Till min älskade syster!

Älskar dig min underbara syster! Du vet utan dig ingen mig!
Du känner mig utan och innan, du behöver bara titta på mig
så vet du hur jag mår!
Är glad att jag har en syster som du! Du är helt klart den bästa!









Den underbart fina dikt som min syster läste för mig på min student fick
både mina och syrrans tårar att rinna!









Elen, älsklingen, mat och morgondagen!

När jag kom hem imorse så var elen avstängd, jag som alltid gör välling åt mina små bebisar! Så jag väkte Emil, plocka undan och diska. Sen hann elen komma tillbaka innan jag gick upp för att sova, så det blev lite välling också! Sen kunde jag sova riktigt bra! Blev väckt vid tolv av älsklingen som ringde.. Men lyckades somna om sen och sov till tre!

Idag var det jag som fick välja mat och Robin laga maten! Blev riktigt gott! Lax och klyftpotatis med kall romsås*GOTT* Duktig han är! Sen blev det bara mys på soffan innan det var dags att åka till jobbet!

Imorgon ska Ludvig få sin pressent! Så imorgon kväll blir det bowling och middag på dragon palace! Tror det var en liten kille i dannemora som blev väldigt glad när vi berätta det nu på kvällen!

Detta blir nog våran middags meny imorgon!

Asiatisk- och Sushi middags buffé

Soppor

 ---------------------------------------------------
Tom kha gai
Thailänsk kycklingsoppa med cocosmjölk

Miso-soppa
Japansk buljongsoppa med tofu, purjolök och sjögräs
 
Thailändskt

--------------------------------------------------- 
Kyckling med cocosmjölk och röd curry
Kycklingspett med jordnöttsås
 
Kinesiskt
---------------------------------------------------
Oxfilé Szechaun (stark)
Krispig Anka
Scampi med svartpeppar
Seafood chopsuey
(räkor, krabba, bläckfisk med grönsaker och ostronsås)
Biff med bambuskott
Stekta nudlar med grönsaker
Kyckling szechuan
Yakiniku (skivad entrecoté med japansk sojasås)

Japanskt

---------------------------------------------------
Yakiniku
Lax teriyaki
 
Sushi
---------------------------------------------------
10st rätter:
lax
räkor
tonfisk
hokkigai
omelett
tofu
avokado
maki
vegetariska rullar






Julsaker!

Glad tjej idag.. Fick hämta ut två paket på posten idag. Ett från ellos och ett från jotex, så nu kan julen komma tycker jag*skratt*

Dessa fina jul saker fick jag hem:


 




  

Även dessa vinterskor 



En underbar helg!

En helg har passerat.. Jobbade i fredags kväll, så när jag kom hem kolla vi bara på film innan det var dax att sova!

På lördagen blev det en tripp till uppsala med älsklingen, kuin Adde och Carola! Det skulle köpas lite innebandy saker. Så nu har älsklingen nya skor och ny klubba! Sen blev det en tur till Östhammar och kolla på innebandy match! Kvällen tillbringa vi i film med Adde och Carola! Vi käka tacos och kolla på fotboll. Riktigt trevlig kväll*Glad*

Söndagen var även det en lite sportig dag.. Först kolla vi på innebandy i Alunda, sen vidare till stan! Där det var hockey, men jag valde att shoppa istället*Skratt* Men kom bara hem med bra saker! Duktig jag är! Sen blev det är sväng till svärmor och svärfar när vi kom hem! Vi kolla på premiär avsnittet av Gustafsson tre trappor! Vilket underbart program det måste följas varje söndag nu! Han är helt otrolig den där mannen!

Får se sen vad kvällen har att bjuda på!



Om 11 veckor åker vi till värmen! Längtar till tusen!







Prinsessan har kommit hem igen!

Nu har våran lilla prinsessa kommit hem! Så nu är Fjådor glad. De har sprungit runt som tokar här hemma och haft jätte kul! Så inatt får vi trängas med en till liten katt i lilla sängen! Riktigt familjemys*Glad* Men namn på lilla sessan har vi fortfarande inte kommit på.. Hmm.. Måste ju bestämma det snart!

Snart kommer även den andra lilla sessan hem till oss.. Fick en bild på henne för någon dag sedan, såå söt! Kommer bli en underbar trio det där! Tror det är ungefär två veckor kvar tills vi får hämta hem henne! Även hon är en liten "tummis"! Inte så vanligt att man hittar sånna missar, men vi har turen och får två stycken!
Nej nu blir det upp och lägga sig och försöka sova lite, undra hur det går med två små bustroll!

Medicin, gardiner, måla och kort!

Idag känner jag mig mycket bättre, bara mitt valiga illamående.. För jag vet inte vad jag ska göra för att slippa det! Tur att medicinen hjälper nästan varje gång illafall! Så imorgon blir det till att åka och jobba..

