Nattuggla

Ja måste lära mig att komma i säng om kvällarna.. Inte bra de här, men va gör man när man inte är trött? Har ändrat om i sovrummet nu=) Vart nog ganska bra ändå, även fast ni tyckte att de såg konstigt ut=P Men ni får väl komma o kolla på de slutliga resultatet nån dag.. Hihi.. Nu är de bara lite små fix kvar.. Men ja tror ja kommer trivas bättre nu iallafall.. Nej undra om man ska försöka sova lite?! men ja är ju inte ett dugg trött=(

Ledig

Idag ringde telefonen typ halv nio, helt död va ja.. Lät nog inte så trevlig*Förlåt* Somna om så fort ja lagt på luren igen=D Haha.. Men de skulle ja inte ha gjort.. För ja va dubbelt så trött sen när ja väl skulle kliva upp.. Men har gjort lite nytta idag iallafall.. Fixat lite i köket, nya gardiner o fina blommor=) O en ny duk på bordet.. Ha varit en riktig plock dag.. Ska försöka göra något åt mitt sovrum oxå.. Men de blir inte lika lätt..Hmm.. Går inte att fixa om som man vill, o ja trivs inte som de är nu.. Så får se hur de slutar.. Sen ikväll blir de film mys=)

Kväller..

Nu är de bara en timma kvar tills ja slutar=) Gud så skönt, men kvällen har gått jätte fort.. O de har varit jätte lugnt o skönt.. Hoppas att du vill komma o sällskapa me mig sen=) Känns så värdelöst att du ska iväg, veckan kommer ju gå jätte fort ju.. Men veckorna du blir borta kommer väl att sega sig fram, brukar kunna vara så.. Nej nu ska ja kolla på resor;)

Tråkigt!!

Sitter på jobbet, börjar om typ fem minuter.. Jätte kul! Hoppas kvällen går fort idag.. För ja vill hem=) Hoppas att du har tid att komma sen då!! För du ska ju faktiskt vara borta en evighet sen ju.. O tänk hur synd de blir om mig då.. Du är borta i värmen i flera veckor, medans ja får stanna hemma i kylan='( *SYND OM MIG* Men ja ska försöka att komma ner tänkte ja.. om allt går ihop sig med jobb, pengar o lillbebisen.. Men ja jobbar på de ska du veta;) Nej nu måste ja jobba=(

Men alltså ja fattar inte=D

Äventyr blev de, både fredag och lördag=) Fredagen va tok kul.. Haha.. Vi va över allt, ställen som man inte sett förr.. Lr jo på kartan*ASG* Vart en runda till max.. Me där va dom bara otrevliga..

"Men de ska bara vara sallad, tomat och ost på den" O killen på max  "Ja men va ska du ha och dricka?!!"
Haha.. Hur grinig som helst..
Sen säger E: "Du får inte göra nå hastiga inbromsningar för då sätter ja hamburgaren i halsen" Men man fick tydligen inte gasa heller=D Haha.. Fy fan så kul..
 Va mycke roliga citat=) Helt galna va vi..

Ska jag köra rakt över rondellen? Ja var ska du annars köra? *Tok Skratt* Jaha du menade så du..

Vi hade så jäkla kul.. O stackars killen som satt i bak... Han fatta verkligen ingenting av de vi snacka om.. Han måste tyckt att vi va as konstiga..

De där måste vi göra om darling=)



De e så kul.. Ni säger bara emot varandra hela tiden.. Men vem av er ska man lita på?? För tillfället vet ja inte.. Blir bara så less.. Varför inte bara stå för att man blir sur.. Nej just ja du blev ju inte de.. Glömde bort de.. Sorry!! Men de e ju som de är... Nån av er ljuger för mig... O jag vet ju att  DU  inte talade sanning iallafall.. Lr allt du sa va iallafall inte sant.. Varför ljuga?? Ja förstår inte.. Du förlorar bara på de själv i lägnden!!

Äventyr idag?

Ledig i helgen, gud så skönt.. Måste få lite ordning här hemma.. Känns som att de är kaos över allt... Hoppas att de blir lite äventyr idag.. Skulle verkligen behöva de=) Bara komma bort lite.. Bara tänka på nått annat för ett tag...



 Jag förstår inte va ditt problem är.. Men en sak är säker, ja tycker inte om falska människor.. Specielt inte när de är ens VÄNNER... För de va väl de vi va, lr??

RSS 2.0