Rabarberpaj enligt LCHF

Ingredienser:
Pajdeg
150 g mandelmjöl
75 g smält smör

Fyllning
8-10 rabarber
2-3 msk Sukrin Melis

Enkel vaniljsås
1 äggula
2 dl vispgrädde
2 msk Sukrin Melis
1 tsk vaniljpulver

Gör så här
Häll det smälta smöret över mandelmjölet och rör ihop till en deg och tryck ut i en normal pajform. Grädda i 175 grader 3 minuter.
ansa och skiva rabarberna i tunna skivor och lägg i en skål. Blanda i sukrin melis.
Häll ner det i det förbakta pajskalet. In i ugnen i 30 minuter, cirka. Låt svalna lite grand.
Vispa ihop alla ingredienser till såsen. Låt stå kallt tills den ska servera.

Receptet på pajskal hittade jag på lchfbutiken.se, men jag halverade det, då det var till stor form.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0