka till affären..



Sjukt trött!!

Kan man verkligen vara så här trött?? Tror jag kan sova hur mycket som helst.. Hinner inte mer än att kliva upp så vill jag lägga mig och sova igen.. Har sovit mer är tre timmar nu på kvällen, men jag vill ändå bara sova mera.. Så snart blir det sängen för min del.. Ska träffa Emelie en sväng bara.. Sen ska ja sooova=)


Nattugglan

Det kanske är dax att krypa i säng nu?? Har plockat och grejat fram till nu.. Så det är inte lika mycket att göra imorgon när jag kliver upp, känns rätt skönt faktiskt.. Men det är inte så bra att klockan vart så mycket.. Kommer att vara väldigt trött imorgon istället=( Men det är väl smällar man får ta när man är uppe så här på nätterna.. Nej ska fixa en sak till, sen blir det sängen.. Go´natt!


Mille 11år=)

Som jag trodde så hade jag svårt att komma upp idag.. Hörde inte klockan de tre första gångerna=P Måste ta o skärpa mig, kan inte hålla på så här... Men jag kom upp till slut iallafall, sen fick ma stressa som en idiot.. Var lugnt på jobbet idag också, inte kul när man är trött.. Försökte göra saker hela tiden så att jag inte skulle somna.. Hehe.. Sen fick jag springa in på stadium efter jobbet och köpa present åt Emil.. Tänk att han har blivit 11år=) Tiden går så fort.. Köpte svarta pumabyxor åt honom.. Han passa riktigt bra i dem=) Sen vart det film med Emelie, men vi orkade inte kolla klart på hela=P Vi hade för mycket kryp i benen båda två.. Så vi åkte ut en sväng, men det var ingen annan ute.. Det var verkligen dött ute.. Så då var det lika bra att åka hem.. Imorgon är jag ledig=D Ska bli så skönt.. Men det blir väl ingen sovmorgon ändå, tror nog det är någon som kommer att ringa.. Har jag tur får jag ju iallafall sova till åtta.. Nej nu ska jag ta och städa lite, knasig som jag är.. Men det är skönt om man har lite gjort till imorgon=)



Dagens citat: Jävla trampolin kärring!!!


Trött

Fan vad är det för fel på mig?? Kommer ju aldrig upp ur sängen i tid.. Fick stressa som en tok för att jag skulle  hinna med bussen till jobbet.. För jag orkar bara inte kliva upp, det känns som att bena inte ska orka stå.. Men hoppas det går bättre imorgon, för då måste jag ju upp tidigt.. Jobbar ju dag då, så då gäller de att inte försova sig.. För då blir det lite jobbigt.. Nej ska nog ta och hitta på något att göra.. Kommer somna om jag bara sitter stilla..



Kväller

Tog en liten promenad till systeryster, var skönt att gå=) Kollade på bilder av deras nya hus också... Det är så fint och finare lär det nog bli=)  Nu sitter jag och kikar på tv och har rätt tråkigt.. Man kanske borde gå och lägga sig, så man är pigg imorgon.. Skulle behöva städa lite innan jag ska åka till jobbet imorgon..


Miss you!

Seg kväll på jobbet

Kom precis hem från jobbet, fick sluta lite tidigare=)  Så då va man hemma en timme tidigare*Skönt* Det jobbigaste man fick göra idag var väl när man fick gå fram och tillbaka till röntgen.. Man blir så rastlös när det är så lugnt.. O man funderar lite för mycket då.. Har tänkt på dig ganska många gånger under eftermiddagen och kvällen.. Du gör mig knäpp ibland.. Men men, livet ska ju inte vara lätt alla gånger.. Nu väntar jag på att systeryster ska ringa=) Hon skulle kika över en sväng idag=) Men först blir det kanske en liten runda med Emelie.. Får se hur det är med tidan..


Jobbig dag...

Idag var Axel´s begravning.. Så nu har man tagit ett sista farväl.. Tror nog farmor mötte dig när du kom.. Så nu är ni tillsammans igen.. O Emma sjöng så fint i kyrkan också, det var så vackert.. Men det känns så så konstigt, kunde inte gråta.. Kom kanske någon liten tår, men mer var det inte.. Sen var man tvungen att åka och jobba typ på en gång efter.. Kändes inte så där jätte kul.. Men det kanske var rätt bra ändå, för då hade man något att tänka på iallafall.. Men det är nu när man sitter hemma som allt det jobbiga kommer.. O det kändes inte bättre när du gick heller.. Du var bara här en liten stund, men det gör ändå lika ont varje gång du går.. Jag ville så gärna att du skulle stanna idag, men jag vet ju varför du inte kan det.. Men jag ville bara att du skulle hålla om mig en stund..


