Korgen!

Nu är litens korg på plats i vardagsrummet! Blev riktigt bra måste jag säga! Där kommer h*n ligga bra! Tack mamma och Pierre för hjälpen!


Två ganska mörka bilder! En bättre kommer imorgon!



https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/909819/images/2012/pic_5068866a9606ee41c274151a.jpg" class="image">


Helg!

I fredags skulle korgen kommit på plats men vi visste inte riktigt vart vi skulle sätta den! Så igår skulle vi göra ett nytt försök, men den kom inte på plats på heller! Även fast vi visste vart den skulle skruvas upp! För då fick vi ägna oss åt att skriva på en massa papper!

För när vi var på väg hem för att möta upp mamma och Pierre så var det en som körde rakt in i bakändan på vår bil, eller hjulet var väl det som fick ta smällen! Snacka om att man blev rädd! Men som tur var blev ingen skadad! Bara bilarna som fick skador! Så får se imorgon vad som har blivit tok med våran bil!

Känns som lite taskig tajming att bli utan bil nu när det börjar närma sig förlossning!

Annars var det en lugn kväll igår! Hade tänkt gå på oktoberfesten men det blev inte så.. Var för trött för de! Men hoppas ni som var där hade en trevlig kväll! Själv hade jag en myskväll med syster innan jag åkte hem och intog soffan!


Idag kommer mamma och Pierre ner igen! Så idag kommer korgen på plats! Blir även till att äta lite ihop! Mys!


Fredag!

Sov länge även idag! Har precis ätit lite, så nu ska jag greja lite! Mamma och Pierre kommer ner om ett tag och ska hjälpa oss med att få upp bebiskorgen i taket! Kommer bli riktigt bra!

Fixade lite i köket igår kväll, kommer bli bra när det är klart! Så nu får vi plats med vagnen nere! Bra bra!

Längtar till älsklingen kommer hem, för han har köpt med sig godis till mig!! Längtar efter det!


Sängen!

Sängen är på plats och bäddad! Blev så fint, tänk när liten ligger där... Åh vad jag längtar!

Tack bästa syster/moster för det fina bäddsättet <3



BB besök!

Idag var det studiebesök på bb! Så nu vet vi vart vi ska när det är dags... Haha! Kändes bra att se hur det går till när man kommer in!

Så nu är det bara och vänta och se när liten hade tänkt titta ut! Funderar på att packa bb-väskan! Men vad ska man egentligen ha med sig?! Tips någon?


Vagnen!

Här är våran underbara vagn! Så nöjd med den! Nu är den även bäddad och klar!


Bebis namn!

Nu har listan över namn blivit längre! Hinner nog få dit några fler innan det är dags för liten att kika ut!

Men nu känns det som det inte är långt kvar! Ska fixa det sista nu med säng och grejer! Korgen ska på plats också! Har tvättat ännu mer bebiskläder!

Så spännande att sitta och fundera på hur krabaten där inne ser ut. Vem kommer den vara lik? Vilken ögonfärg får den? Finns så mycket man funderar på nu! Gud så jag längtar till jag får hålla dig i min famn!


Namn!

Har börjat klura massa på namn till liten! Vi har kommit på en massa namn! Men idag när jag skulle skriva ner massa namn så kom jag inte ens ihåg hälften av alla namn vi pratat om! Så får ta Robins hjälp nu på kvällen och försöka komma på alla namn!

Är det någon där ute som har nå kul namnförslag?


Måndag!

Har varit hos BM idag! Allt såg bra ut med liten! Så skönt! Älskar ljudet av litens hjärtljud!

Det börjar ju närma sig nu! Känns lite spännande och lite nervöst på samma gång! Tänk snart har vi en liten bebis här! Barnmorskan sa att nu får den komma när den vill! Så nu får vi se när h*n bestämmer sig för att titta ut!


Fredag!

Idag blev det frukost med pappa! Gott var det! Sen har jag inte gjort så mycket, diskar och plockat lite bara! Väntar på att tvätten ska bli klar så den kan hängas!

Men just nu tog jag en liten paus och äter lite äpple! Vad gör man inte när man är fruktansvärt godis sugen?! Men känner mig duktig som inte ätit godis denna vecka! Får bara äta godis på helgen!

Nu är Loke här! Mamma skulle hjälpa mormor inför ikväll! Så då får busen vara här!


Onsdag!

En lugn dag även idag! Har ingen riktig energi alls! Orkar inte göra så mycket! Men det är bara att ta det lugnt och vänta på att den kommer! Har köpt en ny blomma till vardagsrummet idag så ska bara hitta en kruka som passar! Har lite beslutsångest om vilken som passar bäst in i fönstret!

Nya badrumsskåpet kom upp idag! Blev jätte bra! Så ska fixa till det sen och ställa allt på sin plats!

Ikväll blir det kalas i DC city! Albin fyller år! Så det ska firas!


Tisdag!

