Sovmorgon

Min lilla prins gav sin mamma en sovmorgon! Det tackar jag för.. Nu blir det lite frukost och sen ska jag nog testa ett träningsspel som hjärtat köpt till mig! Han är för go! Verkade riktigt roligt tycker jag!

Sen ska jag försöka greja lite.. Fick upp nya gardiner i vardagsrummet igår.. blev riktigt nöjd måste jag säga! Ska även ringa lite samtal!


Skor

Dessa skor kom min svärmor med idag.. Så tackar än en gång för dessa fina skor!! Super sköna! Tror hon ska få lära mig loppisfynda!! Hihi!


Fredag

Då var det äntligen fredag.. Dagen de flesta väntar på hela veckan.. Imorse gick jag upp och åt frukost med Robin innan han skulle till jobbet! Sen kröp jag ner i sängen igen! Så skönt!

Men nu har jag och Milo vaknat och klivit upp! Milo har ätit lite och lekt lite i sitt gym.. Han älskar sitt gym.. Men nu har han slagit igen sina små blå igen! Det är jobbigt att leka tror jag..

Idag ska jag försöka få lite gjort här hemma, för igår var en riktigt slö dag! Men idag måste jag greja lite!!


Torsdag

Då var det matdags! En väldigt hungrig liten kille var det som vakna..

Igår var vi ute hos mamma och hälsa på! Så Milo fick mysa med sin mormor i många timmar.. Vi tog en härlig promenad, det var ett underbart väder.. Så härligt när solen lyser så som den gjorde igår.. Sen blev det lyxlunch! O massa mys för Milo och mormor förstås!

Sen hade vi tur och blev bjudna på middag hos svärmor! Så Milo fick mysa lite med farmor också!

På kvällen var jag och Milo på möte! På möter hade Milo turen att träffa på morfar, så det blev även lite morfar mys igår! Sen blev det bara soffhäng när vi kom hem..

Så gårdagen var en riktigt härlig dag! Nu får vi se vad denna dag har att erbjuda! Tror vi ska ha en inne dag idag!


Tidig morgon

Då var det matdags! Det är lite mysigt att sitta och amma vid denna tid.. Det är skönt när det är tyst och lugnt!

Idag ska jag och Milo åka till mormor och Loke! Så vagnen ska vi ta med så att vi kan ta en promenad där ute på små vägarna.. Hoppas det blir soligt, så härligt att vara ute då!

Men först ska vi sova en stund till!


En härlig dag!

Nu har jag varit på banken och fixat lite! De var inte bara att byta bank.. Herre gud.. Men nu är det gjort, så snart är allt klart.. Men har dubbla banker ett tag nu! Ska gå in och beställa hem kort och grejer.. Handelsbanken var lite annorlunda, men man lär sig nog fort!

Sen blev det lunch på hembagerit med pappa och syrran! Gott gott.. Milo var en riktigt glad kille idag! Tror han blev riktigt glad när han fick träffa moster!

Nu ska jag vila lite innan Milo vaknar och innan det blir dags för matlagning!


Bank byte!

Då var det en ny dag! Känner mig väldigt utvilad dag, såå skönt! Jag och Milo ligger fortfarande i sängen.. Lite mysmorgon fick det bli!

Men strax ska jag upp och göra mig klar... För idag har jag tid på banken kl elva.. Ska byta från Swedbank till Handelsbanken! Sen ska Milo få ett sparkonto också!

Men nu blir det frukost!


Projekt!

Jaha då var det dags igen! Jag skulle bara städa uppe och vika tvätten som låg uppe på hallen! Men fick för mig att ändra om lite också! Så typiskt att jag börja så sent för jag hann inte riktigt klart! Så imorgon får jag fortsätta!

Men det kommer bli bra när det blir klart!! Men nu blir det sova! Så man är pigg imorgon!


Måndag

Måndagen har snart passerat och jag har överlevt! Trodde jag skulle dö av trötthet men dagen har rullat på riktigt bra!

Vi har träffat Emelie och lilla Liam idag! Det blev en fika och sen en liten promenad ner till BVC! Grabbarna skulle vägas och mätas.. Oj så dem växer.. Vid nästa besök är det dags för vaccin spruta för min lilla prins!!

