Onsdag!

Idag kom mamma och Loke ner till Österby tidigt! Mamma har bilen på verkstad så då får vi umgås hela dagen!! Så satte mamma i jobb när hon kom! Hon fick äran att massera mina fötter länge*skönt* Vi har även hunnit med ett besök till indra och ätit lite lunch!

Nu sitter jag och Loke och väntar på att hon ska komma tillbaka från sjukgymnasten! Vi vill ju ut på promenad nu! Blir nog en sväng runt kärleksstigen!


Sockor!

Mormor kom med sockor till liten idag! Så söt!


Tisdag!

Snart är det dags att fixa till sig lite innan det blir bussen till gimo! Var länge sedan man åkte buss dit.. Får se hur alla värden och så är idag hos BM.. Hoppas på att det ser bra ut!

Lilla buse där inne i magen vi vill att du ska komma ut nu! Vi längtar ju massor efter dig! Allt är ju klart här hemma tills du ska komma, så du behöver inte vara orolig för det!


Ännu en tidig morgon!

Har varit vaken sen någon timme tillbaka! Börjar bli tröttsamt att vakna så tidigt!! Hoppas jag kan sova en stund på soffan sen när hjärtat åkt till jobbet! Det jobbiga med att lägga sig på soffan är att man oftast blir så seg resten av dagen! Men det lär kanske behövas för annars kommer jag väl vara helt slut på eftermiddagen, eftersom man vaknat innan fyra på morgonen!

Idag blir det buss till gimo för sista besöket hos BM.. Länge sedan man åkte buss nu! Men det ska nog gå bra!



Grå och trist!

Idag känner jag mig precis som vädret där utanför fönstret.. Allmänt grå och trist! Blä för dessa dagar!!

Känner bara för att sova bort hela denna dag! Dra täcket över huvudet så man slipper se allt det trista!! Snälla kan inte denna dag bara gå lite fortare så den tar slut snart!



Tidig morgon!

Har varit vaken sen hjärtat åkte till jobbet! Så nu har jag druckit te och ätit macka! Gott! Lär väl försöka få i mig mer te!

Sitter och kollar lite på löshår.. Skulle vara kul att fixa till håret lite.. Fast jag ser fram emot att jag snart får färga håret igen! Var länge sen nu.. Just nu känner man sig inte allt för fin alla dagar!

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund med benen högt och försöka prata med bebben i magen och säga att det är dags att komma ut nu!


En vecka sedan!


En lugn dag!

Snart har ännu en dag passerat utan att någon bebis verkar vilja titta ut! Just nu har plutten hicka där inne, en mysig känsla! Jag och hjärtat satt och prata efter maten om hur mysigt det kommer bli när liten kommer..

Men liten verkar trivas i min mage! Eftersom den väljer att stanna där inne!

Idag har vi bytt däck och tvättat bilen! Är inte det lättaste när man är en riktig tjockis*skratt* Har för övrigt varit en lugn dag! Sitter i soffan och myser med en kopp te nu! Är nog så min kväll kommer se ut idag..


Söndag!

Denna dag började med en mysig frukost i soffan med en bra film! Verkar vara ett underbart väder idag också! Tror de får bli en liten promenad sen! Tror det skulle vara skönt.. Man blir så pigg av solen! Underbara ljus!

Sitter och lyssnar på låtarna från så mycket bättre som hade premiär igår kväll på fyran! Vissa låtar är riktigt bra!

Du lilla bebis i magen kan du inte ta och komma ut till mamma och pappa nu? Vi längtar efter dig! Är så nyfiken på vem du är<3


Lördag!

Igår blev det frukost hos svärmor och svärfar.. Sen en liten promenad i skogen, så härlig luft ute igår! Den kändes verkligen frisk! Eftersom vädret var så underbart blev det även krattning av gården.. Så liiten går men så jäkla mycket löv!! Men fint blev det!

Sen på kvällen blev de mys i DC! Vi spela spel, drack glögg och åt pepparkakor! Gud så gott det var! Helt sjukt! Även lite julmusik blev det! *skratt* En sån kväll måste göras om snarast!! För Gud så kul vi hade!


Nöjd!

Tyckte jag var värd detta armband nu i VÄNTANS tider! Riktigt nöjd


Tidig morgon!

Som vanligt vaknar jag tidigt.. Fast denna dag av klockan, hatar det ljudet! Iallafall när ingen ska upp!!

Hatar att se mig själv i spegeln på morgonen nu!! Ser helt knäpp ut! Sjukt att man kan bli så svälld! Tror inte silikonläppar är något för mig iallafall, inte efter att man sett hur man ser ut nu varje morgon!! Blä!!

