Morfar mys!

Milo har myst med morfar en stund nu på morgonen! Så kul att se att han känner igen rösten när morfar kommer!


Torsdag!

Igår var vi till kyrkis och vägde och mätte! Han hade äntligen börjat gå upp ordentligt! Mammas duktiga pojke!

Idag har vi bara tagit det lugnt! Men snart ska vi ta oss upp till affären och handla lite! Sen får vi se om vi bakar lite kanske! Sen kanske vi får middags gäster!

Har även tagit fram julkartongerna! Så vi ska kolla igenom vad vi har för kul! Längtar till söndag nu!

Trivs i mamma o pappas säng!


Morgon!

Nu har vi våran morgon mat stund jag och Milo! Sen blir det till att sova en stund till! Han har turen och får sova i mamma och pappas säng på morgonsidan!

I måndags åkte vi till thun's jag, Milo och morfar! Vi hittade massa fint! Blev några julklappar rikare också! Det gillas! Även jag fick en julklapp i förskott av pappa!

Igår kom först morfar över och åt lite frukost! Då kunde jag även passa på att ta en dusch och gå till affären, så Milo fick sova vidare! Så det var en stolt morfar som var barnvakt! På eftermiddagen kom BVC sköterskan på besök, så vi fick lite information och lite papper! Milo fick även en tid hos läkaren efter jul!

Sen blev det promenad med Frida och en sväng in på indra! Vi hitta massor av fint! Sen på kvällen kom Frida och Gustav och kolla på hockey! Äntligen så blev det en seger för Brynäs!!!

Idag blir det en tripp till kyrkis, måste vägas idag eftersom vi inte hann det i måndags! Sen kommer mormor hit och myser med oss!


Kväll!

Helgen har snart passerat! Har varit en mysig helg!

Nu sitter jag och kollar på Beck och ger Milo lite mat! Sen blir det till att sova så vi är pigga till imorgon! För imorgon ska jag och Milo åka till thuns med morfar Sven-Olof! Var jätte länge sedan jag var där! Så hoppas vi hittar något kul!


Glädje!

Min underbara kille! Mamma älskar dig<3


Kläder!

Idag har jag och Milo hälsat på inne på jobbet! Andra besöket där! Sen hälsa vi på Milos gammel farfar som hade blivit lite dålig! Vi hoppas han får komma hem snart!

Sen blev det en tur på gränby! Så Milo har fått lite mer kläder! Lindex hade mycket fint till pojkar! Även Robin och jag fick med oss lite till oss själva! Även två julklappar blev det!

Nu är det mys i soffan som gäller!


Natt!

Nu är det matdags! Har en duktig kille som sover bra! Får se om det fortsätter så eller om han väljer att ändra sina sovvanor sen?!

Igår va vi på kyrkis och vägde! Vikten hade vänta nu så det kändes skönt! Jag har även slutat med min medicin nu så han ska förhoppningsvis slippa magknip nu!

Blöjbyte nu sen ska vi sova igen! Go'natt!


Måndag

Idag var sista dagen vi fick ha pappa hemma.. Imorgon återgår han till jobbet! Så nu får vi återgå till vardagen! För Robin den gamla och för mig den nya! Nu är det jag och Milo som ska lära oss den nya vardagen! Få allt att funka och flyta på!

Det blev en tur till Östhammar på förmiddagen för att skriva papper. Sen ett besök på BVC när vi kom hem. Vikt, längd och lite prat blev det! Vi boka även in ett hembesök nästa vecka!

När vi kom hem fick vi lite besök! Emelie, Simon och Elin.. Milo fick jätte fina laban kläder!

Nu sitter vi och myser och kollar på tv!


Kärlek!

Tänk att man kan vara så underbart fin<3


Fredag!

Nu är det helg igen! Vi skulle ha firat syster idag men hon var lite trött, så det blir kanske lördag eller söndag istället!

