Julklappar, ikea, jul och fixa!

Hoppsan då har man råkat köpt en liten julklapp och fler lär det bli under nattens timmar! Ska vara ute i tid i år!

Tidigare i veckan åkte jag och mamma till IKEA, jag skulle BARA köpa matlådor.. Men kom hem med en massa fina julsaker*GLAD* Mamma bara skratta åt mig när vi kom till tasjälv lagret där jag fick syn på alla fina jul saker! Oj oj oj! HAde kunnat handla hur mycket som helst! Men det blev lite fina papper, julgrans pynt, snören, kort och etiketter! Plus lite annat också! Glad tjej var jag när jag gick ut!

Under helgen har vi grejat massor på övervåningen! Så på TISDAG ska vi sova i vårat sovrum, gud så jag längtar! Känns såååå underbart och det kommer bli sååå fint kan jag lova! Så imorgon när man vaknar så ska jag fixa lite till!



Två av sakerna som jag köpte på ikea!
   


Julklappar´s planering!

Som vanligt sitter jag och kollar efter lite julklappar, har hittat lite saker som jag tror kommer bli bra! Har ju lite mera tid att sitta och kolla.. Men har bestämt att jag ska vara klar i tid i år! Helst ska allt vara klart innan planet går ner till solen och värmen! Måste kolla runt vad alla i familjen önskar sig också, vet redan vad vissa önskar sig! Så jag vet iallafall lite vad ja ska kolla efter!



Har även hittat en lite saker som jag själv önskar mig! Man hittar så mycket fint när man sitter så här och kollar runt! Så tror även jag kan få ihop en önskelista!

Fjådor, United och Liv <3

Nu har den tredje lilla missen kommit hem till oss! Såå söt.. De trivs ihop alla tre, så det känns bra! Var lite orolig att hon skulle hamna lite utanför! Men de busar, äter och sover ihop alla tre!

Lyckades få kissarna stilla en liten stund i lördags, så jag kunde få en liten bild!

Nu har vi lyckats bestämma namn på våra älsklingar också! Det tog lite tid, men nu!

Den gråa pojken heter Fjådor
Den sköldpaddsfärgade flickan heter United
Den grå och vita flikan heter Liv


Kärlek!



När jag tittar på denna bild pirrar det lite extra i magen!
Jag kommer så väl ihåg när jag tog denna bild..
Du var inte min då, men på ett underligt sätt så önskade jag att du var det!
Du fick mig att le inombords!

Nu är du min och det är så himla underbart!
Hoppas du vet hur mycket du betyder för mig och vad du gör för mig!

Du gör mig till den lyckligaste personen!
Älskar dig!


Hemmamys med den bästa!

Längtar tills på söndag! Då blir det spa mys hemma på kvarngatan, underbart skönt! Pyssla om fötter, händer, hår och ansikte! Blir massa massage också!

Även äta lite goda nyttiga saker! Blir frukt och grönt! Mums!

Så nu sitter jag och letar efter lite tips hur man ska fixa och trixa! Finns massa kul saker man lätt kan ordna hemma!


1 dl olivolja 0,5 dl strösocker 1 msk grädde/mjölk - Blir lätt en kroppspeeling att njuta av i duschen!

Knäck 2-3 äggulor och blanda dem med lite olivolja - Blir lätt en härlig hårinpackning! Gnugga in det i hår och hårbotten och låt det sitta i 30 minuter. Skölj sen noga ur håret.

En härlig behandling för torra händer:
DU BEHÖVER
: 3 dl olivolja och 3 tsk pressad citron eller citronjuice
VARFÖR: Olivoljan verkar läkande på torra partier och citrondoften piggar upp.
GÖR SÅ HÄR: Värm olivoljan så den blir ljummen och blanda sedan i citronsaften. Häll över oljan i en skål och doppa händerna i blandningen. Låt verka cirka tio minuter. Har du riktigt torra händer kan du upprepa behandlingen två tre gånger i veckan.