Nej nu ska ja försöka sova lite igen!! Sen får vi se vad denna dag bjuder på..


Torsdag!

Igår kväll kom älskade syster över, så vi satt och prata och drack julmust halva natten! Riktigt mysigt!

Idag har varit en lugn dag! Jag och älsklingen var ut på en skön promenad! Man behöver röra lite på sig.. Var sån frisk luft ute idag, så skönt! Men bebis verkar inte ha någon lust att komma ut iallafall.. Hur jag än försöker! Försöker hålla igång så mycket som möjligt, men de verkar inte hjälpa!

Mamma var förbi här för en stund sen och visa en liten socka hon stickat åt liten! Så söt.. Nästa skulle bli klar ikväll!

Nej nu ska jag kika på lite hockey!


Onsdag!

Idag kom bästa mamma över och hjälpte oss att tvätta och tejpa fönster! Hade inte tänkt på att de var så skitiga som de var, men nu ser man stor skillnad! De blev riktigt blanka och fina! Sen är fönstren i vardagsrummet tejpade inför vintern! Så nu lär det inte dra kallt! Köksfönster och sovrumsfönster tar vi en annan dag! Så tack snälla mamma för hjälpen! Det är guld värt!

Nu ska jag ta och städa och tvätta lite! Less på att bara gå och vänta nu!! Så måste sysselsätta mig lite!


Tidig morgon!

Jaha så vaknar man efter bara några få timmars sömn!! Igen.. Blä för att sova dåligt! Tror jag ska göra lite te och ta en liten macka! Så får man se om man kan sova efter det kanske..

Igår sov jag först halva dagen.. Men fick ändå lite gjort på eftermiddagen! Så är ganska nöjd ändå! På kvällen kom Tina över på fika.. Det var inte igår, så var riktigt kul att träffas! Får inte gå lika länge igen tills nästa fika bara! Även Frida och Gustav kom över på lite fika och soffhäng! Vi hade riktigt kul åt hollywood fruar. *skratt* Det var en härlig säsongsavslutningen måste jag säga!

Får se vad denna dag har att bjuda på?! Kan ju alltid hoppas att liten väljer att kika ut!!


Tisdag!

Idag har varit en trötthets dag istället... Sovit till nu typ! Igår höll jag igång hela dagen och idag sovit bort halva! Känner mig som en jag vet inte vad idag, är galet svälld i kroppen!! Hoppas det lägger sig lite snart, för annars kommer jag inte kunna visa mig ute idag!!

Igår kväll var vi och hälsade på lilla Liam! Gud så söt han är.. Så igår fick Robin träna på att hålla liten bebis.. Tänk snart har vi också en liten tussis hos oss, hoppas vi! Känns som h*n kommer stanna i magen länge!


Ingen som har lite råd att ge om hur man får igång förlossningen?!


Energi kick!

Idag verkar jag ha lite mera energi igen.. Har varit vaken sen älsklingen åkte till jobbet! Så nu ska jag plocka lite här hemma! Får passa på nu, ifall tröttheten kommer igen! Men jag hoppas energin håller i sig hela dagen!

Har kikat lite på Ikeas hemsida och upptäckte att julsakerna har börjat komma in! Tyckte det kändes riktigt kul, måste dit snart! Helst nyss! *skratt* Tror det blir ett besök där i helgen!

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den och ladda en ny maskin!


Känns som igår!

Det känns som det var igår vi satt och kolla olika sidor och läste om det lilla livet som fanns där i magen!! Det var lika spännande varje vecka för att se hur den växte och vad som hände där inne!! O vi tyckte det kändes som en EVIGHET tills oktober!

Sen kom maj och dags för ultraljud.. Vi fick äntligen se den första skymten av liten.. En livlig krabat som inte riktigt ville samarbeta med barnmorskan som gjorde undersökningen! Men vi fick till slut bilder och hon såg att allt var bra! Det var en så fantastisk känsla att se hur det sprattla och levde om där inne!!

Nu har vi kommit ända till oktober och imorgon är dagen då liten är beräknad! Känns så konstigt att tiden som vi tyckte skulle gå så sakta har gått så fort ändå! Men nu är snart den livliga lilla krabaten hos oss.. Får se när h*n vill kika ut till oss!!

Mamma och pappa längtar så fruktansvärt efter att få träffa dig!


Tidig morgon!

Jaha så vaknar man efter bara någon timmes sömn!! Kul!! Vet inte riktig vad jag vakna av idag.. Var det som vanligt för att man är konstant kissnödig eller var det för att någon verkligen tok skrek utanför?!

