Vackra ben

Nu har mina ben börjat svälla ordentligt! De ser hemska ut ibland!

Så här såg de ut igår kväll



Snickerskakor

 

Kan man hoppas över en födelsedag?!

 

Hockey final!

 

Tulpaner

Inte varje dag man har vackra blommor som hänger på dörren när man kommer hem:) 




Fredag!

Idag trodde jag prinsen skulle sova länge, men där trodde jag helt fel:) Tror knappt Robin hann stänga ytterdörren så hörde jag att prinsen börja prata i sin säng! Men han var snäll och drog sig en liten stund iallafall:)

Nu har vi hunnit äta mysfrukost! Milo åt nog mest frukt tror jag:) Sen har jag hunnit plocka i och ur diskmaskinen! Nu är det bus, mys och film:) Innan vi ska ge oss ut i det underbara vädret för en promenad till dagis! Känns inge kul att kolla ut genom fönstret nu när det kommit snö... 

Sen skulle det blivit en tripp till Gimo på eftermiddagen! Men min bm ringde precis och boka om tiden! För ovanlighetens skull! Vet inte hur många gånger de blivit så nu! Men men finns väl inte så mycke att göra åt det!




Leo's lekland

Då var första besöket på leo's avklarat och kan säga att det inte var det sista! Milo har lekt som bara den! Han har klättrat, åkt rutschkanor, lekt i bollhav, åkt ring, åkt cykel, hoppat stutsmatta och sprungit runt! Han tyckte verkligen att det var jätte roligt! 

Så efter typ tre timmars lek var iallafall jag helt slut! En tjock och klumpig mamma är inte bästa leksällskapet;) Tur mormor och Ludvig kunde fara runt med Milo också:) 

Efter leo's blev det mat på Max innan vi åkte hemåt:) 

Nu har jag en prins som sover gott i sin säng! Han var verkligen helt slut:) Får se hur länge han sover imorgon:)

Men kommer verkligen åka dit igen! Någon mer som vill åka dit?:)


Mormor och Milo 


Milo och Ludvig 

Milo's nya mugg:)




Lekdag!

 

Tidig morgon!

Har sovit riktigt dåligt inatt, har vaknat flera gånger.. Sen ringde Robins kl sex, hade hoppats på att få sova lite till.. Men prinsen tyckte det var dags att vakna vid halv sju:) Så det var bara att kliva upp! 

Nu är det frukost som står på schemat! Te med mjölk har blivit en favorit hos prinsen:) Så te och macka blev det idag! 

Tror vi ska gå lite tidigare till dagis idag:) Så kan vi mata änderna! Milo tycker det är väldigt intressant med dessa fåglar:) 

Sen får vi se vad denna dag har mer att bjuda på:) Skulle behöva greja lite hemma!




En smula nyttig

Idag blev det en nyttig lunch:) Så nu ska jag njuta av en nygjord sallad med tonfisk! 


Gjorde även ett bra val på affären! Ekologisk paprika:) 



Vecka 35

Det är inte ovanligt att modern får ont i ryggen eller bäckenet i det här stadiet. Anledningen är att ligamenten och musklerna i korsryggen har mjukats upp avgraviditetshormonet relaxin. Även barnets tyngd påverkar bäckenet att vidga sig inför förlossningen. Brösten är nu tyngre och bröstvårtorna blir större

Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,6 kg. Barnets centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdiga. Risken för andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av alla barn som förds i denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och ben bli knubbiga och fina. Barnet har väldigt lite rörelseutrymme så det fyller ut nästan hela livmodern och tvillingar är ännu mer trångbodda.

God överraskning

Idag när jag kom hem från stan hade jag en god överraskning som vänta på mig:) Mammas sambo hade varit hit och lämnat jordgubbar och glass! Överlycklig tjej:D Så nu har jag njutit av glass och färska jordgubbar! 