Har haft en snäll mamma och svärfar som varit här och grejat idag! Mamma har sytt gardiner och svärfar har målat! Tur att vi har haft dem, annars hade vi aldrig kommit så här långt! Så senare på kvällen blir det till att sätta upp gardinerna! Kommer bli såå himla bra, tror jag iallafall*skratt*
Har lovat många gånger att det ska komma in bilder från lägenheten, men ikväll kanske det kan bli av.. För nu funkar datorn som den ska! Äntligen! Så ska försöka knäppa lite kort och lägga upp!
Fjåddan ligger och sover i älsklingen´s knä! Han är trött efter dagen som varit. Han har ju hjälpt "mormor" och sy gardiner, klättrat på allt som går att klättra på och varit ut på upptäcks färd(ute på bron)!

Seg natt!

En seg natt.. Men nu är det bara en timme kvar, sen får jag åka hem till mina prinsar där hemma. Kanske våran lilla prinsessa får komma hem idag.. Hon fick åka tillbaka till sin mamma för en vecka sedan för att hon var lite mammig.. Men nu hoppas jag hon kan komma hem igen! För vi saknar henne där hemma, speciellt Fjådor. Han blir så rastlös utan henne!

När jag kommer hem hoppas jag att det bli en mys frukost. Men det beror ju på om de där hemma är vakna occh hungriga.. Sen blir det aktion, kanske blir det något roligt fynd idag oxå!


Ska kanske göra lite fint uppe på hallen imorgon också och fixa klart skrivbordet och pallen!

Prinsessan



Prinsen

Knäpp? Ja kanske lite!

Klicka in på jotex här på kvällen och det hade kommit in massa julsaker! Gud så mycket fint det fanns.. Hitta massor jag vill köpa! Så nu längtar jag till julen! Knäpp? Ja kanske lite.. Men kan inte hjälpa att jag vill att tiden ska gå lite extra fort*Skratt*

Lite smaprov på julen!

 
   
   

 
   
    


    
  


Underbar, frukost, ziperall och hitta tillbaka!

Imorse när jag kom hem hade min underbara pojkvän fixat frukost på sängen*Glad* Det var riktigt mysigt! Sen blev det sova för hela slanten, gick upp vid fem på eftermiddagen! Fast vakna några gånger under dagen, av att förkylningen störde! Typiskt att man börjar bli förkyld! Ogillas skarpt!

Sen blev det fika hos Albin som fyllde år.. Han blev riktigt nöjd med presenten som han fick, en ziperall! Så nu har han något att mysa runt i!

Vi har även fått hem telia grejerna, så snart har vi tv och internet*Glad*


Tror jag börjat hitta tillbaka till mig själv, den jag var.. Den person jag tappade bort.. Jag kände det idag! I helgen sminka, fick jag ett ryck att jag skulle sminka mig som jag alltid gjorde förr.. Trots att jag själv inte tyckte att det blev så bra och jag tyckte inte att kläderna jag tagit på mig satt som de skulle.. Så möttes jag av min älskade som krama om mig och såg på mig med en sån där härlig blick och sa "så fin du är, du är jätte fin"! De orden värmde mitt hjärta så mycket! Det kändes som en lättnad på något sett, som att något släppte..


Kärlek


En ledig helg!

En ledig helg har gått och lite har hunnits med där hemma! Har målat trappen och oj så snyggt det blev! Måste bara målas en gång till.. Får nog bli på tisdag, då ska även hallgolvet målas! Vi får det sååå fint där hemma.. Är världens lyckligaste tjej!

Men har haft ett förjävligt humör både igår och idag! Blir sååå arg på mig själv! Idag orka jag knapt med att prata med folk*skratt* När jag fick lite mat i magen blev det mycket bättre och nu är jag bara trött!!

Imorgon ska när jag vaknar och Robin kommer hem så ska vi åka och gratta Albin som fyller år! Hoppas han blir glad för den lilla presenten som vi köpt! Han Har varit väldigt nyfiken på vad vi köpt*Skratt*

Våra små bebisar där hemma växer och blir stora! Är så glad att vi tog båda snuttisarna! Bilder kommer på dem i veckan!

Har hittat ett par skor som jag vill ha, så nu vill jag in till stan och införskaffa dem!



Dessa skulle passa mig jätte bra!


Vad vore jag utan dina andetag?

     



Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

 

                  

 


Tatuering!

Nu har jag bestämt mig! Det ska bli en tatuering för mig.. Natten som var satt jag och kolla, lika så nu! Vill ha någonting som har en betydelse för mig, tror jag kommit på den nu! Såg en text och tänkte DEN ska jag ha! För den var vi, du och jag syrran!