Nu har vi precis ätit.. Blev köttfärssås och makaroner! Nu ska jag göra ett ryck uppe och plocka undan lite tvätt som blivit liggandes alldeles för länge utan att vikas! Sen ska det bytas gardiner i vardagsrummet!


Sömn!!

Jaha då var man vaken IGEN!!! Fan vad det ska vara svårt att sova... Har sänkt temperaturen på elementet väldigt mycket under nattens gång.. Det var äckligt varmt en sväng! Så nu är det mycket behagligare luft här inne! Men sover för det väldigt dåligt! Sen var det alla väckarklockor som skulle ringa!! Bläää för väckarklockor!!!

Fan jag som var trött igår.. Känns som jag kommer vara halvt död idag då! Nej nu ska jag försöka sova en stund igen innan Milo vaknar och vill ha mat!


Middags bjudning

Igår hade vi våra föräldrar här på middag! Riktigt trevligt! En massa förberedningar var det innan gästerna skulle komma!

Kan säga att det tar lite tid när man ska göra förrätt, varmrätt och efterrätt!! Men det är kul när man grejar med massa gott.. Lika när man ska duka och göra fint!

Menyn igår var:
Förrätt: Skagenröra
Varmrätt: Kycklingfilé, fläskkotlett, hasselbackspotatis, sallad och tre olika såser
Efterrätt: Vit chokladmousse och kivi

Sen gick vi ut och kolla på knutbyggena och frös som tokar! Det var inte skönt ute!! Sen blev det film mys för mig, Milo och Frida, medans Robin gick till folkan en sväng! Sen kom Emil så då blev det lite NHL!


Lördag morgon

Än är det bara jag som är vaken i familjen! Milo och Robin sover så sött här bredvid! Men snart blir det till att gå upp och äta lite frukost! För sen ska det handlas lite till kvällen! För idag kommer mamma, Pierre, pappa, Kristina, Helena och Pär på lite middag! Sen ska vi ta en tripp och kolla på knutbyggena!

Tror det blir förrätt, varmrätt och efterrätt idag! Om jag kommer på någon god efterrätt vill säga!! Är det någon som har något förslag vad man kan bjuda på?


Fredag!

Idag blev det en heldag med mamma i östhammar! Först var vi till garnaffären och köpte garn till två nya tröjor som mamma ska sticka till Milo! Längtar tills de är klar så jag får se så fina de är! Tror färgerna kommer bli kanon!
 
Sen blev det en tripp till Eva! Där blev det lunch och massor av prat.. Riktigt trevligt! Även David kom förbi en stund! Han hade med Buddha.. Han är såå fin, älskar verkligen den hunden! Milo fick även lite leksaker som David hade med!
 
Sen blev det en sväng in på coop! Handla lite mat och blöjor! Det var super bra pris på blöjpaketet! Det tackar vi för! Sen blev det hemfärd.. Jag och Milo kom hem till en ny städad lägenhet, så skönt! Blev riktigt glad.. Så jag kunde börja med maten direkt när vi kom hem! Idag blev det lax i tomat och örtsås med potatis! Det blev riktigt gott! Middagen serverades framför brynäs matchen! Pappa kikade också förbi och kolla på matchen! En skön vinst till brynäs idag måste jag säga! Kan det vara för att pappa och Milo var civilklädda?!
 
Snart blir det nog sängen! Iallafall för mig och Milo så vi orkar med morgondagen! För då kommer det massa middagsgäster!

Dop!

Har börjat fundera lite på det kommande dopet! Det är mycket som ska planeras och det är mycket att fundera över! När ska dopet vara? Vart ska det vara? Inne eller ute? Vilka ska man bjuda? Vad ska man bjuda på? Vad ska man ha för dopklänning?

Får ta och börja skriva lista på vilka som ska bjudas och vilken månad och datum det ska vara på!

Någon som vet vart man kan få idéer till planeringen till dopet?


Promenad

Promenad med morfar! Milo sov skönt i vagnen!


Mina brynäsare!

Milo har finaste bodyn på sig! Så han och morfar var laddade för match!


Milo och Liam!