Pappa var snäll och bjöd på fika på hembagerit idag! Riktigt gott! Sen posta vi alla Milos papper! Har även pratat med BVC, så på måndag blir första besöket dit! Så får vi se om har växt något, för ökat lite i vikt har han iallafall!

Får se vad kvällen bjuder på! Blir nog mys framför tven!


Papper!

Ska fixa alla papper till Milo nu, så man har det gjort! Både till Skatteverket och fylla i allt till hans försäkring så vi kan skicka in det idag! Vi har även ringt och fixat tid i Östhammar för att skriva på lite papper om vårdnaden och faderskap! Eftersom vi inte är gifta måste man göra det!

Men det är skönt att få alla papper klara! Så det inte glöms bort! Sen blir det nog till att vila lite! Är mycket piggare, men blir ändå trött när jag grejat ett tag! Så bara att vila så mycket som möjligt så man blir bra!


Hemma!

Så skönt att vi fick åka hem igår! Mår mycket bättre, men ska ta det lugnt några dagar nu! Ska äta antibiotika i en vecka också!

Men tänk så skönt de kan vara att sova i sin egen säng! Var länge sen jag tyckte den var så här skön! Även lilla Milo verkar ha trivts att sova själv i vaggan! Det var första natten för honom i den! Men han verkade trivas bra där!

Mata färdigt nu sen ska vi sova vidare!


Natt!

Nu är det mat dags för min lilla plutt. Det var en bra tid han vakna för jag ska snart få min fjärde dos med antibiotika. Så det var skönare att Milo väckte mig än att ssk gör det!

Vi hoppas på hemgång imorgon.. För nu vill vi inte vara kvar här längre! Det är mycket skönare att vara hemma! Men vi kommer få ta det lite lugnare när vi kommer hem.. Med massor av vila så jag blir frisk!


Kärlek!

Älskar mina killar så fruktansvärt mycket! Det är en magisk känsla att se dem tillsammans! Ni är lycka för mig<3


Mys!

Idag är det mys som står på schemat hela dagen! Bara ta det lugnt! Vi har bara legat på soffan sen vi gick upp!

Vi har en riktigt livsnjutare.. Han äter, är vaken en stund och sover! Han är alltid nöjd, om han inte blir jätte hungrig! För då har han lite humör!

Mamma och pappa älskar dig lilla Milo


Måndag!

Igår blev det en sväng på julmarknaden igen! Fick en jätte fin tomte av mamma! När vi kom hem kom moster Marie över på fika. Blev även smörgåstårta igår som mamma gjort, super god var den!

Sen låg jag bara och sov hela kvällen, mådde inge bra alla! Tror jag hade lite feber!

Nu är det mat dags! Mammas pojke sov jätte bra även inatt! Tror även min feber har försvunnit! Skönt!


Lugnt!

Nu är det matdags! Tycker denna stund är så mysig, även fast klockan inte är så mycket! Åh mammas fina lilla kille!

Igår var vi på julmarknad i herrgården! Så Milo fick sina första fårskinstofflor, lite stora än bara. Men de är nog riktigt varma och sköna! Sen träffa vi gammelfaster Maggan en stund! När vi kom hem så kom Josefine över, hon hade med sig en jätte söt nalle till Milo!

Sen blev det mys i soffan på kvällen till så mycket bättre!


Vacker!

Sitter och har världens vackraste lilla pojke i famnen! Han är helt underbar! Kan sitta och kolla på honom hur länge som helst..

Han har precis ätit så nu är han hel nöjd! Som vanligt! Han äter och sover, för det mesta! En riktigt snäll kille är han.. Så mamma och pappa har det riktigt bra!

Senare idag ska vi hälsa på Robins gammelfarmor som väldigt gärna ville se lilla Milo! Men först blir det fika med morfar!


Kärlek!

