Nya prylar

Igår blev det även en ny bitring och en liten låda också


Nya plagg

Nya dregglisar och en snygg t-shirt till min lilla prins


En resa

Idag blev det bestämt! I maj blir det en tripp till Ullared!!! Ska bli riktigt roligt tycker jag, men älsklingen tycker inte det är lika kul! Men det är alltid kul att komma iväg lite! Längtar redan..




En till present till

Idag kom morfar och Kristina en dress och skallra!


Present

Milo fick en fin vår och sommar jacka av mormor igår! Även en fin t-shirt som passa till!


Lördag

Nu var det frukost dags! Sen sover vi nog vidare en stund, för det är ju ändå lördag.. Framåt eftermiddagen ska vi till Robins mormor som fyller år! Får se om Milo hinner få besök av pappa och Kristina innan eller om vi ska ta det efter! Beror nog lite på skidåkningen som det lät igår! Lät nästan som det var dem själva som skulle ut i spåret eller backen!*skratt*

Sen får vi se vad dagen mer har att bjuda på!


Min stjärna

Milo i en ny mössa.. Självklart är det en stjärna på den!


Morgon

Nu har Milo fått frukost! Så nu är det morgon mys i mamma och pappas säng.. Ibland vet han inte om han ska vara vaken eller om han ska somna om.. Idag verkar det som att han väljer att sova en stund till! Så kul att kolla på honom på.. För ibland på morgonen ligger han och flinar och snackar, sen helt plötsligt så slår han igen ögonen och tok somnar! Det kan ändra sig snabbt det där..

Hmm frågan är nu bara om jag själv ska sova vidare eller gå upp?!


Ser skönt ut det här


Frisk luft!

Lilla älsklingen sover så gott ute i friska luften


En underbar dag

Åh vilken härlig dag! Känner mig glad och pigg! Känns som jag har energi till tusen!! Älskar att vakna och ha den här känslan i kroppen! En dag full av energi.. Så idag ska jag använda den och göra massa bra saker här hemma!


En smula stress

Igår fick vi besök av Ulla som sa att hos skulle bli mormor snart.. Nästa fredag gick tiden ut! Första tanken som kom upp i mitt huvud var, "men skulle inte hon ha i mars?!"... Fråga vilket datum det var planerat, 1 mars!!! Kände att jag blev en aning stressad!! Herre gud jag fyller nästa lördag.. O jag har inte planerat ett dugg?!

Tycker det var jul typ igår.. Januari och februari måste ha gått extra snabbt i år!! Men det är bara att börja planera lite.. För vad ska det bjudas på?! Tror jag vet vad det blir för tårta iallafall!


Morfar och Milo

Morfar kom på besök och lekte lite


Glad

En glad kille som kollar på när mamma plockar med tvätt


Sanning om bantning?!


Överraskning

Milo hade en liten present som låg utanför dörren när vi kom hem igår kväll!


Tips!

Om ni ska ha dop, bröllop, begravning eller annan tillställning och ska ha någon som ska sjunga så har jag ett tips på en tjej som sjunger helt otroligt.. På hennes sida http//:emmaandersson-musik.com hittar ni information och kontakt uppgifter! Jag kan varm rekommendera denna tjej! Hon är fantastisk!


Farmor mys

Mys på loppisen


Lördag!

Idag gick vi upp vid halv nio! Då var det frukost dags för min lilla prins! Sen var det mamma och pappas tur att få i oss lite frukost.. Nu ska vi göra oss klara för en tripp till stan med älskade svärmor!

Hon ska ge mig en andra lektion i loppis fynda! För idag är det barnloppis, perfekt!! Sen blir det nog en liten sväng till ikea! Var länge sen vi var där nu!

Men nu är det dags att göra oss klara!


En ny dag!

Lite grått väder ute idag.. Lite trist men kommer bli en härlig promenad iallafall! Ska hjälpa mamma med Loke, då hon är i smedjan idag! Så de blir promenad med barnvagn och hund..

