Ledig

Idag har jag varit ledig.. Men sov bort halva dagen, jag som skulle upp runt tio.. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig.. Har städat lite idag med, så nu är det inte så mycket kvar.. Ska göra fördigt imorgon efter jobbet.. Gjorde en jätte god pastasallad idag.. Med pesto, är ju så himla gottis.. Snart blir det lite jordgubbar, kunde bara inte låta bli att köpa.. Har tre dagar kvar till semester nu.. Ska bli riktigt kul!!


Midsommar

Igår var det midsommarafton.. Hade riktigt trevligt, även fast man var nykter.. Först tog jag med Mille, Abbe och Ludde till herrgården.. De köpte massor med lotter och väldigt mycket vinster vart det också.. Sen vart det mat uppe på logen, riktigt mysigt.. Sen körde jag massa folk hela kvällen typ.. Var upp till herrgården på kvällen och träffa massa folk.. En väldigt lyckad kväll tycker jag!

Internet

Nu har jag fått tillbaka mitt internet=D Underbart.. Hihi.. Snacka om att man har saknat att sitta vid datorn på kvällarna.. Men nu kan man komma tillbaka till sina gamla vanor!!

Mysko

Mitt humör är så himla mysko just nu.. Ena sekunden är jag jätte glad och sen helt plötsligt skulle jag kunna börja gråta.. Har aldrig varit så här förut.. Orkar inget heller, blir trött för lilla minsta.. Vart helt död av att gå till affären igår.. Sen nu på jobbet har jag varit lite små yr.. Börjar bli trött på att må dåligt nu..

Studenten!

Idag känns det som att alla ska ta studenten.. Sitter på jobbet just nu och är lite små stressad.. Har massa saker att fixa när jag kommer hem.. Emelies saker är ju inte klara på långa vägar.. Satt uppe till två och fixa med det.. Men slutar kl ett idag iallafall, så jag hinner nog fixa allt.. Sen ska jag fixa blommor med.. Har massa jag ska åka runt till sen=) Men det blir bara kul..

Vill inte....

Jag orkar inte må så här!!! Vad är det för fel på mig:'(


RSS 2.0