En väldigt lång natt!

En lång natt som äntligen börjar gå mot sitt slut! Går av nu och är ledig fram till Lördag! Skönt!! Så idag när jag vaknar ska det städas och tvättas! Vi ska ju möblera om lite grann där hemma! O just nu är allt bara en röra!!

Bästa med att komma hem idag är att man får krypa ner bredvid bästa som också jobbat natt! Mys!




Hoppas på fint väder nu när jag är ledig!


En väldigt söt liten flicka!











Lite bilder!

Längtar till sommaren! Tror det blir en riktigt underbar sommar!
































Underbart, sova, tvätta och längtar!

Det var så underbart väder igår när jag gick till tåget! Hade önskat att jag fått tillbringat mera tid i det! Men var ju tvungen att sova så man orkade med sista natten! Hoppas det är lika underbart väder idag! Hoppas hoppas!

Får se vad denna dag har att bjuda på! Tror vi ska städa och tvätta bilen idag! Skulle verkligen behövas!

Längtar till lördag, då blir det en tripp in till stan! Ska bli såå kul!




Dålig, väder, O.C och brynäs!

Hade en dålig dag, även fast det var så fint väder som jag längtat efter! Typiskt! Så låg och nörda O.C hela dagen! Fast pigga på mig när Robin kom hem! Så då blev det lite middag! Gott gott!

Natten har gått riktigt bra och min mage har varit på min sida hela tiden! Så jag är nöjd, hoppas det håller i sig nu bara! Men de känns som de börjar vända nu! Längtar hem till min säng nu! Ska bli riktigt skönt! 


Brynäs vann igår också! Så jävla underbart! Ny match på måndag! Nu jäklar ska vi ta dem!! Tror det luktar guld*blink*

Grå, väder, värme, bilder!

En vanlig grå dag! Detta väder gör mig depprimerad!!!! Ge mig lite sol och värme, TACK! Längtar verkligen till jag får plantera ute på gården! Älskar sånt! Hoppas bara jag börjar må bättre snart! Inge kul att må så här! Är nog en less tjej idag tror jag! Hoppas en liten dusch kan få mig må lite bättre! Sen ska jag försöka städa lite! Behöver fixa lite i köket! Så kanske Robin kan ta ner hyllan när han kommer hem!
Lite bilder kan jag väl bjuda på iallafall!

Tänkvärt!

Hittade denna kommentar på aftonbladet idag! Tycker den stämmer såååå bra in på det nya Sverige!

Välkommen till nya Sverige, nya moderaterna och den nya välfärden.Allt är nytt! Till och med är det ett nytt arbetarparti!
I det nya sverige är du en nolla, helt obefintlig och mer utanför än någonsin om du inte är arbetsför.
En människa med nedsatt arbetsförmåga klassas som och placeras i ett fack med öknamn som "lata jävlar" mm. Se er om,öppna ögonen och se vad alla yngre har för syn på sjuka människor. "Bidragsäckel" "fy f_n ut med dom jävlarna i jobb för f_n" .... det är så jargongen är i Sverige 2012.Och till största del från yngre i åldrarna mellan senare tonåren fram till ca 35 år. Man lägger mer energi på att hata grannen som är sjukskriven, man lägger mer krut på den personen än pedofiler och kriminella som kostar samhället miljarder av rättsväsendets resurser.... Vanliga herr och fru Svensson bryr sig mer om "den där grannen som påstår sig vara sjuk, fast de syns inte" än om brottslighet och barn våldtäkter..... Välkommen till Sverige, de nya moderna sverige.Ett Sverige med nytt tänk nya riktlinjer och nya ideal !

Kärlek!

Denna bild kommer nog alltid att vara lite speciell för mig! Känns som det var igår jag knäppte den, men det har gått ett år! Vet hur jag satt och kolla på den lite i smyg och tänka "tänk om jag kunde ha turen och få en så underbar kille".. Jag hade turen på min sida! Det blev vi, du&jag! Snart har det varit vi ett år! Tänk ett år.. Ett år fyllt av kärlek! O jag hoppas det blir fler! Året som gått har varit så speciellt! Det har hänt så mycket! Så underbara saker! 2012 kommer bli ett speciellt år för oss, har de lite på känn!

Älskar dig min underbaraste <3


Er syn på medmänniskan gör mig mörkrädd!!


Jag blir så jävla ledsen och förbannad när jag läser vissa kommentarer på facebook! Hur man kan ha en sådan syn på sina medmänniskor! I mina ögon liknar det det nästan rasism! För i vissas ögon verkar inte sjuka ha något värde alls!

Det gör så ont i mig att se vad deras kommentarer gör mot någon man älskar!
Att se en person som man vet kämpar varje dag.. Hur hon kämpar för att inte ta åt sig, men alla kommer till en gräns..
Hennes gräns vet jag blev nådd för länge sedan!
Ändå fortsätter ni!
Vad är det man får ut av alla dessa elakheter???
Får det er att må lite bättre?
Att kanske känna er snäppet bättre än andra???
Men hon ser/verkar väl ändå inte sjuk?!
Det är så ni tänker eller hur?!

Men om ni inte ser att hon är sjuk.. Då har ni aldrig känt henne, inte vetat vem hon varit!
I mitt liv har hon varit den viktigaste personen sen dagen jag föddes.. Det har varit vi mot världen! Vi har gjort allt ihop, stöttat varandra genom allt! Alltid funnits där för varandra! Sen helt plötsligt en dag fick jag lära känna henne på nytt..

Det var precis samma utsida som innan, men insidan var en annan! Helt plötsligt var det så mycket som förändrades!
Jag minns än i dag hur rädd jag var, jag var så rädd att jag skulle förlora henne!
Hon blir aldrig den samma som förr, hur mycket jag än vet att hon vill!
Jag vet att hon skulle kunna göra vad som helst för att slippa vakna upp och känna sig som någon annan! Hon kämpar och kämpar!
Att NI inte kan se det! Det är så fruktansvärt tragiskt att man kan tänka/tycka som NI gör!

Jag vet att man inte ska önska folk olycka! Men från botten av mitt hjärta så är det precis vad jag gör just nu! Jag önskar ni får genom gå detta!
Att ni får lida så fruktansvärt mycket!

Hata är ett starkt ord!
Men hat är det jag känner när jag tänker/ser på er!
Fy fan! Att man kan sjunka så fruktansvärt lågt som ni gör, det är sjukt!

Kalas

Igår var det middag och fika hos oss.. Riktigt trevligt var det! Massa fina presenter*Glad*
Nu ligger jag på soffan och tar igen mig lite, trött tjej idag! Robin har åkt med jobbet till läkerolarena för att äta mat och kolla på lite hockey! Själv slipper jag också matlagning idag, är bjuden på middag hos pappa och Kristina idag! Så Skönt att slippa laga mat! Hihi!

RSS 2.0