Idag har Milo haft Liam på besök! Dom såg lite fundersamma ut när dom titta på varandra.. Dom fick ligga och leka i babygymmet! Än så länge kommer dom överens och kan samsas om leksakerna!

Två glada och nöjda killar


Måndag

Det blev ingen promenad idag! Vi har haft en mysig dag inne istället.. Pappa kom och hjälpte mig med knopparna på köksluckorna! Så nu är de på plats, blev riktigt bra! Tror även pappa var på städ humör för han plocka och gjorde väldigt fint i vårat kök! Så snällt!

Milo och morfar hade en mysstund i soffan och även en lekstund på golvet! Så jag kunde passa på att duscha!

Nu blir det matlagning! Fiskpinnar och hemgjord potatismos står på menyn!

Milo och morfar <3


Morgon!

Då var det mat dags! En jätte hungrig Milo som vakna.. Han vakna en bra tid för det är lagom att väcka Robin också! Vi måste ju se till att han kommer iväg ordentligt!

Får vad som händer mer idag.. Blir nog en lugn hemma dag tror jag! För det är inge skönt att gå på promenad om det är super kallt! Men vi får se! Milo får säkert besök av morfar iallafall! Så det kanske blir mys i soffan istället för promenad!

Men snart ska vi sova vidare! En torr blöja och lite mera mat, sen kan vi sova lite till!


Gränby!

Så där ja! Då var gränby avklarat.. Lite fick vi med oss hem också! Hitta även en present till Isabelle som fyller nu i veckan!! Jag har även hittat en ny favorit butik!

Nu blir det middag hos svärföräldrarna! Lite söndags lyx! Även fast jag tycker det är kul med matlagning så är det väldigt skönt att bli bort bjuden ibland!

En ny favorit!


Söndag

En härlig söndag! Har nog ett bättre humör idag känns det som! Milo gav oss sovmorgon som vanligt! Han är snäll vår lilla prins!

Nu blir det en sväng till gränby! Hoppas det finns något fint att handla.. Ska iallafall byta kläder åt Robin!

Prinsen somnar som vanligt när vi åker bil



Dagens middag!

Tacos stod på menyn idag


Fredag!

Jaha då var det helg igen.. Veckorna går lite för fort tycker jag! Robin har varit hemma lite denna vecka också! Så idag har vi tagit en promenad med Loke! Jag testa och gick med honom och vagnen och det gick super bra! Han var en riktigt duktig kille!

Sen blev det lite lunch för min del när vi kom hem! Avokado och färska räkor*mums*

Nu ska jag städa lite! Ska plocka bort set sista av julen!!


Godis sugen

Blev galet sugen på godis nu på kvällen! Eftersom jag inte äter godis i veckorna så försöker jag bota det med en liten skål med frukt


Morgon!

En ny dag har anlänt.. Milo äter sitt morgonmål och pappan i familjen är och simmar! Själv har jag legat vaken sen sex så Robin åkte iväg! Har inte blivit allt för många sömn timmar inatt! Får ta en liten vila på förmiddagen tror jag!

Hoppas Robin kommer hem snart så vi kan äta frukost! Annars får jag nog äta själv! Börjar bli väldigt hungrig! Får se vad dagen har att erbjuda! Mamma och Loke kommer på eftermiddagen iallafall, så då blir det promenad!


Milo&morfar


Milos dag!

Idag tog Milo en lång sovmorgon! När han vakna blev det lite mat sen lite mys med mormor! Sen var det en glad och nöjd kille som låg i babygymmet en stund.. Sen blev det lite käk och lite vila efter det! Men sov bara en stund för sen var det dags för att fixa till han och åka ner till BVC för undersökning! Allt såg bra ut sa farbror doktorn! Sen somna han gott i bilstolen.. Så när vi kom hem flytta jag över honom i vagnen och tog en liten promenad! Så han sov riktigt skönt efter lite friskluft..

Nu är det dags för lite mat igen sen blir det nog lite lek i gymmet!


Mat dags!

Nu var det dags för mat! En riktigt hungrig liten kille var det! Jag känner mig inte så trött trotts att man vaknar mitt i natten! Men nu har han ätit och fått torr blöja, så nu ska vi sova vidare!