Sitter med en helt underbar liten kille i min famn! En hungrig liten kille är det.. Glömde att ta med något drickbart till soffan*typiskt* Jag blir oftast väldigt törstig när det är amningsstund, så måste lära mig att ta med vatten!

Första natten hemma har gått jätte bra, han har låtit sin mamma sovit lite mer denna natt!

När vi kom hem igår på kvällen så kom det lite besök! Morfar, farmor, farfar, moster med familj och gammel mormor! En riktigt mysig stund!

Idag kommer det lite mer besök! Det är tur att alla inte har samma arbetstider för då hade det blev mycket besök på samma gång! Nu kommer alla lite utspritt under dagen vilket är bra!

En stolt kille som äntligen fick hålla i lilla kusinen <3


Mirakel!

Nu är han här vårat lilla mirakel! Helt fantastiskt är han! Kan inte sluta titta på honom <3


Söndag!

En helg har passerat och ingen bebis har valt att kika ut! Så imorgon ska vi in för bedömning och koller av liten i magen! Så får vi se vad som händer!

Men nu blir det till att mysa ner sig i soffan och kolla på film!


Hallå där inne?!

Lilla liten! Det är dags att komma ut nu.. Vi längtar efter dig.. Inte bara vi tror jag! Känns som alla vill att du ska komma nu..

Men du verkar ha det bra där inne.. Men jag kan lova dig att du får det mycket mysigare här hos mamma och pappa! Vi längtar tills vi får hålla dig i vår famn..

Våran BM sa att du hade mycket plats att röra dig på där inne.. Men jag tycker det känns som du har det trångt där inne.. När du snurrar och bökar där inne så känns det ju inte som du har något plats alls! Din pappa blev helt förvånad hur du levde om där inne! Han både såg och kände väldigt tydligt i veckan då du hade något av dina små pass där inne!

Så lilla liten, vi vill väldigt gärna träffa dig nu <3


Godmorgon!

Har varit vaken dryga timmen nu! Så jobbigt att man inte kan sova vidare som man gjorde förr, trots att man är kissnödig! För nu är det omöjligt! Men jag tror inte det behövs något besök hos doktorn idag iallafall! För foten är något bättre kändes de som, iallafall om man går på rätt sätt!

Igår kväll hade vi besök av Emelie, Henko och lilla Liam! Så det var bebis mys på hög nivå! Sååå mysigt! Åh tror vi längtar efter våran plutt ännu lite mer nu! Så vid nästa träff hoppas vi att även våran tittat ut!

Robin och Liam!


Lilla liten!

I tisdag var det sista besöket hos BM! Allt såg bra ut som vanligt. Hon fråga om vi visste om det var en flicka eller pojke och så var hon lite nyfiken på vad vi hade pratat om för namn!

Eftersom vi gått över tiden så ringde hon till akis och bokade en tid nästa vecka för kontroll! De behöver kolla upp så allt ser bra ut där inne i magen! Så den har tillräckligt med fostervatten och att flödet i navelsträngen är bra och lite annat!

Utifrån vad proverna visar och hur mycket det är på förlossningen så kommer vi få en tid för igångsättning!

Men jag hoppas att liten väljer att komma ut innan!


Aj!

Promenaden igår slutade inte så bra eller den hann knappt börja! Stuka foten redan på gården!! Men kämpa mig upp till till herrgården, men vi fick vända för att jag knappt kunde gå då! Mamma linda om foten när vi kom hem och på kvällen tyckte jag att det kändes ganska bra.. Men så fort lindan åkte av gjorde det genast mycket ondare!

Men jag trodde det skulle kännas bättre nu på morgonen! Men ICKE! Har kämpat mig ner och sen upp för trappen här för en stund sedan! Det var inte så lätt! Den värker och bränner, känns som något ska slitas sönder inne i foten när jag tar ett steg! Så trappgång blir det inte mycket av idag! Ner nu snart och sen upp ikväll när man ska sova!


RSS 2.0