Underbara dag

Tänk att lite sol får en att må så bra! Man blir ju så himla glad!! Älskade sol! Hoppas det fortsätter!

Blev ingen köksfläkt idag heller!! Men på måndag?!?! Hoppas det iallafall! Ska även få garderoben fixad då!

Men det blev en lång och härlig promenad i det vackra vädret! Så härligt! Känner mig duktig som gått tre dagar denna vecka! Får försöka fortsätta med det! Sen kom Simon, Elin och lilla Freja över! Så det blev lite eftermiddags kaffe!

Nu står maten på spisen! Sen ska det slappas ikväll!


Sol sol underbara sol

Vilken härlig dag!! Älskar att vakna och se solen skina! Åh så underbart! Man blir pigg bara av att kolla ut..

Snart blir det frukost! Bakade bröd igår igen.. Känns lite lyxigt med färskt bröd varje dag! För jag älskar presenten jag fick från mina två älsklingar! Kan verkligen rekommendera er att köpa en brödmaskin! Så enkelt och så gott!

Sen ska vi äntligen få en ordentlig köksfläkt!! Som vi väntat! Så det kommer nog bli riktigt bra!

Nej nu ska jag skynda mig med frukosten innan min lille prins vaknar!


Sol

Vilket underbart väder det varit idag!! Man mår så bra av att se solen titta fram.. Synd att det blåste lite kallt!

Idag har jag testat att göra fullkornsbröd! Såg riktigt gott ut.. Sen blev det en promenad till pappa där vi drack en kopp kaffe och prata lite! Sen vidare till Emelie, Henko och lilla Liam på en kopp kaffe! Det blev även en lång promenad! Riktigt skönt!

Nu har vi ätit middag och slappat lite! Lite senare skulle Emelie med familj kika över!


Milo

Mitt allt


En ny dag

Gud så irriterad jag blir på denna blogg app!! Har försökt laddat upp ett inlägg i TRE dagar nu men det går inte!! Blir något fel när man ska ladda upp bilder! Ja som ville lägga upp bilder från min dag! Men men..

Har iallafall varit duktig och varit ut på promenad idag! Så jag belöna mig med färska jordgubbar när jag kom hem! Gott! Det är så skönt att Milo trivs i vagnen, för nu ligger han ute och sover! Min lilla älsklings pojke! Får se vad denna dag har mer att bjuda på!


Härlig dag

En härlig dag! Lite sol har det även varit.. Imorse kom mamma och Loke ner.. Mamma och jag skulle baka lite och greja! Så det blev en lång och härlig promenad när dem kom ner! Det var riktigt skönt, trots lite regn i början!

Sen blev det lunch bär vi kom hem och massa mormor mys för Milo! Sen slängde mamma ihop en till sockerkaka! Ska bli spännande att se hur tårtan blir som jag ska göra! Sen blir det lite annat gottis också! Kul att baka!

Tack snälla för hjälpen idag mamma! Du är en liten ängel!


Lunch med mormor

Mys med mormor


RSS 2.0