Gårdagen

Igår var det en heldag i Uppsala för mig, Milo och svärmor/farmor! Farmor skulle på läkarbesök så då passa jag och Milo på att hälsa på uppe på jobbet! Väldigt spännande tyckte Milo, fanns mycket kul att titta på där.. Vi får åka in och hälsa på någon mera dag framöver!

Sen blev det en sväng till gränby.. Där gick vi och kolla på lite allt möjligt! Riktigt mysigt.. Fanns väldigt mycket fint att titta på! Hitta så mycket kul inne på cervera, massa kul saker till bakning! Även jätte fina muggar! Sen var svärmor snäll och bjöd på god lunch så vi skulle orka shoppa! Hitta lite små saker till Milo och även bebis i magen fick lite kläder! 

Blev även en sväng till ikea! Där fanns det som vanligt mycket fint! Hitta två fina adventsstjärnor till vardagsrummet! Riktigt nöjd! Ännu bättre att det var rea på dem! Även lite annat fick vi med hem! Innan vi åkte hem bjöd vi farmor på fika!

Det var så himla roligt att komma ut lite! Men kvällen blev väldigt lugn eftersom höfterna börja strejka! Men det är smällar man får ta när man har haft en mysdag i stan!


Milo fick en liten katt av farmor





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0