Natt, ledig och städa!

En natt vecka har snart passerat och jag är ledig helgen! Hade sett fram emot att få tillbringa den med mitt hjärta.. Men han blev tvungen att åka iväg och jobba och ska vara borta hela helgen.. Saknar honom redan. Hoppas han hinner hem på söndag innan jag ska iväg till jobbet!

Så denna helg får jag försöka hitta på lite annat! Tror Albin skulle komma över imorgon kväll och kolla på film med sin gamla moster*Glad* Tror vi ska kolla på filmen "Jag saknar dig"..

Idag ska jag nog försöka göra fint åt Gottfrid och Ivar! Måste kolla upp lite om det är något speciellt man ska tänka på! Sen ska sovrummet städas lite.. Skulle behöva sätta upp lite krokar i hallen också. Så kanske ska fråga svärfar om han vill hjälpa mig med det under helgen! Ska försöka få lite ordning i den extremt lilla hallen! Har en förmåga att bli väldigt rörigt där! Ska ta bort möss och vant korgen som står i trappen också.. Blir även andra kläder som hamnar där och det var inte meninga från början.. Så jag har lite att pyssla med i helgen!

Men först ska jag sova lite! Sen ska jag ta i tur med saker!




RSS 2.0