Blond eller brunett?!

Ibland saknar jag mitt blonda hår... Ska man bli blond igen kanske?!

Ja blond lr brunett? Vad är bäst..?




















Julen!

En underbar julhelg har passerat! Har jobbat natt hela helgen!

På julafton slog jag in en massa julklappar som jag inte hade hunnit med tidigare! Mamma och Pirre kom förbi en sväng på dan innan vi åkte ut en snabbis till DC för att säga god jul.. Sen skulle jag och älsklingen hem till han mamma och pappa och fira jul.. Men innan åkte vi upp till mormor och sa god jul! Tror hon blev glad att vi kom förbi!

Hemma hos Helena och Pär blev det god mat och massa paket.. Fick massa fina julklappar, älsklingen hade köpt parfymen som jag önska mig! Den luktar underbart, lycklig tjej!


På annandagen fira vi med min familj hemma hos oss! Riktigt trevligt var det! En trevlig stund med god mat och massa paket! Mysigt när alla är samlade!


Hoppas alla andra haft en lika underbar jul som jag! Tackar för alla fina julklappar!


Den underbara doften!

Dagens!

Dagens humör : Super bra
Dagens saknad : Att få sova intill min älskling 
Dagens musik :
Julmusik
Dagens mat : Julmat
Dagens dryck : Julmust
Dagens roliga : Julklappar
Dagens frisyr : Utsläppt
Dagens person : Min älskling <3
Dagens klädsel: Leggings och rutig skjorta
Dagens parfym: Juicy couture - viva la juicy

En härlig semester!

Det var en underbar resa vi var på.. Helt klart den bästa! Vi åt och drack gott hela vecka! Kändes lite konstigt att man bara kunde gå och ta det man var sugen på, utan att betala..

Det fanns buffe resturanger och fyra tema resturanger! Så det fanns massa att välja på! Det var alltid god mat och det byttes ut maträtter varje dag! Så man behövde inte vara rädd för att tröttna på maten!

Stranden var helt underbar, havet lika så.. Jag älskar att ligga i en solstol och höra vågorna! Robin och Pär bada mest hela tiden! Medans jag och Helena pressa i solen! Så skönt! Fast vi brände oss en dag, satan så röd jag blev! Haha! Såg väldigt kul ut när man kolla sig i spegeln*Skratt*

På torsdagen den 15/12 fyllde Helena år, så vi hade beställt bord på ena tema resturangen några dagar innan! Riktigt god mat var det!

Den 15/12 hade även vi bestämt oss för att förlova oss*Lycklig* Kunde inte vara en bättre plats att göra det på! Älskar min underbara Robin över allt annat! Är den lyckligaste ihop med honom! Så det blev en glad överaskning för Helena och Pär när de tillslut märkte ringarna*Skratt*

Åker mer än gärna tillbaka till denna plats! Så underbar!


Tillbaka till verkligheten!

Nu är man tillbaka till verkligheten! Känns väldigt kallt och grått här hemma måste jag säga! En uppdatering om resan kommer nog lite senare idag! 

Igår blev det julklapps shopping! Tror nog alla klappar är köpta nu*Skönt* Så nu ska bara alla slås in! Min älsklingsuppgift så här i juletid! 

Så snart ska jag hem och sova, sen upp och slå in lite klappar, sen vidare och gratta svärmor som fyllde år när vi var utomlands och sen ska det jobbas!  

<3Kärlek<3

Semester!

Nu drar vi snart! Packa det sista bara.. Får nog hoppa över att sova, tror inte jag hinner det.. För pack hjälpen somna visst på soffan! Så nu är det inte mitt fel om någonting fattas!! Nej sätta fart nu!
Ha det så bra här hemma i kylan nu*skratt*

Kärlek!

Älskar denna underbara kille så fruktansvärt mycket.. En underbar resa väntar! Lycklig? Ja, helt klart den lyckligaste tjejen på denna jord! Tänk att jag hade den turen att möta just dig!
Älskar dig över allt annat<3

Sista passet innan semester!

Sista natten innan semestern! Räknar ner timmarna nu! Ska bli såå skönt!

Så i helgen ska det fixas naglar, packas, städa och fixa med julsaker*Glad* Blir skönt att få ordning hemma innan man åker.. Vi ska få hem nya soffan också, hoppas den kommer på lördag. Tror den kommer passa perfekt!

Blir till att sova lite när man kommer hem innan man sätter igång med allt. Måste tvätta lite till, har snart fått bort all tvätt! Känns underbart! Sen ikväll blir det nog en sväng ut till Adde och Carola! Det kanske är någon sport vi kan kolla på*skratt* Carola ska även fixa mina naglar*Glad* Man får passa på när man har semester!


Räknar ner!

Nu är det inte många dagar kvar till planet lyfter! Ska bli såååå underbart skönt att komma till värmen! Hoppas vädret är fint när vi är där! Tror det kommer bli bästa resan!





Snart får jag åka hem och sova! När jag vaknar ska jag fortsätta med tvätten och städen! Sen kanske även nya soffan kommer hem imorgon! Börja packa ska jag också göra, har gjort en lista på det som ska med iallafall! Så man inte glömmer någonting!

Om jag har tid blir det nog även lite godisfix.. Har hittat ett recept som ser verkar jätte gott!



Gräddkola med kolatopping

2 dl grädde
2 dl ljus sirap
2 dl strösocker
200 gram mjölkchoklad

Koka ihop grädde, sirap och strösocker till en kola. Tar c 15-25 min. Gör ett kulprov efter 15 min och om det börjar bli klart med c 2 min mellanrum.

Kulprov: Droppa lite av kolan i kallt vatten. För mjuka kolor skall det precis gå att forma till en boll. För hårdare skall bolen bli ganska fast

Häll kolan i en form klädd i bakplåtspapper. Låt stelna lite. Smält chokladen över vattenbad och bre över. Låt svalna ytterligare en stund och skär i önskade bitar. Förvara i kylen



Foton!


Foto: Ida

RSS 2.0