Jaja får väl försöka somna om.. Som tur är brukar det gå ganska bra! Men först dricka lite.. Är väl inte konstigt att man är konstant kissnödig när man även är konstant törstig!!

Längtar tills älsklingen vaknar för jag har så förbaskat ont i ryggen igen!!


Lördag!

Undra vad denna dag har att bjuda på! Har precis ätit frukost och kollat klart på nya Johan Falk filmen som jag somna ifrån inatt! Ska försöka hitta nå kläder som fortfarande passar! Börjar bli ett dåligt utbud i garderoben nu!

Sen blir det nog en sväng till sporthallen för att kolla på innebandy! Om jag lyckas få liv i hjärtat, han verkar vara trötter idag!! Lika bra att låta han sova nu, för snart kanske det är slut på nattsömnen!


Liten!

Hallå där inne.. Är det inte dags att komma ut nu?! Mamma och pappa längtar efter dig<3


Baka baka!

Har bakat och grejat massa de senaste dagarna! Så nu finns det massa gott att bjuda på när liten tittar ut!

Kolakakorna har varit väldigt populära här hemma! Så fick baka fler av dem! Hihi!

För en liten stund sedan koka jag smörkola, den blev super god!!! Skulle kunna äta hur många som helst! Får se om det blir något mer gott gjort idag!

Nu har jag för första gången börjat förstå varför farmor sparade på godis och glass lådor! Det är ju perfekta för att ha kakor och sånt i!! För jag har har då inga stora och bra plastlådor att förvara kakorna i!! Så jag får nog börja göra som farmor och samla på mig lite lådor av olika slag!!


Torsdag!

Har haft Loke på besök idag! Så det blev en låååång promenad även idag!! Är stolt över mig själv att jag orkat gå så långt! Men de känns i hela kroppen att man är stor och klumpig nu! *skratt*

Nu ska jag fixa klart maten så den är klar när hjärtat kommer hem från jobbet! Sen ska jag nog tigga lite massage, har förbaskat ont i ryggen!!!


Tisdag!

Tidig morgon.. Älsklingen har åkt till jobbet och jag ska äta lite frukost innan jag vilar en stund igen! Idag är det förhoppningsvis sista besöket hos BM!

Ska baka lite till idag har jag tänkt! Kolakakorna blev riktigt populära här hemma! Hihi! Så lär nog baka flera om det ska räcka!


Måndag!

Oj vad jag har varit dålig på att skriva nu.. Skärpning!

Idag är det en vecka kvar tills den beräknade tiden för liten är! Herre gud så tiden går!! Nu blir det en tripp till affären så jag kan baka lite! Det kommer finnas lite gott här hemma när liten väljer att kika ut!

Har gjort både syltkakor, chokladbröd och lakritskolor! Så idag ska det bakas kolakakor tänkte jag.. Kanske även göra lite någon mer sorts kola!! Gott gott!


Å grattis finaste pappa på födelsedagen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/909819/images/2012/pic_507c3985ddf2b3239f00080b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/909819/images/2012/pic_507c3985ddf2b3239f00080b.jpg" class="image">


Onsdag!

Redan onsdag, dagarna går så fort just nu! De liksom bara springer iväg känns de som.. Kanske blir så när man sover bort halva dagen*skratt* Men idag har jag varit vaken sen strax efter fem när älsklingens förbaskade klocka ringer!! Blä för den! Men han måste ju upp tidigt även fast jag får ligga kvar, så jag får nog lära mig att stå ut med den! Haha!

Har hunnit äta frukost, diskat nästan all disk, bäddat säng och ringt vc! O klockan är ju bara åtta!!! Herre gud! Ska vika lite tvätt och så nu tänkte jag och ringa mamma och se om hon är vaken, annars vaknar hon väl när jag ringer*blink*

Hoppas vi får något svar om bilen idag med! Hade hoppats vi skulle fått de redan igår! Men nej inte det! Känns inte så kul att vara utan bil just nu!! Men från imorgon till på söndag får vi iallafall låna mammas bil!! Det tackar vi för! Ifall krabaten i magen väljer att kika ut tidigare!


Som vi längtar!

Tre veckor kvar tills liten är beräknad! Men du där inne i magen får gärna kika ut nu om du vill! Vi längtar så efter dig! Ska bli så underbart att få hålla dig i min famn.. Få se vem som bråkat med sin mamma redan där inne i magen... Åh så jag längtar!

Vi vet ingenting om dig än, men du är redan det viktigaste i vårt liv!

Mamma och pappa längtar så efter dig<3

Vem gömmer sig där inne?


RSS 2.0