Finns massa fina! Men den jag har tänkt mig vill jag inte avslöja*Hihi*

  





















Vitrinskåp

Är på jakt efter ett högt vitrinskåp.. För det som jag har är förl ågt, eftersom det är så högt i tak hemma! Det är inte det lättaste att hitta! Men tror kanske jag har hittat ett nu! Liatorp från ikea har ett vitrinskåp som är rätt så högt, så nu ska det metas hemma imorgon! För jag tror det skulle passa jätte bra!

Snyggt?


Saker jag mer än gärna skulle vilja ha!

Dessa saker skulle passa jätte bra hemma hos oss!   

        


 

                                  

En lång lång natt!

En natt, en lång lång natt.. Jag längtar bara hem, hem till prinsen&prinsessan.. Visse tycker nog att man är fjantig, men jag saknar dem jätte mycket!

Igår blev det lite fix hemma, mamma hjälpte mig med gardiner! Känns så skönt att det börjar hända lite nu! Saker börjar hitta sin plats. Fick även besök av Eva, som hade en jätte fin blomma med sig*Glad* Tack än en gång för den, blev jätte glad! Blev även massa mys med kissarna, såå himla mysigt! Och lite tittande på andra avenyn.

Har knaprat primperan i typ två veckor, ibland funkar de kanon och ibland inte alls! Vet inte vad jag ska ta mig till ibland! Så ibland kan man äta massor och ibland nästan ingenting! Man blir så förbannat less ibland! Usch, fy och bläää.. Får kanske överväga ett besök ner till doktorn kanske?! Men det känns som att han ändå inte riktigt vet vad man ska göra åt det!

Senare idag när jag sovit klart och älsklingen kommit hem från jobbet så ska vi nog måla delar av trappen!

Blev grymt sugen på  ratatouille, måste göra det någon dag!












Prinsen´s syster har nu flyttat in!

Lillprinsen´s första hela dag här gick jätte bra, han åt, busa och sov! Vi har bestämt att han ska få behålla namnet som syrran bestämde på honom när han föddes! Så Fjådor är nämnet på lille prinsen! Han är så himla mysig, vi myste massor idag! Robin sa att jag kommer skämma bort honom, för jsg gick runt med honom hela tiden! Men han var ju så sällskapssjuk igår.. Han saknade nog sina små syskon!

På kvällen igår åkte vi hem till syster med familj för att hälsa på! Fjådor var så klart med! Så han fick hälsa lite på syskonen och mysa med sin mamma! Han blev riktigt glad tror jag.. Men gladast blev han nog ändå när vi skulle åka hem! Då även syrran fick följa med hem!

Så nu är det två små missar här hemma! De trivs såå bra ihop, busar och myser ihop! Så det kommer bli så bra det här!

Nu är det bara namn på lilla sessan som ska kommas på.. Vi låg och fundera lite igår kväll på namn.. Fijona? Sigrid? Tindra? Ängla? Tumme-lisa? Lex?

Något bra ska vi nog komma på!


Lite nytt!

Har precis beställt en lampa och en matta! Tror det kommer bli jätte snyggt här hemma när allt blir klart! Hoppas de hinner komma denna vecka! Håller tummarna!

Prinsen!

Idag får vi hem våran lilla prins! Längtar jätte mycke.. Men lilla prinsessan får vi vänta lite innan vi får hem!
Tror vi handlat hem det mesta till de små sötisarna nu!
Vi har köpt:

*Transportbur (som kan spännas fast i bilen)
*Matskålar
*Luddig bädd
*Filt
*Leksaker
*Startkitt med mat
*Godis
*Borste
Så tror vi har allt hemma nu så att vår nya lilla familjemedlem kan komma!

Fix, föräldrar och sovrummet!

Oj nu har jag varit dålig på att skriva igen.. Men datorn här hemma kan jag inte lägga upp några inlägg med, vet inte vad det kan vara för fel?! Så nu har jag lånat hem mammas dator!

Nu har det börjat hända saker här hemma iallafall.. Vardagsrummet är klart och även köket snart, är bara målning av kakel kvar! Det kommer bli sååå fiiin här hemma! Bilder på de två rummen kan nog komma upp ikväll! Om jag hittar kameran och sladden*Skratt* Är lite rörigt än uppe på övervåningen eftersom det ska målas i trappen och hallen uppe!

Tur att vi har snälla föräldrar jag och Robin som hjälper oss med allt! Vi skulle inte klara oss utan dem!

Vi har även hittat en tapet till sovrummet! Det kommer bli såå snyggt! Tror vi börjar med sovrummet nästa vecka!
Hoppas min mage vill ge sig någon gång! Har ju fått mediciner men vet inte om de hjälper som jag hoppats på! Får fortsätta och ta de och se om de hjälper någon gång!!

Blir förmodligen en sväng till stan idag, måste ha en sak till köket! Även lite andra saker måste inhandlas till prinsen och prinsessan!






 


RSS 2.0