Vi får ju kanske frukost gäst imorgon! Myys!! Milo hoppas att mormor vaknar i tid så hon kommer hit!

Godnatt på er där ute! Nu slumrar vi igen!


BVC

Idag blev det en tripp ner till BVC för att väga och mäta! Han sköter sig bra våran pojke! Nu väger han 5170g och är 60,5 cm lång.. Så han har växt på bra nu under jul och nyår!

Imorgon är det läkarbesök. Så då blir det en till tripp ner till BVC!


Morgon!

Så där då har pappan i familjen åkt till jobbet! Känns lite konstigt måste jag säga.. Han har ju varit hemma med oss länge nu! Så nu får jag och Milo klara oss själva!

Så idag blir det lunch med pappa innan det är dags för BVC! Idag ska det vägas och mätas! Ska bli spännande att se hur han växt sen sist!

Nej nu sover vi vidare en stund till!


Stan!

Idag har vi spenderat nästan hela dagen i stan! Vi kom iväg lite senare än planerat för min klocka ringde inte!! Men det var en bra dag i stan.. Tror jag hitta allt jag behövde! Så nu har vi massa mat hemma, så skönt! Slippa gå upp till affären varje dag.

Kunde köpa stora paket blöjor i stan, de finns inte hemma på affären! Så det var bra, nu lär vi klara oss ett tag! Framkalla även massa kort på min fina älskling! Så nu har vi massor av kort! Måste köpa ett album som dom kan sättas in i! Vissa kort ska även upp på väggen!

Så vi hade en bra tripp i staden!


Shopping!

Sitter i soffan och kollar på film och skriver lista på vad som ska handlas imorgon! Tror jag börjar få ner allt nu! Ska in till stan och storhandla.. Vi behöver fylla på lite här hemma!

Blir nog till att gå en liten vända på gränby också! Kanske kan hitta något litet fynd! Hihi! Ska även framkalla kort på Milo! Så man kan klistra in i hans album! Perfekt när man kan få korten på en timme!


Hockey!

Milo tyckte det var jobbigt med hockey så han tok slockna i min famn


Lördag!

Nu har vi klivit upp! Så Milo äter lite! Sen blir det frukost för mig och Robin! Sen ska det plockas i köket! För nu ska skivan på köksön vara klar att använda!

Sen blir det massa hockey! O Frida och Gustav kommer på besök!

Men nu ska jag fixa lite frukost! Är super hungrig!


Fredag!

Sitter i soffan med en trött liten kille i knät! Har knaprat morötter och dipp nu på kvällen! Lite nyttigare än chips iallafall! Sååå gott med morötter, helt galet!

Så det kommer nog bli mycket morötter för mig framöver!!

Imorgon blir det massa hockey tittande!


Frukost

Nu börjar hungern tränga sig på!! Men ska försöka vila en liten stund till!

Men detta skulle sitta fint nu


Julfin!

Så här fin var våran älskade lillkille på julafton!


Gravidkilon!

Jag har hört att av amning bara rasar alla gravid kilon bort! Men nja tror inte jag kan hålla med om det! Däremot är jag sjukt hungrig typ hela tiden!! Är det bara jag som är det?! Eller finns det fler som får en sjuk hunger av att amma??


Nytt år!

Då har det blivit ett nytt år!! Har varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste tid! Får se om jag kan bli lite bättre kanske!

Usch denna dag är jobbig!! Är väldigt trött!! Gör ett försök att sluta med socker och det är inte kul! Är helt kring kring i huvudet idag!! Hoppas det blir bättre!! Tur att det finns frukt iallafall..

Ska även försöka komma igång med spinning igen! Förra året hann jag ju bara med några gånger innan jag blev gravid och då orka jag inte fortsätta eftersom jag var galet trött i början! Men nu gör vi ett nytt försök!! Längtar faktiskt tills det börjar!!

Nu har precis Milo ätit så då kan jag börja laga lite mat! Börjar bli väldigt hungrig! Hade en snäll pappa som gav mig rotfruktgratängo! Gott gott! Så idag blir det kyckling och gratäng!


RSS 2.0