Lugn dag

Idag va det en tok lugn dag på jobbet.. Blir lite långtråkigt när det inte finns så mycket att göra, men man ska väl passa på och njuta medans det är så.. Det var sista dagen som jag gick dubbelt också.. Så hade "möte" med chefen för att hon skulle se hur det hade gått.. O det verkar som att de är nöjda med mig iallafall=) Så det känns toppen bra.. Har lagat värsta middagen också, var riktigt gott faktiskt.. Nu väntar jag på att Emelie ska komma hem.. Men hinner nog med en dusch innan, så man blir lite pigg..


Stressad

Idag ska man jobba kväll igen då.. Tycker inte riktigt om de, hela dan försvinner ju då.. Jag blir så seg när jag jobbar kväll.. Man ligger o drar sig för länge innan man kliver upp sen får man stressa som en idiot för att man ska hinna fixa sig så man inte missar bussen.. Tycker inte om det=P Måste bli duktigare på att kliva upp.. Men imorgon är man ju ledig=) Såå skönt!! Så då blir det kanske en liten sovmorgon.. Hehe.. Nej nu måste jag skynda mig så jag hinner med allt, ska ju lämna bilen till pappa också... Tre djupa andetag så är det bara att sätta igång sen=)

Världen är bra liten ibland!

Har kommit hem från jobbet nu.. Vart en lite åktur med Emelie först när jag kom hem.. Var en rolig kväll på jobbet.. Tänk att världen kan vara så liten, det är lite komiskt tycker jag=) Men det skulle vara kul och träffa dig igen, vi hann ju inte riktigt prata klart... Men du dyker kanske upp igen=) Får hoppas på det iallafall..

Fick träffa dig idag=) Det känns så himla bra när jag är med dig!! Du gör mig verkligen glad, hoppas du förstår det..


Go´kväll

Gud vilket dåligt humör jag är på... Hatar det här.. Orkar inte vara trevlig mot nån just nu=( Stackars lilla Emelie som fått stå ut me mig hela kvällen.. Förlåt stumpan!!

Gud så jag saknar dig.. Men imorgon får jag träffa dig igen=) Längtar jätte mycket ska du veta... Vill bara få kramas me dig!! 

Nej nu ska jag sova!


Syskon kärlek

Vad skulle jag göra utan dig min älskade storasyster...? Är så himla glad att jag har en syster som dig.. Som alltid finns där när man behöver en hjälpande hand.. Som lyssnar, stöttar och ger råd, när ingen annan förstår.. Du är den som alltid ser när något är på tok, utan att jag behöver säga ett ända litet ord.. Du är det bästa jag har.. För du vet utan dig, ingen mig.. Jag är stolt att jag har en syster som dig..

Älskar dig över allt annat på denna jord!!


Tvätt, städ & bak

Då var det söndag igen då.. Helgen gick väldigt fort tycker ja, inte för att det gör så mycket.. Men ändå... O idag fyller emelie år oxå=) Så ska gratta henne lite senare oxå.. Men först ska jag tvätta och städa så att de blir lite fint=) Känner mig på städhumör idag.. Så då brukar det kunna gå undan.. Sen ska jag göra äppelpaj=) *Mums* Så nu måste jag snabba på lite!






Sista april!

Igår var det sista april då, o själv så jobba man kväll.. Men åkte o kika en sväng hos syster när ja kom hem, synd att ja inte kunde vara me o festa... Hade varit riktigt kul.. Men de blir väl fler gånger får jag hoppas=) Sen skulle jag hem o sova men så blev de inte riktigt.. Först körde jag hem Anna, hon kände inte för att gå.. Hihi.. Jag kan förstå henne.. Skulle inte heller ha viljat gått till Dannemora.. Sen så vart de ett litet äventyr ute i skogen=) Visste inte att de fanns rondeller mitt ute i skogen.. Haha.. Men vi måste ta reda på vart den där vägen tar vägen;) Jag är faktiskt lite nyfiken på de.. Men de va tur att ja hade mysigt sällskap me mig;) För annars hade jag varit ännu räddare..

Men det var en riktigt trevlig sista april även fast jag jobbade..


RSS 2.0