Har gjort typ ingenting idag också! Fy mig!! Måste hitta orken och fortsätta greja här hemma! Men disken är gjord nu iallafall! Skönt! Blir en vända upp till affären nu och handla lite! Så jag kan laga mat!

Sen får vi se om jag kanske kan få lite ork och fixa lite hemma!


Måndag!

Idag är det en tröttis dag! Har bara legat som ett stök på soffan.. Men man behöver ju sådana dagar också! Har somnat till änglagård två gånger! Men har fått i mig lite frukost iallafall!

Men mår inte så där jätte bra idag! Hoppas jag mår bättre imorgon!

Nu är lilla Loke här en stund, mamma skulle till doktorn! Lilla pojken som blivit väldigt stor! Han är en riktig mys hund!


Söndag!

Idag skulle jag bara ta det lugnt hemma. Men hitta lite fina saker på aktionen när jag lämna kakorna så jag var bara tvungen att stanna! Men fick inte skåpet som vi ville ha! Men det kommer fler skåp!

Sen blev det tacogratäng till middag! Fick två matgäster också! Tror alla tyckte det smaka gott! Själv har jag fått lite svårt för taco smaken! Så tråkigt, jag som älskar det annars! Hoppas den goda smaken kommer tillbaka när liten kommer ut!

Snart blir det lite söndagsmys! Blir grönsaker och dipp! Gottis!


Bebiskorgen!

Nu har jag och mamma grejat nästan hela dagen! Hon är duktig min mamma! Hon har klurat och trixat massor. Men nu är den klar! Den blev så fin! Jag är riktigt nöjd med den! Mamma sydde även ett jätte fint påslakan och ett litet litet örngott!


Fredag!

Snart kommer mamma ner! Vi ska fortsätta med korgen idag och lite annat som ska sys och fixas! Riktigt kul! Så ska fixa till mig lite nu innan hon kommer!

Sen blir det middag med mamma och Pierre!


Projekt korgen!

Nu har vi börjat fixa med korgen till liten! Det är mer jobb än man tror. Men vi har kommit en bit på väg iallafall! Å oj vad vi har skrattat idag, riktigt kul har vi haft! En härlig dag med fina mamma!


Onsdag!

Idag ska bästa mamma komma hit! Vi ska försöka få till bebiskorgen! Ska bli spännande och se resultatet sen! Ska även fixa lite lakan och så! Så kul med allt till liten!

Ska göra ett litet ryck uppe nu innan mamma kommer!


Tisdag!

Har bara legat på soffan hela morgonen! Har inte så mycket ork idag, jäkla förkylning! Fast kanske bättre att va förkyld nu än när liten kommer!

Ska ta en dusch strax för sen blir det ett besök hos BM! Alltid lika kul att höra liten!

Hoppas jag får lite ork sen så jag kan greja lite uppe!


Ny design!

Har ny design på bloggen! Så om ni inte ser den nya tryck F5 för att få fram den!

Tack bästa syster, du vet precis vad jag tycker om <3


Måndag!

En ny vecka har börjat! Har grejat lite uppe idag, börjar se ett slut där uppe nu! Även fast det är grejer kvar att plocka med!

Har fixat med nya sängbord idag också! Blev riktigt bra, bara nya lampor som behövs! Såå kul att göra om!

Har varit och hälsat på Emelie och Henko nu på kvällen! Riktigt mysigt har de fått det i nya huset! Så fint!

Imorgon väntar ett besök hos BM!


Lång dag!

Så där ja! Då var aktionen slut! Idag var det mer folk än förra helgen, tur de! Vi hade ju tur med vädret också, kom inget regn. Kakan tog slut idag, så behövs fler till nästa vecka! Fynda en gammal matstol till liten idag! Riktigt nöjd!

Hade tänkt slappa i soffan nu men tven strejkar! Så får gå och ta hand om disken och annat plock som finns att göra!


Söndag!

Idag är det söndag och förhoppningsvis sista aktionen utomhus! Men idag håller vi tummarna för finare väder och mer folk! Idag kan ingen klaga på fikat för idag finns det hembakat! Sockerkakan eller Sverige kaka som den heter är på plats i vagnen!

Känner mig riktigt trött idag! Har inte sovit allt för bra inatt! Börjar bli obekvämt att sova nu, är inte alltid så lätt att hitta ett bra läge att sova i!

Men nu blir de aktion sen ikväll blir det nog plock hemma! Om orken finns!


Grodan!

Mamma va snäll och har sytt en liten vetekudde till liten! Perfekt att värma upp bilbarnstol och vagn när det är kallt ute!


Lördag!

Nu är soffan på plats! Så nu ska jag fixa med allt smått runt om kring! Kommer bli såå bra, känner det innan de ens är klart! Hihi! Får lägga upp lite bilder sen!

Har även kommit på att det skulle bli mycket bättre om byrån blev vit där på hallen! Så det får väl bli mitt kommande projekt innan bebben kommer! Om jag hinner! Har ju massa andra projekt igång nu också!


RSS 2.0