Min frukt!

Jag måste få tipsa om MIN FRUKT från nestle! Milo och jag kom med i en undersökning om deras produkter och har fått testat både fruktiga påsar och bägare med fruktpure!

Jag tycker speciellt påsarna var riktigt bra, lätta och smidiga att ta med! Milo kunde även sitta med påsen själv och äta! Så dessa små påsar som finns i olika smaker kommer garanterat att finnas i vårt hem och i skötväskan så man har när man är på språng!

Så jag kan verkligen rekommendera att ni testar dessa godsaker! Ett utmärkt mellanmål att ta med till badet, ja eller varför inte under bilfärden!

Milo mumsar MIN FRUKT


Gåstol

Igår fynda vi en gåstol till Milo! Han blev riktigt glad, var riktigt kul att sitta i denna.. Så nu måste mattan bort i vardagsrummet!


Övningskör

Det ska börjas i tid sägs det! Milo tyckte det var riktigt kul att leka i bilen med farfar!


Bling bling

Testar Teddans halsband! Det ska börjas i tid med massa bling! Hihi


Cykel

Milo fick cykel i lördags av farmor och farfar! Han behöver bara bli lite större nu sen blir det cykling.. Hihi!


Tröja

Nu är tröjan klar som jag beställde av mamma.. Den ser helt perfekt ut, kommer passa jätte bra på Milo! Så imorgon kommer den hem hit så då måste vi testa den direkt


Tröttis


Bobby car

Milo fick en Bobby car av farmor och farfar i helgen! Igår fick han testa den, han såg så nöjd och glad ut! Tar nog inte lång tid innan han sparkar omkring på den själv.


RSS 2.0