Ska försöka greja lite också.. Måste iallafall tvätta idag! Har varit lat i flera dagar.. Har kollat på tvättkorgen varje dag, men inte orkat ta tag i den! Har bara tänk "ja gör de lite senare"!! Men idag får jag inte tänka så!!!

Måste vika tvätten uppe också!! Tråkigt att göra, men man känner sig nöjd efter! Blir kanske en sväng om med dammsugaren också! Så bara att sätta igång innan jag ska ut på promenad!


Alla hjärtansdag

Tacka för fina presenter


Smile

En glad kille


Dröm

Dessa kataloger hade kommit hem till oss idag! Så nu har jag något att fördriva kvällen med.. Drömmer mig bort bland alla fina hus!


Sjukstuga

Lilla prinsen är fortfarande väldigt hängig.. Så nu väntar vi på en termometer som mormor skulle köpa med sig.. Sen har vi fått tid nere på BVC kl 14! Så skulle de kika på honom.. Man känner sig så himla hjälplös.. Skulle göra vad som helst för att kunna ta över den fruktansvärda hostan han har! Mammas lilla hjärta<3

Tur det finns näsdroppar och nässug iallafall!


Liten

Inte lätt att vara liten alla gånger.. Tur att nappen och snuttisen finns och kan trösta en snorig och hostig liten kille..


Fredag

Då var det fredag igen! Dagarna springer iväg! Blir en lugn dag idag! Har en sjuk liten pojke här hemma.. Han hostar, snorar och sover! Mammas lilla hjärta.. Hoppas han blir bättre snart..

Ikväll kommer pappa på och äter middag med oss.. Sen kommer nog Helena och Pär, blir nog lite geni spelande ikväll! Riktigt kul med geni!

Nu myser jag ner mig bredvid mitt lilla hjärta!


En härlig dag

Blev en ordentlig sovmorgon både för mig och Milo! Jag gick upp lite tidigare så jag hann äta frukost i lugn och ro! Nu ligger Milo och äter! Sen ska Milo träffa morfar, tror dem ska ta en liten promenad! Får se om jag också kanske följer med! Friskluft skulle vara bra även för mig tror jag..

Det ska grejas lite på hallen uppe också, så lilla gästhörnan blir klar! Får se hur mycket som vi hinner med idag!

Trött kille


Vatten vatten bara vanligt vatten

Ibland är det svårt att somna om efter att lilla hjärtat fått mat.. Inatt är en sådan natt!! Har även börjat bli galet törstig vissa nätter! Inatt var just en sådan natt!

Tur att det finns bubbelvatten


Trött kille

En liten trött kille idag och vill gärna sitta i mammas famn..


BVC

Idag fick morfar följa med till BVC! Det var dags att väga och mäta.. Hans kurva går åt rätt håll! Våran lilla prins! Det var även dags gör 3månaders spruta idag! Oj så ledsen han blev! Det gör så ont i mamma hjärtat att höra sitt barn bli så ledsen! Men det blev bra när han fick lite mat! Nu har han mest sovit.. Lilla hjärtat!

En glad kille innan sprutan

 


En stilig prins

Min lilla prins i sin mys skjortbody!


Dop

Nu håller jag på att planera inför dopet! Massa saker som ska fixas men tror jag har lite koll! Datum, tid och plats är bestämt nu.. Har även beställt hem inbjudnings kort.. Hur fina som helst! Hitta även lite annat kul på den sidan som kommer bli fina till dopet..

Maten är också bestämd nu och även fikat! Sen är det musik och psalmer som ska bestämmas, tror vi vet vilka vi ska ha..

Problemet är fortfarande dopklänningen.. Har hittat en jätte fin, men den är slut i lager!! Så typiskt. Hoppas den kommer in igen! Någon som vet vart man kan hitta dopklänning till vettigt pris?


RSS 2.0