En härlig skrubb för fötterna:
DU BEHÖVER
:
2 dl socker och 2 msk yoghurt
VARFÖR: Sockret hjälper till att lösa upp torr hud och ta bort döda hudceller. Yoghurten hjälper fötterna att återfå sin naturliga fuktbalans.
GÖR SÅ HÄR: Blanda sockret och yoghurten i en skål. Massera in blandningen på torra och rena fötter och låt verka ett par minuter. Skölj av med kallt vatten och massera sedan in fötterna med en skön lotion.

För ansiktet:
Steg 1. Ångbad
Se till att öppna upp porerna före alla former av ansiktsbehandling eftersom slaggprodukter utsöndras. Du gör det bäst genom ett vanligt hederligt ångbad.

Gör så här:
Koka upp två liter vatten och häll i en stor skål, dra en stor handduk över huvudet och sänk ansiktet över skålen. Blir det för varmt under handduken, släpp in lite luft då och då. Sitt i minst tio minuter och torka sedan ansiktet.

Steg 2. Ansiktspeeling
1/2 dl strösocker
1 msk olja

Gör så här:
Blanda ihop ingredienserna och peela med lätta, cirkulerande rörelser för att avlägsna döda hudceller. Sedan är du redo för ansiktsmask.













En härlig dag!

Oj vilken härlig dag jag haft! Var upp med Robin en sväng imorse innan han skulle åka till jobbet, sen kröp jag ner och sov lite till.. Eller lite till, vakna när han kom hem från jobbet vid halv tolv! Så då kom han och lag sig, så vi låg och myste och kolla på film!

Sen åkte vi ut till syster en sväng.. Fick åka fyrhjuling en sväng med hjärtat.. Oj så rädd jag var, tyckte de gick alldeles för fort*skratt* Sen tog vi med Emil och Albin ner till bageriet! Sen åkte vi upp och fill kyrkan i film! Vi tände lite marschaller och gick runt där en stund! Så lugn jag blev i kroppen när vi gick där hand i hand! Måste nog åka upp dit oftare!

Åkte förbi svärmor en sväng och innan vi åkte hem och åt och kolla lite på fotboll! Lilla Fjådor var väldigt intresserad han med! Han satt precis framför tven och försökte ta bollen! Han såg så söt ut våran lillkille!



Älskar höstens färger!

Underbar doft!

Denna doft skulle jag mer än gärna vilja ha stå på mina badrumshylla! Den luktar sååå gott!
Snälla ge mig!




Estonia!

Tror min syster har smittat av sig lite!
Har blivit väldigt intresserad av Estonia och hur det kommer sig att den sjönk!
Är det så som de säger att bogvisiret var dåligt och släpte eller ligger det någonting annat bakom förlisningen.. Det finns mycket konsigheter om vad som kan ha hänt!


 Om det nu var så att bogvesiret släpte, varför är då allt så hemligt?
Det fick absolut inte bärgas, utan bli begravt på havets botten!
Men varför? Är det så att det finns någonting kostigt som som inträffat?

Kommer att ha massor att läsa och kolla på inatt!










Ikea!

Dessa fina saker skulle passa bra hos oss! Blir nog till att införskaffa så småning om! Älskar den blanka serien bestå burs, från ikea! Men frågan är vilken färg som skulle passa bäst hos oss! Jag är väldigt sugen på den röda, tycker den är sååå snygg! Men även den gråa och den svarta är ju snygg.. Hmm.. Får se vad vi bestämmer oss för! Om vi nu ska byta.. Men spana runt och kika lite kan man alltid göra! Även fina saker som skulle passa vårat sovrum!













Underbar väska!

Har hittat en väska som jag blivit helt kär i!
Den är sååå himla snygg, måste nog införskaffa mig en sådan sen!
Eller jag ska köpa en sen, måste vänta tills efter utlandsresan bara!
Sen blir den min!

Sen finns det ju extra tassels att köpa till om man vill ändra lite på väskan*skratt*










Även denna lilla bok skulle göra sig fin här hemma!



RSS 2.0