Förnya!

Idag kan jag äntligen börja göra om i köket! För nu har våran julklapp kommit upp på väggen, blev såååå bra! Så nu ska det piffas och fixas! Men lite smakprov får ni redan nu






Sammandragningar

Sammandragningar och åter sammandragningar! Gårdagen innehöll inte många lugna stunder, de avlöste varandra nästan hela tiden.. O där emellan var det nå andra kramp liknande i höger sida som irriterade! Men grejade iallafall, även fast det var som det var! 

Imorgon bitti måste jag upp i tid för då ska jag ringa läkaren i Gimo igen! Får se vad hon säger denna gång.. Sjukskrivning vet jag ju att det blir, till en viss % iallafall! Hon ska väl undersöka och bedöma igen.. Denna gång har hon ju även anteckningar från förlossningen att kolla på.. Så får se.. 

Finns det andra där ute som haft jobbiga sammandragningar? Vad gjorde ni isåfall för att lugna de? Blev det lugnare eller värre mot slutet? 

Underbara bilder

När vi var ute i DC igår så passade moster på att knäppa lite kort på prinsen! Så fina.. Det är tur han har en moster som älskar att knäppa kort!







Julafton

Lite bilder från dagen



 







Godmorgon

Så då har sambon åkt till jobbet och jag kan ligga kvar och dra mig.. Milo brukar ju oftast sova till åtta iallafall! 

Trodde nästan jag skulle dö av törst när jag vakna idag!! Men fyra-fem glas vatten senare så känns det mycket bättre!! Å Gud så gott det var.. Att helt vanligt vatten kan smaka så gott.. Helt galet!!

Idag väntas bus med Freja och Elin! Sen ska vi gå och träffa tomten som idag befinner sig på Ica! Sen blir det en tripp till Uppsala..

Men först ska jag sova lite till!





Mysdag

Idag har vi bakat pepparkakor! Så jag, Milo och morfar har haft en riktigt mysig dag! Blev många kakor och vissa ska vi ha lite glasyr på.. Men de fixar vi nog inte idag! Det doftar så gott när man bakar.. 

Svärmor och svärfar var förbi på kvällen.. Milo blir alltid lika glad när vi får främmande! När dem var här passa jag på att klippa håret på Robin, fick en helt ny sambo! Blev riktigt bra! Även Milo fick ny frisyr! Men det är inte lätt att klippa håret på ett litet busfrö som gör allt annat än att sitta still! Får kolla bättre imorgon om de behöver bättras lite.. 

Nu blir det sängen! Imorgon väntar läkarbesök i Gimo på Mvc mottagningen! Får se vad hon säger!





Första egna tidningen!

Igår kom första numret av bamse för de yngsta! Så nu har Milo fått sin första egna premunation av en tidning! Så igår och idag har vi kollat och läst.. 





För en bra sak!

Jag blev varm i hjärtat när jag lästa på FB idag! Jag hoppas många hjälper till! För det behövs inte så mycket om många hjälper till! 

Jag och syrran fick ihop en hel bil med saker till helgen som var! Nu hoppas jag att denna givmildhet finns även denna vecka! För tillsammans kan vi hjälpa många människor som behöver det! 

Detta inlägg på FB läste jag 



Detta inlägg kommer från Ica 



Jag tänker hjälpa, tänker du?

Soppkök Uppsala

Idag gick lasset med alla kläder, filtar och leksaker till Uppsala! Jag och syrran åkte med en välfylld bil, jag fick knappt plats! Med en lite obekväm resa in till Uppsala gör inget då det går till dem som verkligen behöver dessa saker!

När vi kom in fick vi hjälp att bära fram alla påsar!  O när alla påsar var på plats tacka dem så hemskt mycket för att vi fått ihop så mycket saker! 

Nu på kvällen var jag i kontakt med dessa personer som håller i soppköket och dem tacka åter igen för alla saker! Tror det hade varit många som var väldigt tacksamma för barnkläder och leksaker! För efterfrågan efter barnkläder har blivit betydligt större! 

Jag är jätte glad att vi lyckades få ihop så mycket saker! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Tillsammans med er underbara människor som lämna saker till mig och syrran kunde vi hjälpa och glädja andra! Det värmer mitt hjärta att det finns dem som fixar soppkök och även att många vill hjälpa till att skänka kläder och annat som behövs! 

Ett extra stort tack till lilla Maja som själv plocka ihop leksaker som hon ville ge till andra barn så här i juletid! Dina leksaker kommer verkligen glädja något/några andra barn! 


Åter igen tusen tack för alla saker ni hjälpte till att samla ihop!

Julgodis

Denna har gett mig massa insperation till att baka massa julgodis! Måste bläddra lite till... 





Fredagen den 13

Otursdag enligt vissa, turdag enligt mig! Eftersom jag klara mitt körkort just en fredag den 13:e!

Idag är det lucia, så ikväll blir det nog glögg och pepparkakor! Ska även pynta granen och slå in lite mer julklappar. Robin tycker jag är lite väl julgalen ibland.. Men jag vill kunna njuta av en fin julgran längre än bara några dagar! 

Skulle behöva städa och plocka undan också, så man kanske ska passa på när Milo sover! Men har grymma sammandragningar även idag och dem blir ju allt annat än bättre när jag grejar!! Så galet irriterande!

Finns det någon som har tips på vad man kan göra för att lindra dessa sammandragningar? Skulle bli väldigt tacksam!

Energi och sammandragningar!

Idag har jag fått lite gjort här hemma, grejat med tvätt, dammsugit och torkat golven.. Har haft massa energi, så underbart! Ska fortsätta greja efter maten! För nu står matlagning på schemat..

Men har haft sammandragningar från helvetet idag!!! Så irriterande när man för en gång skull har massa energi! Men bara att bita ihop och fortsätta ändå.. 




Mys<3

Trött prins




Tidig kväll=tidig morgon!

Igår gick vi isäng tidigt hela familjen! Var väldigt skönt och behövligt kan jag lova! Iallafall för mig! Så vid sex imorse var vi pigga hela familjen! Så jag och Milo kollar på film och äter äppelbitar, mysmorgon! 

Får se vad denna dag har att bjuda på! Tror morfar skulle komma förbi och hämta Milo under dagen.. Var promenad dags på G tror jag.. Får se vad som mer händer under dagen! 




Måndag

En helg har passerat och så även första advent! 

Ringde Östhammarshem nu på morgonen och sa att vi haft kallt hela helgen! Var tydligen inte bara vi!! Så under dagen NÅGON gång skulle det komma någon och kolla på det! Kan tycka att de ska komma omedelbart! Men där verkade vi tycka olika.. Hoppas det kommer någon snart, för det är inte skönt här hemma nu!

Idag ska vi ner till BVC! Ska bli spännande att se hur prinsen växt.. Sen blir det lek och fika med Freja och Elin! Var länge sen vi träffades nu! Tror Milo kommer bli jätte glad att få leka lite med Freja idag!

Sen får vi se vad dagen har mer att bjuda på! Lite julklapps inslagning kanske?




RSS 2.0