I was made for loving you<3

Denna fick jag av mig älskling idag:) Så fin, önskar jag inte var svälld om fingrarna! Han är ju för underbar <3





Alla hjärtansdag

Så var det fredag och alla hjärtansdag! 

Milo är på dagis och leker eller just nu sover han nog! Sen skulle han få göra hand och fotavtryck:) Längtar tills man får hem teckningar och annat som han får göra på dagis! Men idag får han gå hem tidigare från dagis:) 

Ikväll ska jag laga god middag och en härlig efterrätt till min älskling:) Får krydda maten med lite extra kärlek idag:)

Älskar dig <3

Min fina killar! Ni är kärlek för mig<3



Trött

Trött innan jag ens klev upp idag! Hur ska denna dag sluta? Har ju massa saker som behöver göras också!!! Så typiskt! 

Tur Milo är en mys pojke så här på morgonen! Sitter och myser och kollar "vi på saltkråkan", tror vi tycker det är lika bra båda två:) sen ska vi göra oss klara för att gå till dagis, fast det dröjer en stund till!

Så jag hoppas jag hinner bli lite piggare tills jag kommer hem från dagis så jag kan få något gjort idag! Som det känns just nu skulle jag kunna somna stående.. Men lite friskluft blir nog bra sen:)

Solen vart är du??!




Lugn morgon!

Milo har morgon mys framför Pippi på rymmen:) Han älskar att sitta och ligga i sin sittpuff som han fick när han var liten bebis! Så då passar jag på att bläddra i tidning och skriva upp matlista:) Tror ja ska planera för tor och fre också när ja ändå är igång! Sen blir det promenad till dagis! 




Fredag

Milo fick vara hemma även idag! Hostig och snorig.. Men inatt fick prinsen sova mycket bättre iallafall, vakna en gång bara! Sen vid halv sex fick han komma in till oss när han vakna, lite mat och sen sov han till halv nio igen:) Han som inte brukar kunna somna om bredvid mig.. 
 
Även fast jag fått sovit bättre inatt så känner jag mig galet trött! Men det hör ju till:) Som det känns nu blir det en tidig kväll!

På eftermiddagen blir det en tripp till Gimo för att träffa BM! Tycker det är lika kul varje gång att få höra bebbens hjärtljud:) Får hoppas allt ser lika bra ut denna gång! Efter detta besöket blir det tätare besök, då blir det varannan vecka:) 

Nu blir det mys med prinsen i soffan:)




Tobo glasblåseri

Förra året fick jag presentkort hos tobo glasblåseri när jag fyllde år! Jag skulle få göra min egen skål:) Det tog nästan ett år innan jag kom iväg! I tisdags var jag där.. Riktigt kul var det! Rekommenderar verkligen att ge det i present till någon:) Mamma var med och kolla på.. Vi gick och kolla på allt annat fint som fanns att köpa också! Tycker verkligen att det är värt ett besök! 

När det var dags att börja fick man välja färg till skålen och om man ville ha bara mönster eller helfärgad! Sen ska det värmas, formas, på med mera glas, värmas och blåsa! Man fick hjälp och vägledning hela tiden! 

Nu väntar jag med spänning på min skål som mamma kommer att hämta imorgon:) Ska bli riktigt kul att se och känna på den:)

Lite bilder










Nybakt



Inte bästa bilden, men gott var det:)

Limpa

Fick något ryck här på kvällen och bestämde mig att baka bröd! Så skrev till mamma om hon hade något bra recept, så fick ett som hon bakat mycket när Robban och Johanna var små:) Så nu hoppas jag att detta bröd smakar riktigt bra! Ska in i ugnen nu sen ska det provsmakas! Så te och nybakat bröd blir det innan det är dags att sova!

Mitt i natten

Jobbigt att vakna mitt i natten för att man är kissnödig och törstig! Men så kan det vara ibland:)

Måste nog skaffa en rullgardin, så de blir helt mörkt! 



RSS 2.0